Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפון עד 130k

litalr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד אהבתי את הסגנון של הקשקאי מבחינת נראות ומרווח פנימי, עיצוב אלגנטי יעיל ופונקציונלי.

השאלה כמה המנוע עצל ברכב הזה בהתחשב בנסיעות שלי..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסיעת מבחן.

רק את יודעת מה מתאים לך מבחינת זמינות כח.

האם נכנס בכלל בתקציב?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יונדאי קונה בעלת גיר רובוטי כפול מצמד נחשב כלא אמין במיוחד. בהתחשב במטרה לרכב לטווח ארוך, זה סיכון עבורי.

פורסם

קיה נירו יכולה מאוד להתאים, ואם אפשר יד 2 לדעתי גם 3008 מ-2017 תהיה אפשרות טובה.

אבל אני חייב לשאול, ומתנצל מראש על הטרחנות, מה כל כך דחוף לבחורה בת 26 לקנות ג'יפון יקר? ולמה את חושבת שזה הרכב שיתאים לך לפחות ל-7 השנים הבאות?

יש המון רכבים מעולים, גם משומשים בני שנתיים-שלוש במחירים הרבה יותר סבירים, שלא יצריכו ממך למתוח את היכולת הכספית שלך לקצה ושתוכלי למכור אחרי 3-4 שנים כשישעמם לך (או שמה שאפילו יותר סביר, הצרכים שלך ישתנו) ולהחליף לרכב אחר בן כמה שנים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
יונדאי קונה בעלת גיר רובוטי כפול מצמד נחשב כלא אמין במיוחד. בהתחשב במטרה לרכב לטווח ארוך, זה סיכון עבורי.
זה רכב שיצא רק השנה אז כבר נחשב כלא אמין ? בכל מקרה כבעלים של הרכב אני נהנה ממנו יותר מכל הרכבים שהיו לי. הסכנה היחידה שאני רואה איתו זה הפיתוי הבלתי פוסק להרביץ ולעשות דברים בלתי הגיוניים.
פורסם

כוונתי הייתי שככלל גיר רובוטי כפול מצמד לא אמין. יכול להיות שבקונה מוצלח. אבל לא יכולה להרשות לעצמי לקחת סיכון.

לגבי השאלה מדוע בחורה בגילי צריכה גיפון.

אני חובבת רכבים. בעבר היו לי סיאט איביזה והרכב האחרון שלי היה לאון 1.8 עם 180.

כן גם בחורה יכולה להיות עם שריטות לרכבים עם ביצועים.

אבל שוב אני כבר לא במקום הזה ולא רוצה לרדת ל"שפל במדרגה" (במחינתי לפחות) ולקנות סופר מיני. זה לא עונה על הדרישות שלי למרווח ולגובה..

מישהו יכול עוד לפרט על הקשקאי? מה מבחינת שמירת ערך ואמינות? הרכב נחשב יפני אבל יודעת ששייך לקבוצת רנו.

ומה לגבי מיצובישי אקליפס קרוס?

שוב תודה לעונים. מעריכה את העזרה

פורסם (נערך)

אני לא יודע לגבי האמינות של הקשקאי ושמירת ערך הוא מושג די חמקמק אבל חבר שלי חיפש לקנות קשקאי 2014 לא מזמן וטווח המחירים נע סביב ה 80K פלוס מינוס. נראה לי לא רע.

ואני מקווה שאת מודעת לזה שהרכב נחשב לדי עגלה ככה שביצועים את בטח לא תמצאי פה.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

לגבי השאלה מדוע בחורה בגילי צריכה גיפון.

אני חובבת רכבים. בעבר היו לי סיאט איביזה והרכב האחרון שלי היה לאון 1.8 עם 180.

כן גם בחורה יכולה להיות עם שריטות לרכבים עם ביצועים.

אבל שוב אני כבר לא במקום הזה ולא רוצה לרדת ל"שפל במדרגה" (במחינתי לפחות) ולקנות סופר מיני. זה לא עונה על הדרישות שלי למרווח ולגובה..

לא היתה כוונה להתייחס למגדר, אני מתנצל אם כך זה הובן.

הכוונה היתה שחבל להימתח לקצה גבול היכולת (הכלכלית) בשביל רכב שהיתרון העיקרי בו הוא הפוזה. את יכולה למצוא למשל אסטרה (אינוביישן) מ-2016, פוקוס (טיטניום) גם מ-2016 או 308 (פרימיום) מ-2014 וצפונה שיתנו לך ביצועים טובים יותר מהקשקאי, אבזור לא רע, מספיק מרווח ואמינות עדיין סבירה בחצי מחיר. לדעתי הם יהיו עסקאות הרבה יותר טובות.

אני מסכים איתך

פורסם
לא היתה כוונה להתייחס למגדר, אני מתנצל אם כך זה הובן.

הכוונה היתה שחבל להימתח לקצה גבול היכולת (הכלכלית) בשביל רכב שהיתרון העיקרי בו הוא הפוזה. את יכולה למצוא למשל אסטרה (אינוביישן) מ-2016, פוקוס (טיטניום) גם מ-2016 או 308 (פרימיום) מ-2014 וצפונה שיתנו לך ביצועים טובים יותר מהקשקאי, אבזור לא רע, מספיק מרווח ואמינות עדיין סבירה בחצי מחיר. לדעתי הם יהיו עסקאות הרבה יותר טובות.

הרכבים שהצעת הם משפחתיים לא? אני מחפשת גובה..לכן הבקשה לגיפון..וגם לא אכפת לי יד 2 או רכב 0 קמ..

פורסם (נערך)

בתקציב שלך, את צריכה להתפשר על משהו. אם תתפשרי על גובה (שתכלס, לא באמת נותן יתרון משמעותי) תקבלי רכבים מעולים, די חדשים, חזקים, מרווחים יחסית בחצי מחיר.

אם את בכל זאת מחפשת ג'יפון גבוה וחזק בתקציב, נסי קוגה משומש (אני זוכר שאמרת שהוא נראה כמו נגמ"ש, אבל בכל זאת) 3008 משומש (אם תמצאי בתקציב) או אולי cx-5 2.5 ליטר, משומש גם. אולי תמצאי גם אטקה יד שניה שיכנסו לתקציב.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

אני מסכים איתך

פורסם

אותם מנוע וגיר (וכנראה רצפה / פלטפורמה) של ה-c3 איירקרוס, 2008 וקקטוס. תחליף לא רע ל-c3 איירקרוס למי שלא מסתדר עם העיצוב / המותג.

אני מסכים איתך

פורסם

סליחה התכוונתי לגרנדלנד x . אני רואה בנתונים על הנייר שחזק יותר מהקשקאי. מה לגבי אמינות אופל? סחירות?

• תוכן חדש...