Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפון עד 130k

litalr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עקב ריבוי נסיעות עירוניות הייתי ממליץ על רכב עם גיר לא רובוטי, כגון סיטרואן C3 איירקרוס, קיה סטוניק בגרסה האטומספרית שלו, מיצובישי ASX.

פורסם

עדיין לא רכשת רכב מאז כל השרשורים שפתחת בעניין בפברואר, או שזה רכב נוסף? (התקציב אז היה גבוה יותר...).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קשה ליעץ מבלי לדעת כמה אנשים יסעו ברכב. מה חשוב לך ברכב.

על מה את נוהגת היום? מה מידת שביעות הרצון שלך?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני בת 26. נהגת יחידה . הנסיעות המנהלתיות שלי הן 30 דק בבוקר בעיר לעבודה וחזור אותו הסיפור.

בסופי שבוע יוצאת מהעיר (פת) לכיוון ת"א, ראשלצ- אזור המרכז בעיקר בדר"כ.

פעם ב...טיולים לצפון, לירושלים...אולי פעמיים בשנה.

הרכב האחרון שלי היה לפני חצי שנה ונמכר. מאז אני מתניידת באוטובוסים .

אני רוצה גיפון, חשוב לי ישיבה גבוה.

הרכב ישמש אותי ל7 שנים הבאות אם לא יותר.

לפני חצי שנה מאוד היה חשוב לי ביצועים אבל מאז שירד לי האסימון שהנסיעה העיקרית שלי זה 30 דקות בבוקר ו30 דקות בערב-אין טעם לביצועים מרשימים יתר על המידה.

חשוב לי שגם אם הרכב מלא והמזגן דלוק אני יוכל לסוע בכיף בלי להרגיש יותר מידי שהרכב צועק הצילו.( אם כי שוב, אני בעיקר נוסעת לבד).

והתקציב שהוא דיי מוגבל 130 אש"ח זה המקסימום לגמריי. ואי אפשר למצוא גיפון עם ביצועים מצויינים בתקציב הזה..

*robertf-לשאלתך. נכון עדיין לא קניתי רכב מפברואר. עברו המון מים בנהר ודברים שנאלצתי לרדת בתקציב משמעותי.

פורסם

אכן, סיטרואן c3 איירקרוס תתאים מאוד לצרכים ותשאיר מעט עודף (נמכרת בימי מכירות במחיר התחלתי של 115, כ-122 לדגם המאובזר והמומלץ יותר).

יתרון חשוב עבורך, מעבר לנוחות/בטיחות/עיצוב, הוא קבלת 5 שנות אחריות מלאות.

אופציה "סולידית" יותר היא המאזדה cx3 היקרה יותר. אותה ניתן להשיג ביד ראשונה 0 קילומטר בכ-125000.

מנוע אטמוספרי 2000 סמ"ק חזק ונעים הוא היתרון העיקרי שלה. לזה אפשר להוסיף מוניטין אמינות וסחירות טובים.

היום corolla cross 2022

פורסם

C3 סיטרואן לא לטעמי בנראות..

Cx3היות ובנויה על פלטפורמה של מזדה 2 מאוד מאוד צפוצה מלפנים ומאחורה לכן לא אופציה עבורי כי אני כן מחפשת רכב שכשאני יצטרך אוכל להסיע 3 נוסעים מאחור לא תהיה בעיה.

פורסם

באפס קילומטר מלבד הקשקאי ניתן למצוא את הספורטאז' ואת הטוסון (הספורטאז' עדיף מבחינת מערכות בטיחות ואיכות חומרים על הטוסון) .

פורסם

מרווח לא צויין כפרמטר חשוב.

3 מבוגרים במושב האחורי? לא בתקציב הזה.

ספורטאז' 1600 די מרווח אבל ביקשת רכב עם כח, הספורטאז' די עצל.

כנ"ל לגבי הקשקאי.

טוסון יקר ונעדר מערכות בטיחות.

אולי סוזוקי קרוסאובר טורבו? אבל גם היא לא כוללת מערכות בטיחות מקוריות.

אז כניראה שמיצובישי asx היא האופציה הטובה. כאשר הפשרה העיקרית היא צריכת הדלק ותא הנוסעים המיושן/משעמם.

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...