Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את העובדות אנו יודעים. חם, יש שריפות, קרח עד נמס ברחבי העולם וכו'.

מנגד, יש מחקרים המצביעים על כך שבכל 10,000 שנים (כמדומני), יש תקופת קרח ושאנחנו נמצאית בתחילת המועד, ע"פ הסטטיסטיקה (התקופה יכולה כמובן להתחיל גם בעוד 100 שנים, כן? פסיק במימד הזמן). כמו כן יש המלהגים שכל נושא התחממות הכדור נועד לפרנס ולחזק את הירוקים למיניהם.

כמובן יש גם את אלה הטוענים שהאדם מחמיא לעצמו, אם הוא חושב שהוא יכול להשפיע על הטבע האדיר. להפריע - כן. להשפיע? לא. כך הם אומרים.

מצד שביעי (או היה זה כבר השמיני?), יש את אלה הטוענים ששינויי אקלים תמיד היו כאן, אבל פשוט האוכלוסיה לא הייתה נפוצה כמו היום, כך שהשינויים לא ממש הפריעו בגלל שלא היה מי שזה יפריע לו.

בקיצור - שמעתי כבר הכל.

מה דעתכם?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מאנשי טראמפ? הנתונים חד משמעיים - שינויי האקלים הנוכחיים חופפים בזמן למהפיכה התעשייתית ואילך. מדובר בשינויים הנובעים מפעילות אנושית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע מה אתכם אבל הנשיא הצרפתי מקרון אומר שישנו יחס ישר בין ההתחממות הגלובלית לבין טרור. ככל שחם יותר יש יותר טרור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)

בקיצור - שמעתי כבר הכל.

מה דעתכם?

דעתי שכדאי שתפתח אשכול מרוכז של כול השאלות או הלבטים שאיתם אתה מתמודד.

לדוגמא כותרת נחמדה:

שאלות ירחמיאל ירחמיאל לשבוע שבין 12-8-19-18 לשנת 2018

1. למה המים בכיור מתנקזים בסיבוב עם כיוון השעון בחצי אחד של כדור הארץ ובחצי השני נגד כיוון השעון ומה קורה בקו המשווה ?

2. מהי כמות האנרגיה הכללית שהושקע בנחיתת אדם על הירח ב-KWH ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
כדי להבין מחקרים מדעיים צריך קצת יותר מקישור לגוגל סקולר.

בשביל זה יש אבסטרקט בתחילת המחקר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אבסטרקט לא נועד ולא יכול להפוך מחקר מדעי נגיש לאנשים שלא לומדים את התחום ואין להם את הכלים לשפוט את טיבה של הצעת המחקר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

זה עדיין החלק הכי נהיר במחקרים מסוג זה. אנשים שמשתתפים בדיונים מהסוג הזה בפורום לא צריכים את כל הפרטים והחידושים הכי עדכניים בסוגיות מחקריות מהסוג הזה: הם צריכים ידע כללי, אבל כזה שעדיין מתבסס על מאמרים ולא על כתבות עיתונאיות.

גם אני, שלא טרחתי לקרוא על הנושא הזה בעבר ושלא בא מהדיסציפלינה האמפריציסטית, עשיתי חיפוש בסיסי ומהר מאוד הבנתי שכן, נראה שיש דברים בגו, ולו רק ממספר התוצאות שנמצאו (כ-1,820,000).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תגיד ירחמיאל,

זה אתה עם "הדיאטה של ירחמיאל" בתגובות של YNET ?

חחחח

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
זה עדיין החלק הכי נהיר במחקרים מסוג זה. אנשים שמשתתפים בדיונים מהסוג הזה בפורום לא צריכים את כל הפרטים והחידושים הכי עדכניים בסוגיות מחקריות מהסוג הזה: הם צריכים ידע כללי, אבל כזה שעדיין מתבסס על מאמרים ולא על כתבות עיתונאיות.

גם אני, שלא טרחתי לקרוא על הנושא הזה בעבר ושלא בא מהדיסציפלינה האמפריציסטית, עשיתי חיפוש בסיסי ומהר מאוד הבנתי שכן, נראה שיש דברים בגו, ולו רק ממספר התוצאות שנמצאו (כ-1,820,000).

הרצת חיפוש וראית שיש 1800000 תוצאות לשורת חיפוש מאוד כללית. אי אפשר לדעת מזה אפילו מה העמדה של כל המאמרים בנושא רק מזה שהמונח מופיע בהם. חידושים מחקריים? בשביל לדעת אם מחקר מחדש אתה צריך לדעת מה כתבו בנושא לפניו. ובשביל זה צריך לקרוא. די הרבה. וגם להיות מסוגל לבקר את שיטות המחקר של מי שאתה קורא.

אי אפשר להשתלט על תחום מדעי כל כך נרחב מרפרוף באינטרנט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...