Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול בבמוו E46

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות טיפול לבמוו שנת99 סדרה 3 מנוע 2800

לא יודע מתי טיפלו בו לאחרונה ולך רציתי להחליף הכל כלומר מה שאפשר להחליף אני מחליף

פילטרים שמנים הכל!

את העבודה יש לי בחור שידאג לזה זאת לא הבעיה.

השאלה שלי היא מה צריך להחליף ? אשמח לפירוט(סוגי שמנים סוגי פילטרים מצתים )

ומה סוג השמן למנוע שמשתמשים בו?

דבר נוסף רציתי לדעת על הדרך אם מישהו יודע איך bilstein b12 על רכב מסוג זה.

ואם למישהו יש כיוון לגבי כמו רעידות/דפיקות שמורגשות מאחורה כאשר מאיצים יחסית מהר , בתאוצה איטית אין את זה(יש שאמרו תושבות של הדיפרנציאל)

תודה רבה לכולם

פורסם

רענון מלא יכלול את הדברים הבאים

1 שמן מנוע. כמות 6.5 ליטר

תקן ll 01 או ll 04 לפי דרישת היצרן למנוע שלך שנקרא m52tub28

2. נוזל בלמים. אפשר מקורי או מיצרן מוכר אחר בתקן המתאים.

3. נוזל קירור. ממליץ על המקורי שניתן להשיגו בארץ אם כי מעט קשה. תזדקק למהול 2 בקבוקים של ליטר וחצי ביחס 2:1 כמדומני. רשום על האריזה בכל אופן

4. שמן גיר - ככל הנראה מדובר בגיר אוטומטי. במקרה זה הדעות חלוקות. האחת היא שהשמן הוא lifetime. השנייה שיש להחליף וההחלפה לא מזיקה.

במקרה של גיר רגיל. 75w90 . תזדקק למעט יותר מליטר

5. שמן דיפרנציאל. כל עוד מדובר במקורי שאינו מוגבל החלקה בדגם זה למעט הm. השמן המתאים הוא בזהה לגיר הידני 75w90 . גם כאן צריך מעט יותר מליטר.

פילטרים

1. שמן מנוע - מקורי. או mahle שהוא oem. גם mann טובים. אין צורך להשקיע יותר לדעתי ברכב סטנדרטי.

פילטר אוויר - מקורי או מהחברות שצוינו לעיל

פילטר מזגן. כנ"ל. בדגש על גרסת הפחם הפעיל לסינון מיטבי.

פילטר דלק. לרוב לא מחליפים בארצנו. לא יקר במיוחד ובטח לא יזיק. ממליץ להצמד ליצרניות המוכרות.

יש לדגם הזה לא מעט נקודות חולשה שכבר העלתי בעבר על דפי הפורום. חיפוש בהחלט יעזור לך ללמוד אותם ולטפל בהם.

לעניין הבולמים.

הb12 הוא סט של בולמי b8 של בילשטיין בשילוב קפיצי הנמכה מתוצרת אייבך(פרו קיט או ספורטליין )

הסט נותן תמורה טובה לכסף. וזהו אחד מהסטים הנפוצים והמוכרים. הרכב משתבח מבחינה דינאמית. בייחוד שכל רכיבי המתלה רועננו ואף אם הגדילו ועשו והשקיעו באנטירולים .

על רכב יומיומי עם חישוקי 17 הנוחות לדעתי האישית נסבלת בהחלט. על רכב עם חישוקי 18 בחתך נמוך יותר. הנסיעה הפכה כצפוי מכל סט ספורטיבי ליותר נוקשה וקפיצית אך מתגמלת בכבישים הנכונים.

לעניין הדפיקות.

מספר אפשרויות.

1. דרייבשאפט עם חופש. מלווה ברעידות תחת האצה

2. בוקסות הדיפרנציאל

3. תת שלדה אחורית עם נזק מאסיבי (חיפוש יעזור להבין את הבעיה ומימדיה)

ככל שתרצה. אשמח לעזור גם בפרטי.

בהצלחה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם
רענון מלא יכלול את הדברים הבאים

1 שמן מנוע. כמות 6.5 ליטר

תקן ll 01 או ll 04 לפי דרישת היצרן למנוע שלך שנקרא m52tub28

2. נוזל בלמים. אפשר מקורי או מיצרן מוכר אחר בתקן המתאים.

3. נוזל קירור. ממליץ על המקורי שניתן להשיגו בארץ אם כי מעט קשה. תזדקק למהול 2 בקבוקים של ליטר וחצי ביחס 2:1 כמדומני. רשום על האריזה בכל אופן

4. שמן גיר - ככל הנראה מדובר בגיר אוטומטי. במקרה זה הדעות חלוקות. האחת היא שהשמן הוא lifetime. השנייה שיש להחליף וההחלפה לא מזיקה.

במקרה של גיר רגיל. 75w90 . תזדקק למעט יותר מליטר

5. שמן דיפרנציאל. כל עוד מדובר במקורי שאינו מוגבל החלקה בדגם זה למעט הm. השמן המתאים הוא בזהה לגיר הידני 75w90 . גם כאן צריך מעט יותר מליטר.

פילטרים

1. שמן מנוע - מקורי. או mahle שהוא oem. גם mann טובים. אין צורך להשקיע יותר לדעתי ברכב סטנדרטי.

פילטר אוויר - מקורי או מהחברות שצוינו לעיל

פילטר מזגן. כנ"ל. בדגש על גרסת הפחם הפעיל לסינון מיטבי.

פילטר דלק. לרוב לא מחליפים בארצנו. לא יקר במיוחד ובטח לא יזיק. ממליץ להצמד ליצרניות המוכרות.

יש לדגם הזה לא מעט נקודות חולשה שכבר העלתי בעבר על דפי הפורום. חיפוש בהחלט יעזור לך ללמוד אותם ולטפל בהם.

לעניין הבולמים.

הb12 הוא סט של בולמי b8 של בילשטיין בשילוב קפיצי הנמכה מתוצרת אייבך(פרו קיט או ספורטליין )

הסט נותן תמורה טובה לכסף. וזהו אחד מהסטים הנפוצים והמוכרים. הרכב משתבח מבחינה דינאמית. בייחוד שכל רכיבי המתלה רועננו ואף אם הגדילו ועשו והשקיעו באנטירולים .

על רכב יומיומי עם חישוקי 17 הנוחות לדעתי האישית נסבלת בהחלט. על רכב עם חישוקי 18 בחתך נמוך יותר. הנסיעה הפכה כצפוי מכל סט ספורטיבי ליותר נוקשה וקפיצית אך מתגמלת בכבישים הנכונים.

לעניין הדפיקות.

מספר אפשרויות.

1. דרייבשאפט עם חופש. מלווה ברעידות תחת האצה

2. בוקסות הדיפרנציאל

3. תת שלדה אחורית עם נזק מאסיבי (חיפוש יעזור להבין את הבעיה ומימדיה)

ככל שתרצה. אשמח לעזור גם בפרטי.

בהצלחה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

אני לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית הוא רושם שכל ההודעות שלך מלאות ולכן אי אפשר לשלוח לך.

אשמח אם תוכל לשלוח לי את המספר שלך ולעזור לי בכמה נושאים והתייעצויות בוואטסאפ אם זה אפשרי .

תודה רבה

• תוכן חדש...