Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בבדיקה שיגרתית של הרכב גיליתי 2 צמיגים סדוקים בסוליה וצמיג אחד שחוק בגלל כיון פרוט לקוי(תוקן).

הצמיגים הם Toyo CF2 בני 3.5 עשו עבודה ממש טובה כ50 אלף ק׳׳מ.

בקרוב אני עובר לדו גלגלי, והרכב הולך להיות כלי תחבורה מישני כמו כן אני שוקל לשדרג אותו כחה שהרצון להשקיע בו לא בשמיים.

היבנתי שהפסיקו לשווק את CF2 אחרת הייתי מחליף 3 צמיגים וסוגר את הסיפור (צמיג אחד בן 4-5 חודשים)

אני צריך צמיגים בתקציב הנ׳׳ל בדגש על אחיזה, כמובן כמה שיותר זול יותר טוב.

איזה צמיגים אתם ממליצים?

איפו הכי כידי לקנות ולהתקין (חיפה)?

תודה, והמשך יום טוב.

פורסם

לגבי Toyo התקשרתי לכמה עסקים

חשבתי על Ohtsu אבל אין מידע בשום מקום..

משהוא קנה יכל לתת חוות דעת?

איך האחיזה שלו?

איפה הוא מיוצר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברים,

לאחר חיפוש מידע על הצמיגים של Ohtsu לא מצאתי שום דבר, לכן לא מחליפים סוס מנצח, הלכתי על Falken ze914.

הזמנתי מ tiredeal במחיר של 227 שח לצמיג והתקנה ואיזון בנשר, סהכ מאוד מרוצה צמיגים טובים וטריים ושירות טוב.

• תוכן חדש...