Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשתף במקרה אישי.

אימי לפני שנה עשתה תאונה באשמתה.

רצה המקרה והיא התנגשה ברכב יקר מיבוא אישי.

לא נעים בכלל, ב"ה ללא שום נזקי גוף, לרכב היקר היה נזק של 75,000 שח!

אימי הפעילה את הביטוח מקיף שלה, הכול שולם ללא בעיות (הפעלת ביטוח פעם ראשונה מזה שנים).

נגמרה שנת הביטוח, ו"פתאום" מבקשים ממנה כמה מאות שקלים יותר משנה שעברה.

הסבירו לה שעלתה הפרמיה עקב הפעלת הביטוח.

התקשרה לשאול אותי, הסברתי שזה הליך שגרתי שאמור להוסיף לה כ 1000~1500 שח תוספת לעלות הביטוח שתתפרס לאורך 3 שנים.

היא לא ככ אהבה את הקנס ואמרה לי שתבדוק בחברות ביטוח אחרות, אמרתי לה שלא חושב שיעזור, כי גם החברות האחרות יבקשו ממנה טופס העדר תביעות, והיות שלא תוכל להמציא כזה, המחיר יהיה בהתאם, אבל אם בא לה לנסות, אז למה לא.

לאחר כמה ימים מספרת לי שהתקשרה ישירות לחברת הפניקס, סיפרה להם על התאונה וביקשה הצעת מחיר.

לבסוף קיבלה הצעת מחיר יותר זולה מהמחיר ששילמה בשנה שעברה לפני האירוע, כאשר הם טענו שזאת הטבה שנותנים בתחילת החודש ואולי גם קשור שהייתה לקוחה בעבר ורצו שתחזור אליהם.

אולי לא מקרה מייצג, אבל מקרה שקרה.

שווה לבדוק למי שבמצב דומה.

נ.ב. גם אחרי עשרות שנים אפשר עדיין ללמוד הרבה מאמא

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אין קשר בין הדברים.

לכל חברת ביטוח נוסחת תמחור שונה. העדר התביעות הוא רק מרכיב אחד מבין רבים שכוללים החל מגילו ומינו של הנהג העיקרי, דרך מקום המגורים (אפילו הקומה והסורגים) ועד ההיסטוריה מבחינת שלילת רשיון ותביעות ביטוח. כנראה שסה"כ הנוסחה היבאה במקרה זה לתמחור זול יותר. הדברים גמישים עד כדי כך שיתכן שחודש קודם או חודש אחר כך התוצאות היו שונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק לחדד

היא הייתה מבוטחת בפניקס

עברה לחברה מתחרה לשנה - אז קרתה התאונה

ובשנה לאחר מכן חזרה לפניקס באותו מחיר ששילמה לפניקס לפני שנתיים

אותו אוטו, אותה תקופת ביטוח, אותו אדם, אותו מקום מגורים, אותו חודש, אך ללא העדר תביעות

פורסם

אחת מהשתיים: או שהתביעה לא נקלטה בחידוש האחרון (ובהמשך עשוי לצאת תיקון לפוליסה), או שתחשיב מחיר הפוליסה השתנה. אני מהמר על האפשרות הראשונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי מה שאני יודע בפניקס אם יש תביעה אחת מתוך 4 שנים הם מקבלים כמו 3 שנים ללא תביעות. לכן יצא מחיר זול יותר

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם

זה בהחלט יכול להסביר את המקרה שלה.

ובכל מקרה טוב שאנשים ידעו שיש אופציה כזו

תודה

• תוכן חדש...