Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרו איתי קשר מתדיראן והציעו לי להרחיב את האחריות מעבר ל3 שנים. מציעים עוד 36 חודשים ב4k לכל המזגנים.

האם לדעתכם זה משתלם?

פורסם

עם רמת הטכנאים שעובדים בחברות האלה עדיף להזמין טכנאי שמישהו המליץ לך עליו או שאתה מכיר מאשר לשלם 4K עם הרבה אותיות קטנות בחוזה.

לדעתי בעוד 3-4 שנים כול תקלה הקשורה בהחלפת כרטיס או מדחס תעלה חצי ממחירו של מזגן חדש (רוב הטכנאים כבר לא מחליפים מדחס).

איזה כייף לי :)

פורסם

דוקא אני מכיר טכנאים מצויינים של תדיראן

ובכל זאת, קח את הסכום הזה ותשמור בפק"מ. אם וכאשר תתרחד תקלה ב3 השנים המדוברות - תזמין טכנאי מקומי מומלץ.

אני מאמין שיישאר לך הרבה עודף.

ברור שאינני נביא, ותמיד יכול ללכת איזה חלק יקר באופן קיצוני, אבל הפרמיה פה מדי יקרה ביחס לסיכון [תחשוב כמה אתה משלם על ביטוח לאוטו למשל, ששם התמורה הרבה יותר גבוהה]

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לפי דעתי מדובר בחברה חיצונית שמבטחת כמה מכשירים ביחד. לפי הזמן והסכום מדובר בחברת פל.

תקרא קצת תגובות באינטרנט ותבין לבד...

אני לא עשיתי

• תוכן חדש...