Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפרעות rfi באות כמובן מספק הכח הזול שבנורה והבעייה קיימת גם ב cfl זולות, וגם במטענים לשקע המצית (מפריע לקליטת רדיו).

היה סוג אחד של cfl שלא יכולתי לסבול כי ייצר צפצוף חלש בתדר גבוה.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

:turn-l:
פורסם (נערך)
תודה, יש חשיבות להספק הלד לפי גודל החדר? איך אני בוחר את האחת שתתאים לחדר שלי?

בגדול כן יש חשיבות, המנורה הספציפית שאני משתמש בה בחדר שינה היא מתאימה לחדר עד 20 מטר מרובע, למי שלא חייב אור בעוצמה גבוהה יכול לשים אותה גם בחדר גדול יותר.

היא בצורה עגולה ובנויה בתוכה מ240 לדים מסוג OSRAM, בחברה מבטיחים זמן עבודה של עד 25000 שעות.

היא יכולה לעבוד בגוונים של מ2700 עד 6500, ותאורה מ1 לומנס עד 2000.

אני מאוהב בה כי השלט שלה מודבק לי על המיטה ואני שולט על התאורה כשאני במיטה כבר כמו לכבות את האור או לשים תאורה חלשה מותאמת לסרט, אתה יכול להגדיר גווני אור בהתאם לשעות היום (אני כמעט בטוח שזה אפשרי).

אני משתמש בטיימר שלה כדי שהאור ידלק כתוספת לשעון מעורר ובמקרה אני משתמש בצמיד ספורט מאותה החברה שיודע להגיד למנורה שנרדמתי ולכבות אותה.

בכל מקרה, יש להם (שיאומי) עוד מגוון מנורות חזקות הרבה יותר אבל יקרות משמעותית.. לטעמי מה שיש לי הוא מעל ומעבר.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

-CartMan2oo5

פנק אותנו בבקשה בקישור או שם המוצר

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

תודה רבה

אני כנראה אלך על גוף תאורה עם לד,סגנון T8.

אני מאוד אוהב את תאורת הפלורוסנט, הבעיה שלי למצוא נורות איכותיות ולא דרעק שמת אחרי חודש. לאחר משחקים של אור וחושך והחלפת נורות, חושב שאם גוף תאורה טוב יחזיק כשלוש שנים זה יהיה בסדר.

cartman2005- מכיר את הצמודי תקרה של החברה הנ"ל, ושאלה לי אליך איך פיזור האור שלהן? מכיר את העיצוב הזה בתור נורות אוויר (שלא מתאימות לחדר עבודה) החדר שלי הוא טיפה פחות מ20 מטר מרובע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

טוב, אז קישרים..

המנורה הרגילה שאצלי בחדר שינה:

https://bit.ly/2Kqjlur

קופון IL0303Yeeli יוריד את המחיר מ304 ל254.

אותה אחת בצבעים:

https://bit.ly/2MDwBIz

קופון IL0628lights1 יוריד את המחיר מ266 ל254.

אותה אחת בעיצוב ילדים:

https://bit.ly/2KAv8SY

אין קופון עדכני למוצר והמחיר שלה 262.

אחת טיפה חזקה יותר וגדולה יותר, אך לדעתי לא מצדיקה את המחיר. מעבר למחיר היקר יותר מצטרף גם מחיר משלוח של 55 שקלים לעומת משלוח חינם במנורות הקודמות. העוצמה שלה מגיעה ל2200 לומנס לעומת 2000 בקודמת, אז בכל מקרה למי שירצה:

https://bit.ly/2NicnVQ

קופון IL0626Smart יוריד את המחיר מ458 ל412.

איש חשוך - לטעמי הפיזור אור מצויין, אני לא יודע עד כמה זה יעזור לך אבל יכול לצלם לך סרטון וידאו איך זה נראה.

המחירים כרגע מעולים, אני קניתי באותה התקופה כ100 שקלים יקר יותר ותוסיפו לזה תשלום מכס קטן, כרגע לא אמור להיות תשלום נוסף.

בעבר המנורה המדוברת הייתה אצלי בסלון, היא פורקה והורכבה בחדר שינה והחליפה אותה המנורה של פיליפס ושיאומי ואני מצטער על זה, לטעמי האור של הפיליפס שיאומי מעולה לא פחות מהמנורה של שיאומי (אך לא בטוח גם יותר טוב) אבל לא אהבתי כל כך את העיצוב, והיא מגיעה בלי שלט, נדרשתי לשלם עליו 50 שקל בנפרד. ואין לה עוצמת תאורה ממש נמוכה כמו בשיאומי (Moon Light) וזה חסר לי.. אני מתכנן למכור אותה ובמקומה לקנות עוד אחת כמו בחדר שינה.

לסיכום, אם לקנות אז לדעתי את הדגם הלבן. אם מישהו חפצה נפשו בצבעים אז אפשר זאת בדיוק אותה מנורה..

יתרון בולט מעבר לאפשרויות המובנות הוא אפשרות להוסיף בעתיד ציוד נוסף לתפעול המנורה כמו חיישני תנועה, חיישן דלתות, צמיד לכיבוי כשנרדמים או אפילו רמקול לפקודות קוליות.

וכמובן האפשרויות המובנות שציינתי מקודם שאם יש שאלות ספציפיות עליהם אשמח לענות.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה רבה לכולם, בסוף נבחר גוף תאורה צמוד תקרה לד 42W גוון אור 4000K נהדר.

שאלה נוספת ברשותכם, ברשותי מאוורר תקרה סטאר (ישן מאוד) בעל גוף תאורה פלורוסנט עגול 40MM 40W.

אני רוצה לקנות נורת לד עגולה, והבנתי שאי אפשר לחבר אותו אלא צריך להוציא את הסטרטר, היתכן?

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תאור התאורה שלך נשמע טוב. גם אני בחרתי במשהו דומה (אם כי במקרה שלי שני גופים, זה מתאים יותר למבנה החדר). העניין הוא שבנוסף יש לי בסלון (כולל פינת האוכל הצמודה) עוד 4 נורות CFL, כמה ספוטים, רצועות לד מעל קורות גבס ועוד כמה מנורות דקורטיביות, כדי לספק את שגעון האור השוטף שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...