Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רוצה מכונת קפה, יש המלצות?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחלה הכיוון היה מכונה של נספרסו, אבל אני חושב שיש מספיק חברות טובות במחירים הגיוניים יותר.

הדרישה בגדול למכונה עם מקציף חיצוני. העדפה למכונה שיודעת לעשות שימוש בקפסולות תחליפיות (וכמובן שקיימות קפסולות תחליפיות). לא בטוח שארצה להשתמש בקפסולות תחליפיות, אבל טוב שיש אופציה ולא אצטרך להיות מחויב לקפסולות מקוריות.

 

ראיתי את המכונה של לוואצה - minu caffe latte, שנמכרת ביילו ב-400 ש"ח. על פניו נשמע כמו משהו שאני מחפש וגם המחיר מעולה. מישהו יכול להמליץ עליה? האם יש עבורה קפסולות תחליפיות? אם יש מכונה אחרת טובה יותר אשמח לשמוע. תקציב מוגדר אין, אבל הוא לא גבוה :)

תהיו בריאים.

פורסם

היי, לא מכיר את המכונה של לאווצה, אבל כדאי לך לבדוק קודם כל האם המקציף באמת מספק את הסחורה. לי הייתה מכונה של נספרסו עם מקציף חיצוני והוא היה די גרוע, את המקציפים הרגילים שלהם אני ממש לא סובל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי את a modo mio של לוואצה שגם נמכרה בזמנו ב400 ש"ח בילו (עם קפסולות בשווי 200 ש"ח כמעט),

המכונה בסיסית מאוד (שזה לאו דווקא חיסרון מבחינתי), בגלל שהיא פשוטה גם אין בה משהו שיכול להתקלקל,

הקפה טעים מאוד (ננעלתי על סוג אחד שמאוד אהבתי),

המקציף שלה סביר, מספיק לכוס אחת.

למיטב ידיעתי אין קפסולות תחליפיות.

סך הכל מדובר בתמורה מצויינת לכסף לדעתי.

פורסם

לא משנה איזו מכונת קפסולות תקנה, העלות העיקרית תהיה הקפה עצמו,

שמשום-מה בתור קפסולה הוא נמכר ב-350-500 ש״ח לקילו של קפה ישן ועבש,

בהשוואה ל-100-150 ש״ח לקילו של קפה טרי ומשובח.

 

אגב, המקציפים הייעודיים (נו, מין קשקוש כזה עם סליל) עובדים לדעתי האישית והבלתי מחייבת הרבה יותר טוב

מכל המקציפים שתמצא במכונות קפה זולות או בינוניות - ואלה שיש להם ציפוי טפלון בנוסף נהנים בנוסף גם מניקוי קליל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

יש לי במשרד וגם בבית את מכונת הקפה של לוואצה מYELLOW, אחרי שהיה לנו את הנספרסו.

 

הקפה מעולה, במיוחד ה-TIERRA.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
יש לי במשרד וגם בבית את מכונת הקפה של לוואצה מYELLOW, אחרי שהיה לנו את הנספרסו.

 

הקפה מעולה, במיוחד ה-TIERRA.

 

אני אהבתי מאוד את DIVINAMENTE

אגב אני רואה שכבר יש תחליפיות ללוואצה, אשמח אם מישהו יחווה דעה.

פורסם

היתה לי מכונה של לוואצה מיילו. מכונה בינונית מינוס.

הוחלפה בנספרסו - ליגה אחרת.

יש אחת בבית ואחת במשרד. תענוג של קפה כל עוד אתה לא אנין טעם וחייב טחינה במקום של תערובת שמכינים לך במיוחד.

לדעתי לך על נספרסו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לנספרסו יתרון של תפוצה גדולה של הקפסולות בכל פינה - מקוריות ותחליפיות.

 

יש אפילו קפסולות של תה (ויסוצקי), אבל היתה אזהרה בטמקא שהן הורסות את המכונה, כנראה שיש שם איזה טריק שצריך לשים לב אליו.

 

ד"א - אני נמצא כרגע בחדר מלון שבו יש מכונה של נספרסו עם פודים (וללא מקציף) - קפה מצויין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

בנוסף לקפסולות תחליפיות, ישנה האופציה של קפסולה רב פעמית:

 

 

בכך תוכל גם לחסוך בעלויות כפי שכתב hans, וגם לעשות קפה שיקלע לטעמך.

אני חושב שבמכונות הזולות דולצ'ה גוסטו נותנות תמורה טובה וגם הקפסולות שלהן איכותיות, אבל אני לא חושב שיש להן קפסולות תחליפיות והמקוריות לא זולות במיוחד. אצלם אגב אין מקציף, אלא קפסולת חלב.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

 

פורסם
אני אהבתי מאוד את DIVINAMENTE

אגב אני רואה שכבר יש תחליפיות ללוואצה, אשמח אם מישהו יחווה דעה.

שלח קישור ונבדוק.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי את המכונה של לוואצה מיילו, אני לא אנין טעם אבל לי הוא טעים והמקציף (יש אפשרות רק לחימום החלב ללא הקצפה)עושה אחלה עבודה. אני אוהב את הקפסולות השחורות . ד"א מוכן לשים כסף על זה שבטעימה עיוורת אנשים לא ידרגו את הקפה של נספרסו מעל לוואצה בצורה ברורה ומוחצת.עם זאת אני מסכים שהשיווק של נספרסו והעיצוב שלהם גורם לאנשים לרצות מכונה וקפסולות שלהם.

פורסם

לי הייתה נספרסו שקניתי לפני8 שנים בערך, נתתי אותה לפני כמעט 3 שנים להורים שלי וקניתי לנו את מכונת הלוואצה מיילו שבזמנו עלתה 400.

 

שתיהן עושות קפה טעים והמקציף עושה עבודה טובה, אבל הלוואצה התקלקלה לפי כחודש והנספרסו עדיין ממשיכה לעבוד.

×
×
  • תוכן חדש...