Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו שכתבתי :

אם תפסת את זה בזמן אז מסתכם רק בהחלפת קיט תזמון . אם פספסת : נזק גדול למנוע.

אם אתה כבר שומע קרקושים אז סיכוי סביר שגם לשרשרת או למובילים שלה נגרם כבר נזק כלשהוא. לא לוקחים סיכונים מחליפים .

חשוב שפות"ש יגש לאבחון מקצועי במהרה.

מניסיון שלי , עדיף לא במוסך היבואן.

אולי זה סתם רעש של המרימים כשהם קרים ואני סתם רואה שחורות ... קשה לשפוט מהמקלדת

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מוסך מירון בהשיש 21 חיפה 04-9001149

מנסיון של ידידה שמטפלת שם כמה שנים טובות בסיטרואנים

ומוזמן להתעלם מן ההמלצה שלי בלינק לשעבר אליו מופנה מעלי. איש מוכשר אבל עושה שמות בלקוחות אני כבר לא לקוח שלו

פורסם

אסביר את עצמי, הרכב שלי עבר תאונת שרשרת והובטח לי שיוחלף לי טמבונים חדשים ודלת תא מטען מפירוק, בפועל קיבלתי גם טמבונים מפירוק שצבעו אותם לא טוב והצבע באחורי מתחיל להתקלף וזה לא נעים לראות רכב שחור עם פינות אדומות. על כן אני לא לקוח שם יותר.

פורסם

עדכון,

מדובר על רכב של אשתי ככה שאני כמעט ולא נוסע בו, פעם אחרונה שנסעתי הייתה כשהיו עוד ימים קרים יותר ובתקופה הקרה יותר הוא היה עושה את הרעש שדיברתי עליו בכל בוקר.

אתמול ניסיתי להניע את האוטו בצהריים והוא כבר לא עושה רעש כזה, עכשיו השאלה איך אני אראה את התקלה למוסך אם האוטו כבר לא עושה את הרעש המדובר? במיוחד שהפחדתם אותי עכשיו שזאת שרשרת טיימינג שיכולה להחליק ולהרוס את המנוע

פורסם (נערך)

אם זו שרשרת אז צריך להשאיר ללילה כדי שבבוקר המוסך יניע וישמע. אוזן מקצועית יודעת להבחין בלי לפתוח בורג אבל המנוע חייב להיות קר (8+ שעות).

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אם זו שרשרת אז צריך להשאיר ללילה כדי שבבוקר המוסך יניע וישמע. אוזן מקצועית יודעת להבחין בלי לפתוח בורג אבל המנוע חייב להיות קר (8+ שעות).

זו בדיוק הבעיה שעכשיו לא קר גם בבוקר ואולי בגלל זה אין רעש ואז מוסך לא ימצא שום דבר למרות שכן יש בעיה

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שכתבו לך, הרעש מקורו בשרשרת התזמון שהתערכה. אין צורך להשאיר את הרכב ללילה, אפשר לבדוק התארכות על ידי מחשב אבחון ולוודא הריגה על ידי מד שחיקה שמרכיבים במקום המותחן.

מוזמן לקפוץ אלינו .

פורסם

אוקיי, אם אפשרי לבדוק גם בלי הרעש אז זה בסדר

הייתי מגיע אליך אבל אני צריך מישהו באיזור חיפה

תודה לכל העונים, אני אעדכן כנראה ביום שישי

פורסם

הייתי בשני מוסכים, בשניהם אמרו לי להשאיר ללילה שצריך להקשיב בבוקר. אז לא התחברו ולא עשו שום בדיקה ממוחשבת

• תוכן חדש...