Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוסך מורשה אתה משלם על שרות. לא לכל אחד מתאים להיסחב עם מיכל 10 ליטר. זה לא כזה כייף להחזיק אותו ביד אחת בגובה מטר וביד השניה להחזיק את המשפך, לתמוך את המיכל עם הברך ולשים לב שלא ישפך.

מתאים לך - תמלא לבד. תחשוב שגובים 50 שקל על השרות הזה, לא זול אבל גם לא מופרז מאוד.

שואלים אותך בטיפול האם למלא אוריאה, אם תגיד לא למלא אז לא ימלאו. אף אחד לא מחייב אותך למלא במוסך.

פורסם (נערך)
מה זה שיטת הסיפון?

אתה מכוון בשיטת כלים שלובים?

אני מניח שאנחנו מתכוונים לאותו דבר.

יש גם את המשאבות הידניות האלה, שהן בסה"כ שני צינורות מחוברים לשלפוחית. נדמה לי שעולות כמה עשרות שקלים בסה"כ.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

בסרטון הוא משתמש בצינור עם שסתום אל חזור שזה אחלה. אם אין שסתום כזה, צריך את השאיבה הראשונית לעשות עם הפה, שזה, איך לאמור בעדינות...לא בא בחשבון.

צינור עם שסתום זה אחלה רעיון.

פורסם (נערך)

היינו מאחסנים בחדר מתדלקים-סוג של מחסן מקורה אך לא מוצל לחלוטין.

הבנתי שיש שינוי ויש מגמה להכניס לתחנות כלובים של אוראה-כאמור לא עובד שם כבר חודש וחצי.

נהגי המשאיות הכבדות השתמשו הרבה מאוד באוראה ומעולם לא היו תלונות של נהג לגבי איכות המוצר.

היו גם רכבי דיזל פרטיים שקנו אבל באחוז נמוך יותר מהמשאיות וגם שם לא היו תלונות.

100 ש"ח ל 10 ליטר ? אוראה מזהב מוכרים שם בלובינסקי ?

כמתדלק עזרתי לנהגי משאיות למלא אוראה והלוואי שבכל פעם כזו היו משלמים לי "טיפ" של 50 ש"ח,כנראה הייתי במצב כלכלי מעט טוב יותר..:-D

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

למשאיות קל. המיכל בחוץ, נגיש, ניתן למילוי ממשאבה.

לרכב פרטי הגישה לא קלה. מיכל כזה הוא כבד ובחלק מהדגמים צריך למלא מתחת לגלגל ספייר.

אני פשוט העברתי 5 פעמים לבקבוק מים של 2 ליטר ואותו שפכתי למיכל ברכב. פרוצדורה מציקה אבל כמו שבוקי רשם בשביל פעם פעמיים בשנה נעמוד בזה.

כלובים כאלו אם יעמדו בחוץ ובשמש לא יועילו לאיש. מערכות הזרקת האוראה רגישות מאוד לנוזל שמתגבש.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...