Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שאני הבנתי מכמה אנשים סאונד סטרים נהייתה חברה עם מוצרים לא מוצלחים כמו פעם מאז שקנו אותה הייתי ממליץ לבדוק את העניין לעומק...

קח גם בחשבון שהמגבר הזה מאוד ישן כמעט שנתיים בשוק...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

וממה שאני הבנתי גם JBL לא מה שהייתה פעם לפחות לא בסדרות הנמוכות שלה לדעתי סאונדסטרים עדיפה על ה JBL הזה

אני באופן אישי הייתי לוקח את הלוגיק במקום הJBL יותר זול בחצי ונותן כמעט אם לא את אותה התמורה והכי חשוב אמין לטווח הרחוק

פורסם

כן עד שמתחילים איתם הבעיות כמו שקרה לי ולעוד מספר לא מבוטל של אנשים שראיתי בפורם המקביל (הם נוטים להיכנס להגנה לאחר תקופה מסויימת כאשר מחברים להם סאב, אשכרה מחלה)

פורסם

על איזה מגבר מדובר?

מה ז"א נוטים להכנס להגנה לאחר תקופה מסויימת שמחברים סאב? - הסבר בבקשה...

(אני אישית כבר הזמנתי את האר אס 4 של פייז, מקבל אותו יום ראשון, שמעתי אותו, במחיר של בסביבות ה-2000 שקלים אין מגבר יותר טוב ממנו יחסית לתמורה שאתה מקבל, גם איכותי, עצמתי ביותר, חומרים משובחים).

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אנחנו ממליצים לך לבדוק את האופציות טוב טוב

המגבר של סאונד סטרים המון זמן בשוק אם הוא מהסדרות הישנות לפני שנקנתה החברה אני הייתי קונה אותו אם לא אז לא חושב שהייתי לוקח את הסיכון ולוקח את הJBL

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

החומרים לא עד כדי כך משובחים המגבר מיוצר בסין.

פתחתי את המגבר עם מהנדס אלקטרוניקה ואיכות ההרכבה דיי זולה לפי דברי המהנדס

לעומת השווה של מגבר של סאונדסטרים אבל דגם ואן גוך שהוא מגבר עם איכות חומרים והרכבה בין המשובחים שראיתי.

על איזה מגבר מדובר?

מה ז"א נוטים להכנס להגנה לאחר תקופה מסויימת שמחברים סאב? - הסבר בבקשה...

(אני אישית כבר הזמנתי את האר אס 4 של פייז, מקבל אותו יום ראשון, שמעתי אותו, במחיר של בסביבות ה-2000 שקלים אין מגבר יותר טוב ממנו יחסית לתמורה שאתה מקבל, גם איכותי, עצמתי ביותר, חומרים משובחים).

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

כמו שהוא אמר שזה מיוצר בארצות הברית.

הבן אדם עובד כל החיים שלו בתחום האלקטרוניקה וסטריאו לרכבים

ולפי ההשוואה אני באמת ראיתי את ההבדלים.

ההלחמות של הטרנזיסטורים,צלעות קירור המיקום שלהם .אבל הרוב זה ההלחמות שרואים לפי העין בצורה ברורה.

שתבין פתחנו אצלו גם את הדגם EGA ו-XTA ולפי דבריו הם מיוצרים בסין.

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

• תוכן חדש...