Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפוקוס דור 2 אין איזופיקס ואין ניתוק כרית אוויר נוסע. ניתן לנתקין את שניהם בעלות לא נמוכה. בגטס GLS יש את שנינם בסטנדרט.

חוץ מזה פוקוס כמובן אוטו הרבה יותר נוח ומרווח.

פורסם

חברים תודה על המענה

יש לי שני רכבים שאני מתלבט לגביהם

יש סיריון 2008 עם 125000 ק"מ ב-18K

ויש סיריון 2010 עם 100000 ק"מ ב-23K

השאלה שלי אם בדגמים הללו שווה שווה למתוח את התקציב ב-5 אלף בשביל לקחת שנתון יותר גבוה? או שאין כ"כ הבדלים וצריך להסתכל על דברים אחרים כאן?

אשמח למענה

תודה מראש...

פורסם

עדיף לראות למי יש מצב מכני טוב יןתר, ועדיפטת להיסטורית טיפולים כלשהי.

מכרתי שנה שעברה רכב 2005 במצב מכני טוב הרבה יותר מרכבים שנת 2012 שחיפשתי לחבר בזמנו... ככה שהשנתון והקמ לא מעידים על כלום.

פורסם

תודה על המענה חברים

שאלה - האם כדאי לעשות בדיקה לרכב בשווי 18K?

ועוד אחת - האם שווה לעשות ביטוח מקיף לרכב בשווי 18K?

תודה

פורסם

חובה לעשות הדיקה, לא לקנות שום דבר בלי בדיקה. עדיף בדיקה במוסך שאתה מכיר, בדיקה במוסך תתן תמונת מצב טובה יותר.

אם אין מוסך כזה אז לבדוק במכון לבדיקות קניה.

פורסם
תודה על המענה חברים

שאלה - האם כדאי לעשות בדיקה לרכב בשווי 18K?

ועוד אחת - האם שווה לעשות ביטוח מקיף לרכב בשווי 18K?

תודה

מצטרף לדעת בוקי בעניין הבדיקה.

לסכום של 18 אלך אני הייתי עושה מקיף, ברכב ששווה כמה אלפים לא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...