Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהיה יותר ספציפי בשאלתי,

אם יש לי את כרטיס ה BASIC שכולל תיק יד (טרולי) עד 10 ק"ג אני יכול תמיד

לדרוש שישימו לי את המזוודה בתא מטען או זה לשיקול שלהם בלבד?

אני רוצה לקנות בקבוק נוזלי בחזור ואני חושש לקנות שלא ישימו לי את זה לבסוף בתא מטען.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איני יכול לענות על שאלתך הראשונה. ההנחה שלי היא שישמחו לקחת את המזוודה בגייט וישלחו אותה למטה, אבל זו הנחה, לא ידיעה.

לגבי השניה - השאלה היא איזה נוזל והיכן אתה מתכוון לרכוש אותו.

מיכל עם נוזל מעל 100 מ"ל חייב להשלח לתא המטען, אלא אם מדובר במיכל שנרכש בשדה התעופה (אחרי ביקורת הביטחון) ונותר בתוך שקית אטומה ייעודית (שקית צהובה) עד העליה למטוס (ואם מדובר בקונקשן - הקטע האחרון).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אהיה יותר ספציפי בשאלתי,

אם יש לי את כרטיס ה BASIC שכולל תיק יד (טרולי) עד 10 ק"ג אני יכול תמיד

לדרוש שישימו לי את המזוודה בתא מטען או זה לשיקול שלהם בלבד?

כן, אתה יכול למסור את הטרולי לתא המטען ללא תשלום, הם אפילו מעדיפים שזה מה שתעשה.

קח בחשבון שבמסירה לתא המטען ישקלו לך את הטרולי ולכן אסור שתחרוג מה-10 ק"ג.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אני חושב לקנות בושם לא מהדיוטי פרי ובקבוק וויסקי מתנה לחבר.

לכן אני מעוניין לשלוח את הטרולי בחזרה הביתה לארץ.

תודה רבה לכם.

פורסם

אין שום בעיה עם סכין גילוח ג'ילט הסטנדרטיות. כמה פעמים טסתי ככה ואין שום בעיה.

בפעם הראשונה שעליתי לטיסה רק עם כבודת יד, שהבודק שאל אם יש לי דברים חדים וכדומה אמרתי לו שיש סכין גילוח כזאת והוא אמר שאין בעיה עם זה.

וגם אפשר עם כל ג'ל גילוח מתחת ל-100 מ"ל. אפשר לקנות בסופר פארם ג'ל גילוח בדיוק כזה שמתאים לטיסות. (הג'ילט הרגיל רק בקטן).

בקשר לנוזלים מותר בקבוקים של עד 100מל וסה"כ כמות של 1 ליטר. ארוזים בזיפלוק.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מחזק, טסתי גם עם סכין גילוח סטנדרטית במזוודה שעלתה איתי למטוס באירופה ולא עשו בעיות כולל חזרה.

אבל, נוזלים זה בעיה - עד 100 מ"ל פר בקבוק(או מיכל כולל משחת שיניים) ניתן להעלות למטוס, צריך לשים את המיכלים הקטנים בתוך שקית פלסטיק שקופה עם סוגר לפתיחה חוזרת ולהוציא אותה מהמזוודה במהלך הבידוק ולשים בקופסא נפרדת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אין שום בעיה עם סכין גילוח ג'ילט הסטנדרטיות. כמה פעמים טסתי ככה ואין שום בעיה.

בפעם הראשונה שעליתי לטיסה רק עם כבודת יד, שהבודק שאל אם יש לי דברים חדים וכדומה אמרתי לו שיש סכין גילוח כזאת והוא אמר שאין בעיה עם זה.

וגם אפשר עם כל ג'ל גילוח מתחת ל-100 מ"ל. אפשר לקנות בסופר פארם ג'ל גילוח בדיוק כזה שמתאים לטיסות. (הג'ילט הרגיל רק בקטן).

בקשר לנוזלים מותר בקבוקים של עד 100מל וסה"כ כמות של 1 ליטר. ארוזים בזיפלוק.

אז נגיד בקבוק של וויסקי 1 ליטר מותר לעלות למטוס אם אני שם אותו בזיפלוק? הבקבוק כולל סגירה מלמעלה עם נליון מוצמד

מפלסטיק של היצרן שלא פתחו אותו קודם.

עריכה: הבנתי אפשר עד 100 מ"ל ועד 1 ליטר בכללי. מבאס :(

פורסם

רק של הדיוטי.

אם תביא מבחוץ הוא יושלך בבדיקה הביטחונית.

יש שדות תעופה בהם היו ארועים של השלכת מוצרי דיוטי פרי בגייט, כנראה שזה כבר מאחורינו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וואלה, בא לי בזמן השרשור הזה. בדיוק מתכוון לטוס לראשונה כמו קמצן מן המניין. :-P

או במילים אחרות- מצאתי לי טסה מאד זולה (מעניין שיוצא זול גם בהלוך וגם בחזור) בWIZZ.

אם אני הולך על הבייסיק שלהם, זה יוצא משהו כמו מיכל דלק לאילת לכל כוון.

האם אפשר לשרוד טיסה לאירופה (כ-3 שעות) עם בת הזוג ללא שום שדרוג מהBASIC?

הבנתי שלכל אחד מאיתנו מגיע טרולי במידות מסוימות, ובמשקל מסויים, וכסא על הטיסה בצ'ק-אין של יומים לפני.

חוץ מזה- יוק.

הבנתי שזה אומר שלא אוכל לקחת אפילו תיק מסמכים נוסף. זה נכון? אם קניתי שוקולד בדיטוי אאלץ לאכול את כולו בגייט :-P?

מה אומרת ההגבלה שאני צ'ק אין יומיים לפני הטיסה, ומי ששדרג עושה 30 יום לפני? הרי ממילא אין "מקומות שמורים" לאף אחד מאיתנו (זה שדרוג נוסף)?

איך זה "זורם" מנסיונכם עם העלייה למטוס, כשכולם צריכים לתפוס לעצמם מקום ע"ב מה שפנוי? שעטת עדר בבונים, או משהו שאפשר להתמודד איתו?

נורא מפתה המחיר, וזו טיסה די קצרה בסך הכל, אבל אם זה אומר שאני עומד לעבור גיהנום, אז אני מעדיף לשלם עוד 300$ (לשני הכרטיסים) ולא להגיע מרוט ליעד.

אשמח לרשמים מפורטים של מישהו שהתנסה בבייסיק של הבייסיק וחזר חי כדי לספר...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

1. אם אתה בעל ממדים מקובלים "תשרוד" טיסה בת 3-4 שעות. גם יותר (טסתי ב-WOW במטוס עם סידור צפוף 7.5 שעות לאיסלנד לא נוח אבל שרדתי כדי לספר).

2. בחירת מושב היא בתשלום נוסף בכל שלב. לזכות Wizzair הם לא מפרידים אנשים שקונים כרטיסים ביחד. בניגוד ל-Ryanair ולפעמים אפילו ,easyJet.

3. לא תורשה להעלות תיק מסמכים אבל אני העליתי פאוץ' בטן בלי בעיה. אפשר להעלות שקית דיוטי פרי אחת.

ֿ4.ראה מה שכתבתי קודם לגבי טרולי. עדיף תרמיל גב. ההקפדה על מידות מטען הקבינה שונה בשדות שונים.

5. בצ'ק אין מקצים לך מושב, אין בעיה של ריצה כדי לתפוס מקום.

6. הורד את האפליקציה של ויז כך שלא תזקק להדפסת הבורדינג פאס בחול (וגם בת"א) - הוא יורד כקובץ עם ברקוד לעובר בעל הליכי הבידוק.

כל זה מתוך ניסיון שלי (בייסיק פלוס מזוודה, טיסה חריגה לחזרה מוילנה) וכמה נסיעות של הבנים שלי.

שים לב שהיציאה בת"א מטרמינל 1.

פורסם

תודה רבה על המידע והטיפים החשובים.

אז כל השמועות על "ישיבה לפי מקום פנוי" פשוט לא נכונות.

לי אין בעיה עם תרמיל גב. אבל הגברת גם ככה בהיסטריה שאין לה מזוודה לכל הקולקציה שהיא סוחבת איתה :-P

אני דווקא לחוץ יותר על התיק מסמכים שלי. נראה לי שעבור הפעם הראשונה אשלם את ה30$ שהם רוצים עבור תוספת תיק מסמכים שאמור במידותיו "להכנס מתחת לכסא שלפני". שונא להסתובב עם ארנק בכיס, אז גם הטלפון,דרכונים,מסמכי נסיעה, מטען וכו' זה ממש לא לעניין. בנוסף, אותו שדרוג מאפשר לעשות צ'ק אין 30 יום לפני, אז בכלל אהיה רגוע.

פורסם (נערך)

לנסיעות שלי אני לוקח תרמיל גב, זה מה שנכנס מתחת למושב שלפניך. מכניס אליו מחשב "10, מסמכי נסיעה, ערכת תרופות קטנה, חומר קריאה לדרך, מטענים לציוד האלקטרוני, ואפילו DSLR אם אני בוחר לקחת אותה. וכמובן סנדביצים, פירות ובקבוק מים מינרליים (לטיסה חזרה אני לוקח בקבוק ריק וממלא אחרי הביטחון, או קונה בדיוטי). הבן שלי מסתדר עם תיק גב כתיק יחיד לטיולים של 3-4 לילות.

לגבי פאוץ' חגורה - מכניס אליו דרכונים, ארנק, משקפיים וטלפון. הוא צמוד אלי תמיד, מוכן אפילו לפינוי חירום :evil: לאחר ההגעה ליעד הדרכונים עוברים לפאוץ' מאובטח מתחת לבגדים.

שים לב שהמחירים באתר הם לכל קטע טיסה, כלומר להלוך ושוב תשלם פעמיים.

פורסם

תוספת של עדיפות עליה למטוס מזכה אותך בכך שתוכל להביא גם תיק קטן שנכנס מתחת למושב. העלות שלה היא 36 שקלים לכיוון אם אני זוכר נכון.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

שבוע הבא אחזור איתם מטיסה של שעתיים וחצי ואעדכן איך היה. :)

הם היו יותר זולים בטיסה+מלון מאלעל ב950 ש"ח לאדם שזה סכום לא מבוטל בכלל.

פורסם

^ ואפשר לחשוב שבאל-על בקואוץ' מקבלים תנאים טובים יותר/בבונים רגועים יותר :-P

זו בדיוק הסיבה שאני עומד לנסות לראות איך זה.

הטיסות הסדירות הן ממילא סיוט לא קטן. הכל דחוס- אין מקום לרגליים, אין אוויר- או שחם מידי, או שסתם מחניק, את ה"אוכל" שמוגש אני ממילא בקושי טועם.

לפחות לשלם על זה 300$ פחות.

• תוכן חדש...