Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היישורת האחרונה .

ליסינג פרטי 2 מועמדות סופיות אך כ"כ שונות .

גולף 1.4 טרנדליין צבע לבן בלבד מול קיה ספורטאג' 1.6 אורבן טופ עם הגג הפנורמי וכו.. לבן ,כסף,שחור ואפור.

צרכים- זוג ותינוק וכלב .

נסועה 15K בשנה

70% בעיר .

חשוב- בטיחות,צריכת דלק,נוחות .

לא ממש מתלהבים מה"גיפונים" וגם לא מהספורטאג' שרואים בכל פינה אבל יש לו יתרונות על הגולף ללא ספק מבחינת מרווח פנים.

מה הייתם בוחרים?

המון תודה

פורסם

זוג תינוק וכלב נכנסים גם בגולף, הגולף עדיפה באופן משמעותי בצריכת דלק ולא פחות טובה מהספורטז׳ ב2 הפרמטרים האחרים - אם ג׳יפון זה לא חובה בשבילך הייתי אני אישית הייתי בוחר בגולף.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

גולף.

קח בשתיהן סיבוב במהירות, ותבין.

אגב בגלל הכלב אז אם הוא בינוני ומעלה הייתי כבר הולך על רכב סטיישן.

ליסינג פרטי זו סוג של נבלה, ומסתבר שאצל צ'מפיון אפשר אפילו להריח אותה מרחוק. זה גם כן שיקול שצריך לקחת בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

ספורטאג'.

תנסה להכניס ולהוציא את התינוק לכסא בטיחות בגולף ובספורטאג' ותרגיש בהבדל. גובה הספסל, רוחב פתח הדלת, גובה פתח הדלת - כולם עושים את ההכנסה וההוצאה יותר קלים בספורטאג'. תזכור שגם ילד בן 4 ו-20 קילו אתה צריך להוציא משם כשהוא ישן.

בנוסף - כמו שאמרו - צ'מפיון, מוסכי צ'מפיון ואמינות הגיר של הגולף - כולם משחקים גם הם לטובת הספורטאג'.

פורסם

פרמטר נוסף להחלטה: קח בוסטר לסוכנות ונסה להתקין בכל אחת מהן, נסה להושיב את הילד עליו (אם הילד לא בגיל לבוסטר עדיין אז דמה את זה בלעדיו). אני כותב את זה כי שמעתי במבחני רכב רבים על נוחות הושבת ילד בבוסטר בג'יפונים - יתרון בולט אל מול פרייבטים. וזו עוד סיבה שבעלי משפחות עם ילדים קטנים מעדיפים ג'יפון. בהצלחה!

פורסם

דווקא הספורטאז' בעל קו חלונות מאד גבוה. פחות מתאים לפעוטות שרוצים לראות משהו חוץ משמיים. זה לא קורה בכל גיפון.בספןרטאז זה בתכנון הדלתות והספסל.

פורסם
היישורת האחרונה .

ליסינג פרטי 2 מועמדות סופיות אך כ"כ שונות .

גולף 1.4 טרנדליין צבע לבן בלבד מול קיה ספורטאג' 1.6 אורבן טופ עם הגג הפנורמי וכו.. לבן ,כסף,שחור ואפור.

צרכים- זוג ותינוק וכלב .

נסועה 15K בשנה

70% בעיר .

חשוב- בטיחות,צריכת דלק,נוחות .

לא ממש מתלהבים מה"גיפונים" וגם לא מהספורטאג' שרואים בכל פינה אבל יש לו יתרונות על הגולף ללא ספק מבחינת מרווח פנים.

מה הייתם בוחרים?

המון תודה

שמע אין ספק שהגולף יותר מתאים לצרכים שלך- אבל זה במקרה שהכל סבבה ואין בעיות. מה שתיארו פה בקטע של השירות והמוסכים של הגולף זה חתיכת כאב ראש לא קטן. בדקת איזה רכבים וחבילות שירות יש לך באלבר? קנייה של רכב זה הליך זריז, אח"כ היום יום יותר משמעותי

פורסם

צרכים- זוג ותינוק וכלב .

לאוטו גבוה יש יתרון נוחות עם הכנסה והוצאה של התינוק.

גג פנורמי זה מגניב, כל זמן שמזג האוויר לא חם. זה נותן הרגשה מוארת בתא הנוסעים, וזה נחמד.

בעיר יותר נוח להסתובב עם מכונית קטנה יותר, והגולף היא שייטת מרחקים לא רעה לגודלה, שקטה ונוחה דיה, עם מנוע נעים וחזק.

במקרה של הגולף, שים לב מה כיסוי האחריות לאורך תקופת הליסינג.

נ.ב. כלב בינוני נכנס בתא המטען של הגולף בלי בעיה. גם גדול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

השיקול העיקרי זה צריכת דלק מול נוחות ובטיחות. אני הייתי הולך על הספורטארז' אבל כמו שאמרת אלו שני רכבים שונים לגמרי. אגב במקרה שלך באמת אולי עדיף ליסינג כי ככה גם אם לא תתחבר יותר מדי לרכב בהמשך תוכל להמשיך הלאה לאחד אחר או אולי יקרה ההפך לך תדע. אם עדיין לא ניסית לנהוג על שניהם זה הזמן. בהצלחה

• תוכן חדש...