Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנשים שמתלוננים על סטארט סטופ, זה הרכב הראשון שלכם עם המערכת הזו? (לפחות בשנים האחרונות)

אני לא מכיר רכב שניתן בלחיצת כפתור לבטל את המערכת הזו באופן קבוע, בכל רכב שנתקלתי בו צריך לכבות את זה בתחילת הנסיעה.

המערכת מולטימדיה בקליאו שלי עובדת בלי בעיה כשזה מגיע להצגת שמות הרחובות והפונטים באייגו וגם כשמפעילים שיר בספוטיפיי, ברגע שאני טוען את האפליקצייה בטלפון ובוחר פלייליסט השירים מוצגים באופן מדוייק על צג המערכת.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

הסטופ אנד סטארט בקליאו האוטומטית פשוט מחרפן - ביטול שלו הוא חובה לפני התחלת הנסיעה כי הוא תמיד יתכבה בזמן הלא נכון וכבר קיבלתי את התנועה ביד של לכבות את המערכת אוטומטית שאני עולה לאוטו.

הכיתוב במערכת(הקצת שונה אצלי) הוא דווקא מאוד מדוייק וקורה מהר, קרה לי פעמיים שהטלפון קירטע ובגלל זה המערכת לא עידכנה שמות שירים או לא כתבה את השם הנכון של האיש קשר על המסך של המערכת, אבל מדובר במקרים נדירים מאוד.

לגבי עברית המערכת שלי גם ככה לא דוברת את השפה אז אין לי מושג - אני מזהה שירים או אנשי קשר שמתקשרים אלי בעברית רק לפי כמות ה_ שמופיעה במסך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

באמת מערכת הסטארט וסטופ מעצבנת בקליאו, לפעמים אני משאיר אותה כי אני יודע שיש לי נסיעה שאני רוצה שהמנוע יתכבה בה (עצירות ממושכות יחסית במקומות כשאני מחכה ברכב) ודווקא אז לא מתאים לרכב, ולפעמים כשאני שוכח לנטרל את המערכת האוטו נכבה לי באיזו עלייה בשיא הלחץ עם רכבים שמחכים מאחורי ואני לרגע נבהל כי שכחתי שלא ניטרלתי את הזוועה הזו.

מעניין אותי אבל איך היא עובדת ברכבים אחרים בהשוואה, איך אתה יודע שבקליאו ספציפית היא מעפנה? נראה לי המערכת הזו בכלליות מעפנה, לא ספציפית לרכב הזה.

בעניין המערכת מולטימדיה, אצלי לפעמים מתקשרים ולא מופיע כלום על המסך חוץ ממספר הטלפון למרות שהבנאדם כן ברשימת אנשי הקשר שלי. קצת מעצבן אבל בקטנה, בסכ״ה עובד בסדר לרוב.

פורסם

זה לרוב יקרה אם רק חיברת את הטלפון - לוקח לרכב כמה דקות להוריד את הספר טלפונים(דקה-2 בערך).

נהגתי בהמון מכוניות עם סטופ אנד סטארט - יש רכבים שבהם זה הרבה יותר עדיף(לדוגמא, A3 או איביזה) ויש רכבים שזה אפילו גרוע יותר(אסטרה ידנית חדשה).

אגב, לא נהגתי בקליאו ידנית כדי לבחון את המערכת - אבל החסכון איתה הוא גם ככה אפסי אז אני לא מוצא לנכון להפעיל אותה, עזוב אותך שבמזגן החלש של הקליאו בחום(שבניגוד לרכבים אחרים, לא תמיד משביתה את המערכת שממש חם) היא פשוט מכבה את המזגן וזה מחרפן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לאחר שימוש של שלושה חודשים ברכב זה:

1. מערכת s&s מופעלת רק לאחר לחיצה חזקה על דוושת הבלם. "לטיפה" עדינה של הדוושה לא מפעילה את המערכת. אני מוצא את זה נוח מאד.

2. לעניין הגיר, צריך סבלנות כדי להתרגל אליו במיוחד במעבר מנסיעה בכביש מהיר לנסיעה בפקקים. בהשוואה לרכבים אחרים בהם נהגתי הוא מתנהג בסדר גמור.

3. לעניין תפקוד המולטימדיה, ניתן להוריד AA והיא מריצה אותה מצוין.

פורסם

3. לעניין תפקוד המולטימדיה, ניתן להוריד AA והיא מריצה אותה מצוין.

אנדרואיד אוטו באמת עובד טוב אבל הצורך בחיבור חוטי קבוע קצת מעיק.

פורסם
זה לרוב יקרה אם רק חיברת את הטלפון - לוקח לרכב כמה דקות להוריד את הספר טלפונים(דקה-2 בערך).

נהגתי בהמון מכוניות עם סטופ אנד סטארט - יש רכבים שבהם זה הרבה יותר עדיף(לדוגמא, A3 או איביזה) ויש רכבים שזה אפילו גרוע יותר(אסטרה ידנית חדשה).

אגב, לא נהגתי בקליאו ידנית כדי לבחון את המערכת - אבל החסכון איתה הוא גם ככה אפסי אז אני לא מוצא לנכון להפעיל אותה, עזוב אותך שבמזגן החלש של הקליאו בחום(שבניגוד לרכבים אחרים, לא תמיד משביתה את המערכת שממש חם) היא פשוט מכבה את המזגן וזה מחרפן.

קורה לי גם אחרי שעה של נסיעה, לא יודע מה הסיפור ולמה לא כל השמות נטענים שם אבל זה לא אישו מספיק כדי שאחפש פיתרון. אם מישהו יודע איך לסדר את זה והפתרון יחסית נגיש עבורי אז אני אשמח לשמוע, אם לא אז לא נורא.

בנוגע לשאר הדברים, מסכים, המערכת בקליאו די טיפשה ואני מוצא אותה לא עקבית במתי היא מאשרת למנוע להתכבות ומתי לא.

פורסם

בעניין הגיר לא יודע לגבי מה שאתה מתאר אבל לגרנד קופה דיזל החדשה, מניסיון שלי בנהיגה עליה כן יש מעט דילאי בתחילת נסיעה, ואני מאמין שזה מובנה מרנו על מנת "להתגבר" על הרעידות של הגיר הרובוטי כפול המצמדים.

ובאופן די מפתיע זה אומנם מעצבן טיפה אך אין רעידות בכלל לעומת הגירים של VAG.

אתה לוחץ על הגז, הטורים עולים אך עוברות מספר שניות עד שהרכב מתחיל באמת לזוז מעמידה לגלישה \ נסיעה בכלל.

תקין לחלוטין לדעתי אלא אם הבנתי אותך לא נכון.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

1. טרם ראיתי את התופעה הזאת, למרות כמה פעמים זה הרגיש שהגיר נרדם לרגע.

2. STOP_START (ככה קוראים לזה בנו) לא ניתנת לכיבוי קבוע.

3. אני בכלל לא משתמש בזה כי מפות הניווט של ישראל הן מ- 2014 ללא עדכוני תנועה, מן הסתם.

4. ניסית לשחק אם הגדרות הסאונד (בס, טרבל וכו')?

5. אכן מערכת סגורה מבוססת android 2.2. ריח של נאפטאלין.

אוסיף את התקלה שאותי הכי מטריפה: ניתוקים שרירותיים של קישוריות הבלוטות'. מעצבן בטירוף - באמצע שיחה פתאום מתנתק החיבור או סתם בלי שיחה. ניסיתי בכמה מכשירים, גם ANDRIOD וגם IPHONE - מעצבן ברמות!!!!

פורסם

חזיר דיזל

פורסם

נוהג ברכב כבר חצי שנה, נקנה כחדש מהחברה.

מזדהה עם עניין הגיר אבל באופן די מינורי, לפעמים יש דיליי ממש קצר אבל לא משהו רציני מדי.

צריך לדעת איך לנהוג עם הגירים הדו מצמדיים האלה. כנראה ששנים עם VAG הרגילו אותי להתייחס אליהם בעדינות.

מה שאותי הכי מטריף זה שמערכת ה-S&S נכבית בכל עמידה ולא מתחשבת בעניין המזגן.

בלאון הקודמת שהייתה לי, בתחילת נסיעה אחרי שהרכב עמד בשמש היא מעולם לא הייתה מכבה את המנוע עד שפנים הרכב היה מתקרר. כאן ברנו, המערכת מכבה את המנוע גם אם המזגן דולק ובתהליכי קירור של הרכב ממש דקות ספורות אחרי שהתנעתי אותו. זה מרגיז וגורם לי לנטרל את המערכת בעזרת הכפתור בכל תחילת נסיעה בה אני רוצה שהרכב יתקרר קצת.

מעבר לזה - מעצבן שהאייגו לא מעודכן עם כבישים חדשים ותנועה.

חוץ מזה - רכב מעולה! נהנה מכל רגע.

• תוכן חדש...