Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שספרי לשיער אוזר.

הוא יוצר איזשהי שכבה שבאת הפלש מחזירה אור ולא ניתן לקרוא מה המספר.

רק אין לי מושג אם איזה ספרי אפשר לעשות את זה.

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

בכללי :

1. מריחת לק שקוף/מחזק ציפורניים בהיר על מספר הרכב יוצרת שיכבת "גלאס" שתחזיר אור ישיר למצלמה .

2. מוכרים מסגרת מלבנית כסופה מבריקה שממקמים אותה מסביב לשלט פח של מספר הרכב ושוב גם היא מחזירה ברק ואור מסנוור שמשבש את פעולת המצלמה.

** זכור אין אני ממליץ על אחת מן השיטות כיוון שהדבר הינו עברה על החוק בכל מקרה שאלתה שאלה ואני עניתי לך בצורה תאורטית. = שורה תחתונה אני ממליץ לך לסוע במהירות המותרת ולהימנע מלעשות שטויות בסיגנון.**

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

איזה עצות גרועות שתהיו לי בריאים.

מי שיקשיב למה שרשום דלעיל ימצא בתיבת הדואר שלו זימון למשפט יותר מהר מהזמן שלוקח לממל"ז להינעל על מטרה (0.3 שניות כמדומני).

תכלס, אין פתרון אקטיבי למצלמות.

יש כמה פתרונות פסיביים פרימיטיביים (שעובדים אבל בעיתיים לשימוש) ואחד מודרני, שמו PRIVAPLATE.

גילוי נאות - אני מוכר אחד שכזה. פרטים בה"פ.

למי שרוצה לראות ביקורת אובייקטיבית - http://www.speedtraps.co.il/pages/covertest.html#pp

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

חבר של אבא שלי הראה לו מכשיר שהוא הביא מחו"ל..

הוא בצורת מלבן, והוא יושב או מתחת או מעל ל3 הספרות האמצעיות של המספר (איפה שרוצים, תלוי ברכב..).

כאשר החיישן שבו מזהה את הבזק הפלאש - הוא מחזיר הבזק פלאש מהיר, ככה שהתמונה יוצאת לבנה..

הוא הראה לאבא שלי תמונות שהוא ניסה לצלם את המספר שלו - וזה הוציא תמונות לבנות עם טיפה "נוף" בשוליים..

נראה קטלני ביותר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ראיתי את זה מותקן ועובד, אבל יש לזכור שזה טוב רק כנגד מצלמות.

מאוד יעיל, השאלה מה קורה אח"כ בבית משפט ואם עורך דין באמת יכול להוציא אותך מזה בלי יותר מידי בלאגן מסביב.

hope for the best, expect the worse.

פורסם

איך בדיוק הוא יגיע למשפט אם המצלמה לא קלטה את המספר רכב?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

הפאסיביים לא אפקטיביים

והאקטיביים עלולים להחזיר פלאש גם לאורות חזקים אחרים, למשל גשר תאורה של ניידת משטרה שעומדת מאחוריכם ברמזור.

פורסם
איך בדיוק הוא יגיע למשפט אם המצלמה לא קלטה את המספר רכב?
במקרה ושוטר עוצר אותו ונותן לו זימון

hope for the best, expect the worse.

פורסם

נא לבצע חיפוש , הנושא נידון מאות פעמים.

אם למישהו עדיין יהיו שאלות אחרי קריאת כל מה שנכתב בעבר ,הוא מוזמן לפנות אליי בה"פ , ואפתח את השרשור כדי להסביר לו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...