Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

שרשורים בפורום גולשים לעתים מעבר לנושא המקורי. כך האינטרנט עובד, ומי שלא מתאימה לו רוח הפורום יכול בלחיצת כפתור לעזוב.

לגבי דיסאינפורמציה - שגית בהבנת הנקרא. נסה שנית וחזור עם תובנות.

פורסם
~

לגבי דיסאינפורמציה - שגית בהבנת הנקרא. נסה שנית וחזור עם תובנות.

המסר על המעביר, וגם לי לא ברור על מה אתה מדבר.

וכשזה נאמר,

1. בין אם תרצה ובין אם לאו, התגובה שלך מתנשאת כשלעצמה. היא גם יהירה.

2. נכון, דיונים באינטרנט יכולים להתרחב מעבר למקור. כשמישהו לוקח את הדיון רחוק מידי מהמקור, זה נקרא הטרלה.

3. אתה גם לא נותן לעובדות לבלבל אותך. אם יש משהו שהקבוצה המדוברת עושה, זה דווקא להוות קרקע פורייה לסקר שוק נטול אינטרסים וכלי תומך החלטה לצרכן.

שורה תחתונה- הכפשת קבוצה לא קטנה של אנשים על הפאדי. מקווה שאתה מסופק.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
האינטרנט הוא במה פתוחה לשלל 'מומחים' שכותבים שטויות בטון סמכותי (במיוחד בקבוצת טלגרם מסויימת שצמחה מהפורום). לא הייתי ממהר לגבש את הדעות שלי על סמך זה, קל וחומר להמשיך להפיץ את הדיסאינפורמציה שלהם תחת שמי.

אויש כמה אתה צודק. התופעה קיבלה מימדים מפלצתיים בעיקר בקבוצות DIY בפייסבוק.

ייתרה מזאת יישנם מנהלים 'יודעי דבר' בפייסבוק וגם בפורומים שונים אשר מרגישים שהם אוטוריטה בתחום האלקטרוניקה, מכונות ועוד מקצועות לאחר שהם קראו מאמר או שניים בנושא מסויים הם כבר נהפכים למומחים ויודעי דבר ונוטים לכפות את דעתם באמצעים מגוונים על המשתמשים.

אלא שבאמת יודעים ומבינים בתחומים מסויימים נעלמים מהר מאוד מפורומים ומהפייסבוק בגלל התנהלות כושלת של מנהלים זוטרים או בכירים.

איזה כייף לי :)

פורסם
האינטרנט הוא במה פתוחה לשלל 'מומחים' שכותבים שטויות בטון סמכותי (במיוחד בקבוצת טלגרם מסויימת שצמחה מהפורום). לא הייתי ממהר לגבש את הדעות שלי על סמך זה, קל וחומר להמשיך להפיץ את הדיסאינפורמציה שלהם תחת שמי.

אין שום בעיה עם הסדרה הירוקה של בוש לשימוש ביתי מזדמן, ובאותה מידה אין שום צורך לזרוק כסף על מוצרים מהסדרה הכחולה למי שלא עובד איתם באופן תדיר.

לא הבנתי איך ציטוט מהודעה שלי שייך לקבוצת טלגרם שאין לי מושג מהי..

אני מפיץ דיסאינפורמציה תחת שמך? אתה אמיתי? הכל בסדר?

אשר לבוש הירוק, אני (אני!) לא הייתי נוגע בה היות ומוצריה נחותים לדעתי מאלו של הסדרה הכחולה שגם הם לא משהו. אני אולי לא "מומחה" גדול אבל עוסק בנגרות ויש לי בחדר העבודה כלים רבים מפירמות שונות, בנגרות ובעבודות אחרות, לא רק עמידות הכלי היא פרמטר אלא דווקא יכולתו לבצע עבודה מדויקת, תתפלא כמה כלים לא מסוגלים לכך, משטח ישר איננו ישר, זווית 90 מעלות איננה באמת כזו, להבים זורקים, צירים עם חופשים וכיו"ב. אינני מבין, בכל הכבוד, מה אתה רוצה ממני ולמה אתה חושב שדעתך נכונה יותר?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
התגובה שלך מתנשאת כשלעצמה. היא גם יהירה.

אשתדל לחיות עם האכזבה. כנראה שאנו מדברים על קבוצות שונות, כי כל מה שאני זוכר זה 'תנו לי לינקים'. סקר שוק לא היה שם. עצלנות כן, ובשפע.

לא יודע מה זה 'על הפאדי', אבל אם תשים לב - לא הכפשתי איש. להיפך, טענתי שהם מנסים בכנות לעזור, רק שהם לא מבינים שהם עושים שירות דב. בגלל זה קוראים לזה שירות דב. כי הדב מנסה לעשות שירות, אבל הוא דב, ולכן בסוף עושה נזק.

לגבי הדיסאינפורמציה אין לי כח להסביר, חוסר ההבנה של המשפט הוא כשלון של מערכת החינוך.

• תוכן חדש...