Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת אבזור קורולה sun 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

האם יש בפורום בעלי קורולה חדשה בליסינג?

על פי קטלוג הרכב באתר של טויוטה ישנו שינוי אבזור בדגם, הכולל כניסה והנעה ללא מפתח, בקרת אקלים דיגיטלית, ומערכת מולטימדיה בהרכבה מקומית להבדיל מהמקורית שהיתה עד היום. מי יכול לאשר ולפרט?

תודה!

פורסם

זה נשמע כמו האבזור שיש בGLI כבר.

ממה שאני מכיר בGLI, הכניסה ללא מפתח ממש נוחה , פשוט ניגשים עם המפתח בכיס ומעבירים יד על הידית והדלת נפתחת, ואפשר גם לסגור את האוטו באותו האופן.

בכל מקרה כנראה מדובר ביישור קו עם אותה בקרת אקלים ואותו מנגנון הנעה ללא מפתח שנמצאים בGLI ומעלה.

המערכת בהתקנה מקומית זו הטויוטה קונקט שבימים אלו קיבלה גרסה חדשה עם חומרה משופרת.

פורסם

תודה.

אכן נראה כמו יישור קו, למעט חישוקי פלדה 15 אינץ׳ וטאסות והעדר פנסי ערפל.

לגבי המערכת זו לא הטויוטה קונקט המוצעת על פי המפרט אך ורק בדגם ה GLI.

האם יש בקהל מי שכבר קיבל את ה SUN הזו בליסינג?

פורסם

ראיתי בחטף קורולה חדשה שהגיעה אלינו בימים האחרונים. בהשוואה לקורולה בת שנה שלי,

אכן יש שם כניסה והנעה ללא מפתח, בקרת אקלים, המערכת שונה (לא ראיתי אותה בעבודה) אבל קשה לי להאמין שהיא פחות טובה מהמקורית שלטעמי די בינונית. ככל הידוע לי, הקונקטד לא זמין למערכת הזאת.

חבל שנשארו החישוקים מפלדה המכוערים במיוחד...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

עזבו את האיבזור sun, gli. הרכב לא נוח בכלל. היה לי כזה חדש מליסינג למשך 3 חודשים ואני ממש סבלתי מהנהיגה עליו. המושב הכי לא נוח שישבתי בחיים שלי (אה סליחה קיה סייד היה הכי לא נוח). למה הנוחות פחות חשובה מהאיבזור? כמובן זו דעתי האישית בלבד.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

נוחות המושב הוא עניין סובייקטיבי לחלוטין. תלוי אנטומיה. הייתה לי קורולה 2014 בליסינג. אחד המושבים היותר נוחים לטעמי...

פורסם (נערך)

הכניסה והנעה ללא מפתח זה הדבר הכי סתמי ומיותר שפגשתי בחיי (יחד עם הדימום מנוע בעצירה), עוד גימיק דבילי לעצלנים שעושים עליו כסף.

כשהרכב יהיה מעל לגיל 4 ופתאום השלט יחליט שהוא לא רוצה לעבוד.. סיוט. לא הייתי רוצה להיות תלוי בשלט.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
הכניסה והנעה ללא מפתח זה הדבר הכי סתמי ומיותר שפגשתי בחיי (יחד עם הדימום מנוע בעצירה), עוד גימיק דבילי לעצלנים שעושים עליו כסף.

כשהרכב יהיה מעל לגיל 4 ופתאום השלט יחליט שהוא לא רוצה לעבוד.. סיוט. לא הייתי רוצה להיות תלוי בשלט.

אני מניח שלא החזקת רכב עם כניסה והנעה ללא מפתח לתקופה ארוכה.

זה אחד הדברים היותר נוחים - המפתח, הארנק הטלפון בתיק של בת הזוג (לא צריך בונגלות בכיסים) מתקרבים לאוטו נכנסים מניעים ושלום על ישראל.

*הסיכון היחיד זה לשכוח את המפתח באוטו וללכת (כי אתה רגיל שהרכב נסגר אחריך) קרה לי יותר מפעם אחת, למזלי רנו זה יצרן רכבים לא גניבים בעליל בארצנו.

פורסם

במקרה ששוכחים את לנעול ומתרחקים מהרכב, הרכב מצפצף.

ככה זה בסוזוקי לפחות.

לשכוח מפתח בתוך האוטו? יכול לקרות בכל רכב, לא רק ברכב עם כניסה והנעה ללא מפתח.

כן, זה רעיון מצויין ואחד הדברים שהכי חסרים לי היום בספורטאז' לעומת הקרוסאובר שהיתה לנו קודם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
בשביל מקרים שהסוללה לא עובדת יש את המפתח הפיזי בתוך השלט לטובת פתיחה ידנית.

זה ידוע, הכוונה להנעה.

יש הסבר שאם הסוללה מתה בשלט אפשר להצמיד אותו לכפתור הסטארט סטופ ואז זה נותן להניע, אבל מה יקרה כאשר השלט ידפק לגמרי? אני מניח שפירוק דשבורד וכמובן להיתקע.

פורסם

לי יש בבית פריוס 2011 עם התנעה ללא מפתח, ושני השלטים המקוריים עובדים בלי להחליף סוללה.

כנראה שהעלאה ברמת איבזור קשורה לזה שכבר שהדגם לקראת סוף חייו, כשדגם חדש לגמרי כבר הוצג, אז צריך לזרז את המכירות.

או שפשוט הפסיקו לייצר את הגירסה הבסיסית (למרות שסאן זה עדיין לא הדגם הבסיסי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

העניין הוא לא הפינוק שבהנעה ללא מפתח - אלא הקודנית. תסירו אותה, ותראו איך החיים שלכם משתפרים, גם עם מפתח רגיל.

מילא הכניסה לרכב מבלי ללחוץ על שלט, אבל אם ההנעה היא ללא מפתח ואתה עדיין צריך להקיש על קודנית לפני שמניע, אז סורי- אני לא רואה מה הרווח הגדול פה.

• תוכן חדש...