Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני רוצה לעשות טרייד אין לרכב שלי והם דרשו ממני לעשות בדיקה לרכב (המליצו לי לעשות את הבדיקה דרכם, מניסיון אני לא אעשה את זה דרכם בחיים).

אני גר בין טבריה לכרמיאל, ואשמש להמלצות על מכונים שעושים בדיקה לרכב לפני מכירה/קניה.

תודה מראש.

פורסם

אני עשיתי בדיקה לפני טרייד אין בעכו (ליד רמי לוי) והאמת שהבדיקה יצאה מעולה בהתאם למצבו של הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני עשיתי בדיקה לפני טרייד אין בעכו (ליד רמי לוי) והאמת שהבדיקה יצאה מעולה בהתאם למצבו של הרכב.

אתה יכול להגיד לי מה השם של המקום? וכמה עלה לך?

והאם הבדיקה שלהם מקובלת בכל המקומות?

פורסם

איני זוכר את השם המקום, תנסה להיסתכל דרך google earth.

המכון נמצא ממש ליד רמי לוי.

לגבי העלות הסוכנות שילמה על הבדיקה לכן איני יודע עלויות.

Sent from my iPad using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איני זוכר את השם המקום, תנסה להיסתכל דרך google earth.

המכון נמצא ממש ליד רמי לוי.

לגבי העלות הסוכנות שילמה על הבדיקה לכן איני יודע עלויות.

Sent from my iPad using Tapatalk

יש שם גם מכון רישוי וגם איזה שני מוסכים.

איך אפשר לדעת? לא זכור לך שם או משהו?

פורסם (נערך)

מצאתי את טופס הבדיקה:

zx6whu.jpg

עריכה אחרונה על ידי yulianx

• תוכן חדש...