Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להשאיר את הרכב לשנה בחנייה פרטית, אבל לא מקורה - הרכב בן 10 והצבע מקורי ולא משהו... אשמח לטיפים איך להגן בכלל על הרכב ובמיוחד איך לשמור על הצמיגים מהתייבשות ואיך להגן על פנים הרכב מנזקי השמש.

תודה מראש!

פורסם

הייתי שוקל לעשות לו טיפול דיטיילינג (אפילו ביתי) חיצוני ופנימי. שהדגש יהיה על חומרים מגינים.

לנפח את הצמיגים בלחץ האוויר הכמעט מקסימלי שמצויין על הצמיג, כשהוא קר, כדי שלא ייקבל בטן. כמו כן לרסס סיליקון או חומר מגן אחר.

ובהמשך לוויפר, לשים כיסוי על הרכב.

אולי הייתי מדביר את החנייה עצמה, כדי שהרכב לא יהפוך ל"מיטב של נשיונל ג'יאוגרפיק" כשתחזור אליו בעוד שנה.

פורסם

לנתק את המינוס במצבר. לשטוף טוב, למרוח ווקס. הייתי מורח חומר על דפנות הצמיג שלא יתייבש, כולל ספייר, לא לתת לרכב לשבת על הצמיגים כי צמיג שלא זז מקבל סדקים. לעטוף את הצמיגים בניילון אבל להשאיר פתח בצד הפנימי לאידוי הלחות. לכסות את הרכב ולצאת. אם אתה יכול להוציא את המצבר והספייר מהרכב עדיף.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

בנוסף,

מלא את מיכל הדלק עד הסוף שנותנת המשאבה (לא עד הסוף באמת שיהיה מקום לגז להתפשט).

אם המיכל יהיה ריק, תהיה התעבות של מים בלילות והמים ילכדו מתחת לדלק וכשתניע ישאבו למשאבת הדלק.

כדאי גם לחפש באינטרנט עצות של חובבי קראוונים (RV), הם מומחים בדברים האלה.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...