Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח ב100% שהגומיה שייכת למסרק ההגה,אבל זה נראה לי הכי הגיוני(תמונות בקרוב).כאשר ההגה לצד ימין הגומיה מתוחה עד הסוף ורואים את הקרע,כשההגה לצד שמאל הגומיה מקובצת=לא רואים קרע.

כיצד מתבצעת ההחלפה של הגומיה הזאת?האם זה באמת כל כך מסובך להגיעה אליה כמו שנראה לי או שיש דרך פשוטה יותר ,והאם לאחר ההחלפה יהיה עלי לבצע כיוון פרונט\איזון גלגלים? ומה ההשלכות של דחיה של זה עד לטיפול הקרוב(3000KM).

ד"א הגומיה כמעט חצויה ל2,יש עוד 1.5 ס"מ בערך עד שהיא נחצת ל2 חלקים!

גומית אבק.doc

sani

פורסם

(1)מפרקים את המסרק ממקומו.

(2)מסירים את קצה ההגה(תפוח), רצוי לספור הברגות(סיבובים) ע"מ שלא יהיה צורך בכיוון גלגלים לאחר-מכן.

(3)מסירים את גומית-האבק(גרמושקה) ושמים חדשה במקומה ומחזקים עם אזיקונים/בנדים בקצוות.

(4)מחזירים את התפוח ומקבעים את המסרק למקומו.

כאשר ישנו קרע בגומית-אבק, אבק, בוץ, אבנים קטנות ושאר מריעין-בישין חודרים למסרק וגורמים לשחיקה מוגברת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
(1)מפרקים את המסרק ממקומו.

(2)מסירים את קצה ההגה(תפוח), רצוי לספור הברגות(סיבובים) ע"מ שלא יהיה צורך בכיוון גלגלים לאחר-מכן.

(3)מסירים את גומית-האבק(גרמושקה) ושמים חדשה במקומה ומחזקים עם אזיקונים/בנדים בקצוות.

(4)מחזירים את התפוח ומקבעים את המסרק למקומו.

כאשר ישנו קרע בגומית-אבק, אבק, בוץ, אבנים קטנות ושאר מריעין-בישין חודרים למסרק וגורמים לשחיקה מוגברת.

עמית

עמית, אתה בטוח שב-205 צריך לפרק את מסרק ההגה ממקומו בשביל להחליף גומית אבק ?!

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ומה מצריך הפירוק של המסרק?איך זה נעשה?

לא חייבים לפרק. לי באופן אישי יצא כמה פעמים להחליף את הגומיות הללו במספר רכבים ללא צורך בפירוק של מסרק הגה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ואת התפח חובה להוציא אני מבין נכון?!יש אפשרות לבצע את הפירוק מלמעלה בצורה כל שהיא?

החלפתי תפוחים לפני שבועיים בערך(כחלק מהחלפת בולמים זרועות פרונט וכו') ונתקלתי בבעיה,כאשר רציתי לפתוח את התפוח החדש שהוברג כבר לא הייתה אפשרות לפתוח אותו כיוון שהאום היה עם נילון נראה לי,מה שעצר מבעדו לצאת והוא הסתובב במקום ככה שיש לי בעיה עכשיו להוציא את התפוחים מהמקום,יש למישהו רעיון איך ניתן לפתוח את האום הזה?(חשבתי אולי לחתוך את התפוח עם דיסק ולהביא חדש אבל זה נראה לי מסורבל מידי)

sani

פורסם

אם התפוח נכנס מלמטה למקום שלו, והאום מוברג מלמעלה, אז תלחץ עם ג'ק את התפוח מלמטה, וזה ינעל אותו במקום.

אם זה הפוך והאום בא מלמטה, זה יותר בעייתי. אם אתה עדיין יכול, אז תסגור את האום ותהדק חזק, כך שהקונוס של התפוח יינעל, ואז תפתח שוב את האום עד הסוף. אם אתה לא יכול לסגור, אז זו בעייה: נסה לאלתר עם לום או משהו בסגנון, כך שתוכל ללחוץ מלמעלה את התפוח, כדי לנעול את הקונוס.

כמובן שאם יש לך גישה לפטיש אוויר, אז אין בעייה, אבל אז גם לא היית שואל את זה.

ניתן לקנות באוטודיפו ודומיו מפתח 12V , שעובד כמו פטיש אוויר. איכות מחורבנת, 129 ש"ח, אבל לצרכים מזדמנים כאלה, זה עושה את העבודה, לפעמים.

פורסם

האמת שניסנו כבר כל מה שאמרתה.....הבעיה היא שהאום כן מסתובב אבל לא ניפתח\ניסגר=ההברגה הלכה.

אני כמעט בטוח שזו ההברגה של האום ולא שם התפוח כיוון שהאום הזה מנויילן מבפנים וכשהניילון נישחק ההברגה הולכת,או שאני טועה.

sani

פורסם

האום לא ננעל,האום מסתובב רק במקום....טוב אני בטוח שהבנתה את זה זה רק היה לחידוד.

אז לגשת למשכנע אתה אומר?כדי לחתוך עם הדיסק את האום ולשים או חדש או שזה דורש יתר עדינות ועדיף כבר את התפוח ולהביא חדש?

sani

פורסם
האום לא ננעל,האום מסתובב רק במקום....טוב אני בטוח שהבנתה את זה זה רק היה לחידוד.

אז לגשת למשכנע אתה אומר?כדי לחתוך עם הדיסק את האום ולשים או חדש או שזה דורש יתר עדינות ועדיף כבר את התפוח ולהביא חדש?

אתה לא תצליח לשכנע רק את האום. תחתוך אותו עם התפוח, ותשים תפוח ואום חדשים.

פורסם

אגב, רק תהיה בטוח שבאמת ההברגה טחונה, ולא שהתפוח מסתובב בלי שאתה רואה-מאוד קל לטעות בזה. הרי אם אתה עובד עם בוקסה, אז קצה הבורג מוסתר לך, וגם התפוח מסתתר מתחת לגומיה, אז קשה לך לראות שהתפוח מסתובב, אלא אם אתה עובד עם מפתח רינג ואתה רואה את קצה הבורג.

מדובר שם במומנט לא קטן, וקשה לי להאמין שהרסתם את ההברגה, אלא אם כן הכנסתם את האום באלכסון.

פורסם
ולא שהתפוח מסתובב בלי שאתה רואה-מאוד קל לטעות בזה.

גרמתה לי להרגיש הכי סתום בעולם....לא חשבתי על זה בכלל....אני יבדוק את העיניין ויחזור עם תשובות,תודה...

sani

• תוכן חדש...