Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו אצלכם לא קולט מה קורה בעולם?

בשנת 2030 לא יהיו נהגים

פשוט כיוון שכל הרכבים יהיו מקושרים ומנווטים בענן או פתרון אחר דומה.

תכנון ערים יהיה שונה יבנו בניינים ללא מרתפי חניה, כל התפישה של חיים אורבניים ואפשרויות תנועה והסעה יהיו ציבוריים. תרצה להגיע מ A ל B אתה תזמין הסעה שתיקח אותך. לא יהיה צורך בבעלות על אמצעי הסעה=רכב.

באיזה דור אתם חיים???עתיקים? :-)

מה לעשות :lol: עדיין יש אנשים שאוהבים לנהוג, להרגיש התנהגות בסיבובים, משיכת מנוע, זריקת זנב עם הנעה אחורית ועוד

אז לנו הפתרון הוא לא רובוט שינהג ברכב ותמיד יהיו נהגים כמונו :evil:

קובי

:-)

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הנהיגה לא תעלם אלא תהפוך מצורך חיוני לתחביב בשעות הפנאי, כמו רכיבה על סוסים.

לדעתי זה יהיה נהדר לחובבי רכב.

ככה גם בפורום אנשים יפסיקו לחפור על מערכות בטיחות ומכוניות ליסינג מדכאות ויתחילו לדבר על נהיגה ורכבים מעניינים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

רכב אוטונומי לא יכול להוביל נגרר?

רק שיבנו יותר מסלולים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מישהו אצלכם לא קולט מה קורה בעולם?

בשנת 2030 לא יהיו נהגים

פשוט כיוון שכל הרכבים יהיו מקושרים ומנווטים בענן או פתרון אחר דומה.

תכנון ערים יהיה שונה יבנו בניינים ללא מרתפי חניה, כל התפישה של חיים אורבניים ואפשרויות תנועה והסעה יהיו ציבוריים. תרצה להגיע מ A ל B אתה תזמין הסעה שתיקח אותך. לא יהיה צורך בבעלות על אמצעי הסעה=רכב.

באיזה דור אתם חיים???עתיקים? :-)

אני גר ביישוב נידח. אחכה בכל פעם חצי שעה עד שהרכב שהזמנתי יגיע מהעיר הקרובה?

ואם אני בעל מקצוע שנדרש להתנייד עם ציוד, אסחוב איתי ארגזי כלים מרכב לרכב?

בעלות על רכב פרטי היא כורח לאנשים מסויימים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אני גר ביישוב נידח. אחכה בכל פעם חצי שעה עד שהרכב שהזמנתי יגיע מהעיר הקרובה?

ואם אני בעל מקצוע שנדרש להתנייד עם ציוד, אסחוב איתי ארגזי כלים מרכב לרכב?

בעלות על רכב פרטי היא כורח לאנשים מסויימים.

נראה לי שאתה מתבלבל עם מונית של ימינו. למה שצי רכבים כזה יהיה רק בערים הגדולות? זה לא עולה כלום לשים כמה כאלה גם בפריפריה. נהג מונית של היום יכול לבזבז הרבה שעות מהמשמרת שלו בפריפריה ללא נסיעה אחת. לרכב אוטונומי זה ממש לא משנה כמה נסיעות יש לו. כל עוד הוא לא זז, הוא לא מבזבז כלום.

פורסם

אני גר ביישוב של 100 משפחות. כמה רכבים תשים?

מה זאת אומרת 'אין עלויות'? מישהו צריך לקנות את הרכבים האלו, גם לרכבים חשמליים יש תחזוקה, בלאי וירידת ערך. אף אחד לא יחזיק רכב שלא מכניס כסף, בדיוק מאותה הסיבה שאין קו אוטובוס לישוב שלי כל 15 דקות.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אני גר ביישוב של 100 משפחות. כמה רכבים תשים?

מה זאת אומרת 'אין עלויות'? מישהו צריך לקנות את הרכבים האלו, גם לרכבים חשמליים יש תחזוקה, בלאי וירידת ערך. אף אחד לא יחזיק רכב שלא מכניס כסף, בדיוק מאותה הסיבה שאין קו אוטובוס לישוב שלי כל 15 דקות.

הקניה תתבצע באמצעות מדינה או חברה גדולה וחזקה. ישימו כמה מכוניות שצריך. כל עוד הן לא זזות, אין בלאי ואין חשמל.

קו אוטובוס זה בדיוק כמו מונית, כל עוד הנהג במשמרת ואין לו לקוחות, הוא מפסיד. תמיד יש את שעות הלחץ שכל הרכבים יהיו בפעולה ויש את שעות הרוגע שבו כל הרכבים יעמדו ללא מעש. בשעות הרוגע יוכלו לקחת מהרכבים של האיזור שלך לאיזורים עם יותר אוכלוסיה לפי הצורך.

פורסם
נלרכב אוטונומי זה ממש לא משנה כמה נסיעות יש לו. כל עוד הוא לא זז, הוא לא מבזבז כלום.

נגיד ויש לך מפעל. קנית רובוט חדש ויקר למפעל הזה.

עכשיו איפה ששמת את הרובוט, ככה יצא יש עבודה רק מפעם לפעם, כשיש הזמנה גדולה של מוצר מסויים, שכרגע אין לו ממש ביקוש. בזמן שהרובוט עומד, אתה עדיין משלם על חוזה שירות לאותו רובוט לספק שלו, משכורת ותנאים סוציאליים למפעיל רובוטים שלך (וגם שעות נוספות של תורנות למקרה שהוא יצטרך לתפעל/לפקח על הרובוט החדש), ומשלם החזרים וריבית על ההלוואה שלקחת כדי לקנות את הרובוט הזה, וחישבת שהמוצרים שאותו הרובוט ייצר בשבילך, יכסו את עלויות של כל הדברים האלה. (אל תפלו עליי, לא ממש בקיא בענייני רובוטים במפעלים).

אז בזמן שהרובוט עומד, אתה מפסיד כסף. ככה גם חברה מפעילה של מכוניות אוטונומיות תצטרך שהמכוניות יעבדו כל הזמן כדי שהעסק יהיה רווחי. וגם נהג מונית היום מפסיד כסף על הזמן שהוא יושב במונית ומגרבץ במקום להסיע לקוחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם שטייניץ אומר 2030, יש סיכוי שידחו את זה עוד עשרות פעמים ל 2050-2060 או יותר.

לפני זה, יימכרו גם יימכרו מכוניות בנזין ודיזל, שיכולות לחיות בקלות 15-20 שנה על הכבישים. אנשים יתקנו אותם אם ירצו להמשיך להתנייד בבנזין או דיזל כי האופציה (לפי שטייניץ) היחידה תהיה רכב חשמלי.

אני בטוח שהמדינה לא תוותר כל כך מהר על ההכנסות של מיליארדים ממיסים על ענף הרכב, כך שאנחנו בטוח נשלם אותו הדבר רק הקונספט יהיה שונה.

... לא לשכוח שזו "תוכנית אב" שהשטייניץ מתכוון להציג לאישור הממשלה, ועד שיאשרו את זה - עוד ישפצו זה את עשרות פעמים ויוסיפו עשרות או לא מאות סייגים שיאפשרו לכולנו להמשיך לנסוע על מכוניות שאינן חשמליות לחלוטין.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יכול להיות שנשלם לפי נסועה ולא דלק. ללא ספק רכבים מגיעים למיצוי יכולת תעבורתית בהרבה מטרופולינים בעולם, פקקים אין סופיים,

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תוכן חדש...