Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להזכירכם רכב עם טווח של 250 קמ ומחיר של בנזין היה בבטר פלייס.

מה שיפה במדינת ישראל זה שהממשלה בעיקר מדברת.

היו התחייבויות להוריד את הזיהום . בפועל לא עשו כמעט כלום. כנ"ל במקרה הזה.

וכמו שכתבו פה זה בכלל לא תלוי בשטייניץ , זה תלוי מה יהיה ניתן לייבא בעולם מבחינה טכנולוגית. ההנחה הסמוייה היא שרבים גם לא יקנו רכב בעידן הטקסי האוטונומי.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך לזכור שרוב רובם של הנהגים על הכביש בסה"כ רוצים להגיע מנקודה A לנקודה B בשקט מוחלט ובחיסכון מקסימלי.

2030 ממש לא נשמע לי הזוי. אני לא בטוח שזה כבר לא יקרה לפני עם הנתונים הנ"ל.

פורסם

אז ישראל עוברת ל- 100% רכבים חשמליים ב- 13 שנים, כולל תשתית טעינה מושלמת בכל המדינה. התעוררתי, איזה חלום נפלא!

פורסם

אם המדינה תממן הסבות גז בסבסוד מלא אין בעיה לנסוע על גז גם בעלות של 95,בנוסף במידה תצטרך לעודד את היבואנים להביא רכבים מהיצרן עם מערכות גז מוכנות.

בנוסף אני מאמין שעד אז אהיה רכבים חשמליים עם טווח נורמלי.

בסך הכל למען עתיד היורשים שלנו אפשר להקריב את האהבה לנפט לפחות כמקור הפעלה ראשי של הרכב,לדעתי האישית.

פורסם (נערך)

הבעיה הגדולה של הרכבים החשמלים היא שהם זולים על נייר אבל מאד יקרים במציאות.

מאד יקר וקשה לייצר סוללה חשמלית בעלת קיבולת גדולה.

גם כיום אילן מאסק לא הצליח לבנות מפעל שאמור היה להוריד את המחיר הייצור ולייעל אותו.

המפעל שלו בטקסס לא עובד.

כמו כן, הרכיבים מהם בנוייה סוללה חשמלית הם מאד יקרים ונדירים ובמידה ותדרש כמות גדולה מהם

אז המחיר יעלה לשמים והרבה מעבר להוצאות הדלק.

לכן אני מאד בספק עם רכבים חשמליים באמת יחזיקו מעמד מעבר למספר מצומצם.

יש צורך במנוע חדש וטכנולוגיות שלא קיימות כיום.

עריכה אחרונה על ידי voltage
פורסם

מפעל הסוללות של טסלה בנבדה החל לעבוד בתפוקה מלאה בינואר 2017 ועכשיו בונים אחד נוסף בניו יורק, אבל אני בטוח שאתה יודע להסביר להם למה זה לא עובד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
היה 250 מוצהר או ריאלי?

כי אני זוכר שהטווח הריאלי של הפלואנס היה הרבה יותר נמוך, באזור ה120 וגם זה ביום טוב.

צודק. הפלואנס הנטענת החדשה נותנת 213 ק״מ (יצרן). הדגם שמכרו בבטר פלייס היה 180 ק״מ (יצרן) . בארץ ישראל קרוב יותר ל 100 זאת למרות שרנו בזמנו יצרה פלואנס עם סוללה מוגדלת וכבדה יותר (טענו לטווח כפול) אבל לא ייבאו אותה לארץ אז לא נדע.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם שטייניץ באמת רוצה : במקום לדבר שפשוט יוריד את המס על מכוניות ללא מנוע בעירה ל 2% (רווח סימלי לאוצר). בלי לצאת בהצהרות לתקשורת.

פורסם
ישראל כפופה לשוק האירופאי ולתקנים שלהם.

אירופה תאסור ייבוא רכבי בנזין ודיזל הרבה לפני שישראל תחשוב בכלל על זה.

ולכן ישראל בלי קשר לרצון הטוב תצטרך לעבור לחשמלי.

או להביא רכבים ממדינות NAFTA.

החלפת סוללות זה רעיון הזוי של בטר פלייס שאף אחד בכלל לא חושב ולא חשב לעשות אותו

טסלה חשבו, אבל גם ירדו מזה

https://www.teslarati.com/tesla-shuts-down-battery-swap-program-for-superchargers/

אם שטייניץ באמת רוצה : במקום לדבר שפשוט יוריד את המס על מכוניות ללא מנוע בעירה ל 2% (רווח סימלי לאוצר). בלי לצאת בהצהרות לתקשורת.

אז איך יראו שעשית משהו? שכחת ששר בישראל זה קודם כל פוליטיקאי, ורק אחר כך מישהו שאמור להתעסק בענייני המשרד שלו, אם בכלל. יש לך גם משחק כיסאות מפגר כל ארבע שנים או פחות, ככה שצריך מראש לדאוג לחמם לעצמך את הכסא.

ככה זה כשאין הפרדת רשויות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם לא הבנתם.

הוא התכוון שהולכים להחזיר את יצור הסוסיתא ולכן יאסר יבוא של רכבים מחו"ל, כדי שכולם יקנו כחול לבן. הרי בכל מקרה הלקוחות שבויים כי יש רק יבואן אחד לכל יצרן ואין תחרות אמיתית, אז לא צריך את הגויים האלה, שיקחו את הסחורה שלהם ויחנקו איתה.

בגלל שידוע שעד 2030 לא יצליחו לפתח סוסיתא חשמלית, יהיה מותר לייבא רכבים חשמליים בלבד, במסוי גבוה כמובן, אבל כדי להקל על הציבור תהיה הגרלה שתיקרא "מחיר למתחשמל".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

רוכב איטי : רעיון לא מצחיק . יש פה את כל המוחות והיכולת לייצר מכונית חשמלית קטנה ומקומית שלא תדרוש מיסי ייבוא. זה לא מסובך כמו פרוייקט הלביא. סוסיתא פלאג אין. אם עידו כהן הצליח לייצר zibar בסדנה בבית ...

אני בטוח שישראל כץ ישמח להצטלם בטקס ההשקה

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מוחות יש, ידיים אין.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...