Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי לפני כמה שנים טובות בהפלגה הנ"ל(בערך 6 שנים)

המון ערסים, שתיה במחירים מופקעים ובאופן כללי הרגשה קצת כאילו אתה כלוא.

הייתי ממליץ בחום לקחת טיסה במקום.

אבל זה מה שהיה לפני כמה שנים, אולי היה שיפור מאז

פורסם

כמי שמפליג מעל ל4 פעמים בשנה במנו אני יכול להגיד דבר אחד

אתה תהנה רק עם תרצה בכך. אנשים במיוחד ישראלים אוהבים להתבכיין אבל זאת אוניה קטנה יחסית למתחרות שלה באירופה.האוכל טעים מאוד ההופעות יפות וצוות נחמד . לפי דעתי יש תמורה לכסף .

אל תחפש ארוחות גורמה אבל לא חסר אוכל וגם טעים

לרנקה עיר נחמדה .יש שם 2 צדדים לעיר . צד של העיר העתיקה ,יציאה מהנמל שמאלה .ישר מהנמל יש סופר גדול ונחמד ,בצד ימין של הנמל יש את הגמבו (מקס סטוק גדול)

פורסם

חוויה נחמדה ותו לא. הייתי בהפלגה לפני כ7-8 שנים לערך (ואז התחלתי לעבוד בחברת תיירות והבנתי כמה אוניות בעולם באמת מדהימות לעומת מה שיש בחברה המקומית...)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב גם אנו לקחנו הפלגה של שבוע ב 2011,

מנו ספנות מצויינים אוכל ויחס מעולה וגם לקחנו חבילת טיולים אבל

על השיט הזה אין סיכוי שאחזור.

• תוכן חדש...