Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור החלפת דלת ופגיעת סף אתה זכאי לקבל מהביטוח גם פיצוי בגין ירידת ערך. הייתי ממליצה להתייעץ גם עם שמאי שאינו מטעם חברת הביטוח שלך על מנת להעריך את הנזק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
עבור החלפת דלת ופגיעת סף אתה זכאי לקבל מהביטוח גם פיצוי בגין ירידת ערך. הייתי ממליצה להתייעץ גם עם שמאי שאינו מטעם חברת הביטוח שלך על מנת להעריך את הנזק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

הרכב שלי כבר נבדק על ידי שמאי מטעם חברת הביטוח, אשר ציין שיש צורל בהחלפת שתי דלתות מצד ימין, לגבי פיצוי על ירידת ערך לא נאמר לי. הרכב כבר במוסך ומניח שכבר הוחלפו דלתות, ואין לי איל לקחת חוות דעת שנייה של שמאי אחר. כיצד אוכל לדרוש פיצוי בגין ירידת ערך? והאם זה נחשב לעוד תביעה או אותה תביעה שקיימת?

פורסם

אל תוותר על פיצוי על ירידת ערך, כשתמכור את הרכב אתה תפסיד כסף בגלל המכה בסף. ולגבי החששות שלך שיסרבו לך בביטוח אל תדאג, סכום התיקון שלך די קטן. לא משהו שיגרום לסירוב.

Sent from my SM-N910T using Tapatalk

פורסם
מגיע לך פיצוי רציני על ירידת ערך. הנזק הרציני זאת המכה מתחת לדלת ולא הדלתות שמחליפים בקלות.

הרכב כבר בתיקון, האם תמונות מספיקות על מנת לקבל פיצוי על ירידת ערך? איך זה מתנהל?

פורסם

לא צרפת את הבטון שגרם למפגע,

אך אם מדובר על שטח ציבורי - אתה יכול לתבוע את העירייה על המפגע הזה.

בתור עובד חברה עירונית לשעבר ומישהו שמכיר את המערכת, אנשים קבלו את הכסף על דברים הרבה הרבה יותר מפגרים.

בשביל זה אתה צריך לתעד הכל ולפתוח פניה במוקד ולאחר מכן לתבוע את העירייה(אתה יכול גם באמצעות חברת הביטוח שלך)

אין לך מה להפסיד, הפוליסה שלך כוללת את זה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לא צרפת את הבטון שגרם למפגע,

אך אם מדובר על שטח ציבורי - אתה יכול לתבוע את העירייה על המפגע הזה.

בתור עובד חברה עירונית לשעבר ומישהו שמכיר את המערכת, אנשים קבלו את הכסף על דברים הרבה הרבה יותר מפגרים.

בשביל זה אתה צריך לתעד הכל ולפתוח פניה במוקד ולאחר מכן לתבוע את העירייה(אתה יכול גם באמצעות חברת הביטוח שלך)

אין לך מה להפסיד, הפוליסה שלך כוללת את זה.

התאונה התחרחשה בחניון העבודה שלי, ממש בסיבוב, פשוט רציתי לברוח מהרכב על מנת לא לכנס בו ולצערי נכנסתי בקורת ביטון נמוכה. לא יודע עד כמה זה נכון או רלוונטי לתבוע את מקום העבודה שלי!

פורסם

גם למקום העבודה שלך יש ביטוח... סתם.

אבל אם אתה בקשר טוב עם מנהל התפעול תבדוק את זה כשיחת חולין

אם נסעת בלילה אז זה בכלל זה לטובתך.

אם השאירו מפגע בטיחותי - הם צריכים לשאת באחריות.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

נראה לי זה שהציע לתבוע, הציע לתבוע מפגע שלא היה אמור להיות. אם קורת הבטון הייתה אמורה להיות, עם כמה שמבאס ולא נעים, מה יש לתבוע?

אמרת שזה מקום עבודה, אתה כל יום שם, מקסימום אם זה מעניין מישהו פה תצרף תמונה של אותה קורת בטון והיכן היא נמצאת.

אם זה אכן משהו שלא היה אמור להיות, יש אולי קייס.

ראיתי שעוד לא ענו לך מה זה דוח גלובאלי, נמתין לתשובה.

פורסם

בקצרה, דו"ח גלובלי הוא ת שלום פיצוי בלי תיקון הרכב, ולפיכך בלי קבלות. חברות הביטוח לא אוהבות את זה, ויש להן טריק מלוכלך (וא חוקי) להפחית מע"מ מהפיצוי. זה לא רלוונטי כיון שכבר תיקנת את הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...