Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קנייה של פולסווגן גולף 2013 מנוע 1400 והבנתי שבשנים האלה הגיר מאוד בעייתי, איך אני יכול לבדוק שהכל תקין?

*אני מכונאי רכב אני לא רוצה להכניס את הרכב לבדיקה

פורסם

ערב טוב

זה סוג של הימור

גם אם תבדוק דרך מוסך פולקסווגן היסטוריית תקלות וטיפולים

והוחלפו בגיר רכיבים כדוגמת מחשב גיר וקלאצ'ים..

בתקופת האחריות של השנתיים שהסתיימה ב 2015

במקרה קילקול זה לא יתפוס .

קורים גם מיקרים שחלפים מתקלקלים שנית ושלישית בגיר הזה.

הכל עניין של מזל.

נסיעת מבחן כמו שהציע החבר מעליי מספיקה .

פורסם

במכון בדיקה לא יודעים לזהות בעיות בגיר הזה. לפחות אצלי הקומפיטסט לא זיהה שום בעיה והקלאצ'ים היו גמורים(ידעתי את זה עוד לפני הבדיקה).

צריך לנסוע ברכב חצי שעה בכל מני מצבים. לראות שהגיר יודע להעביר לכל הילוך והילוך.

בנוסף לנסוע בעיר ולבדוק שאין רעידות בתחילת נסיעה.

פורסם

גולף משנת 2013 היא עדיין עם אחריות מורחבת ל 5 שנים לגיר, לכן סבירות גבוהה מאוד שהגיר ברכב שאתה מעוניין בו עדיין במסגרת אחריות יצרן.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

• תוכן חדש...