Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין האם מוסך מורשה מוכן לקבל אותך עם בקבוק שמןELF סגור וגם סט פילטרים מקורי?

למה פילטר סולר עולה 600 שקל ולמה יש לזה תוקף ?

האם כבר התחילו יבואני חלקי חילוף למכור חלקי חילוף גם לדגמי של דאצ׳יה ?

פורסם

בזמנו ביררתי בתלפיות לגבי הבאת שמן עצמאית, אמרו שאין בעיה, רק רוצים שאחתום על טופס כסת"ח (לא אחראים לנזקים וכו'). אני מניח שהתשובה תהיה שונה ממקום למקום ותלויה בטיב יחסיך עם המוסך, אם יש כאלה. פילטר סולר עולה ככה מן הסתם מאותה סיבה שכלב מלקק את ה***ים - כי הוא יכול. כמובן המחיר רלוונטי אם אתה מגיע להחלפה כשאתה עדיין תחת אחריות ורוצה לטפל במורשה יבואן. מחיר פילטר מקורי ברשת משיטוט קצר - כשליש.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)
מעונין לשאול לגבי הפלואנס דיזל: בעבר דיברו כאן על בעית מוח גיר בגירים האלו סביב 150-200 אלף קילומטר. האם אתה חווה את זה בפלואנסים?

טרם הגיעה אף פלואנס אצלנו ל-150,000.

הרכבים עם הנסועה הגבוהה ביותר עומדים על סביב 130k.

אמשיך לעדכן את השרשור אם ישנה התעניינות.

עריכה אחרונה על ידי kramerica
פורסם
תודה על הסקירה. מה שאתה מתאר בגזרת האמינות זה לא בינוני, אלא מושלם. פנסים ושטויות יש בכל מכונית. מושלם.

כאמור, זה רק חצי מהצי שלנו. יש לנו עוד צי מגוון של מספר מכוניות ממספר יצרנים רב בני שנתיים-שלוש עם נסועה דומה, בעיות כאלה לא קורות אצלנו עם טויוטה, יונדאי, מיצובישי, מאזדה, קיה, הונדה. שם, לפחות מהניסיון אצלנו, אפילו את הבעיות האלו אין. זה נקרא מושלם.

וכשעובד מגיע לעבודה אחרי נסיעה של שעה וחצי, הציוד שלו שקריטי לעבודתו נמצא בתא המטען והוא לא מצליח לפתוח אותו - זה לא משהו שהייתי מגדיר כשטויות.

פורסם
לפני שבועיים היא עדיין הופיעה באתר של קרסו. אם היא נמכרת, אלה בוודאי השאריות של השאריות. הייצור בטורקיה הופסק למיטב ידיעתי לפני כשנה.

חבל שהופסק יצורה. לטעמי יותר מרווחת ונוחה מהגראנד קופה..

פורסם

עדיין מיוצרת בקוריאה אם בא לך , אפילו בגרסה חשמלית.

אני חושב בדיוק ההפך ממך על הנוחות, בכללי שיפור כמעט בכל היבט מהפלואנס ורק קצת פחות מרווח ותא מטען קטן יותר.

ועד כמה שניסיתי המשפחתית הנוחה ביותר בקטגוריה.

פורסם
בזמנו ביררתי בתלפיות לגבי הבאת שמן עצמאית, אמרו שאין בעיה, רק רוצים שאחתום על טופס כסת"ח (לא אחראים לנזקים וכו'). אני מניח שהתשובה תהיה שונה ממקום למקום ותלויה בטיב יחסיך עם המוסך, אם יש כאלה. פילטר סולר עולה ככה מן הסתם מאותה סיבה שכלב מלקק את ה***ים - כי הוא יכול. כמובן המחיר רלוונטי אם אתה מגיע להחלפה כשאתה עדיין תחת אחריות ורוצה לטפל במורשה יבואן. מחיר פילטר מקורי ברשת משיטוט קצר - כשליש.

למה ואיך שימוש בשמן מקורי יכול לגרום לנזק ? מה שאני יודע שכל המורשים לא משתמשים בשמן ELF למרות שבהרבה חלקי רכב רשום מותג ELF ורכב במקור מגיע עם שמן הזה. מעניין מה סיבה לזה ובאיזה שמן כן משתמשים ומחליפים בטיפולים ברנו ובדאצ׳יה במוסכים מורשים ?

פורסם
אבא שלי מטפל במוסך מורשה משרד התחבורה (לא יבואן) ושמים לו שמן של ELF, לפחות זה מה שכתוב על החשבונית

איפה וכמה עולה טיפול שם ?

אפשר להציץ בחשבונית בבקשה ?

פורסם

האם יש הבדל מורגש בין רמת התקלות (ואפילו הקלות ביותר) בין רנו לדצ'יה? האם הפער במחיר בין השתיים מתבטא באמינות?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מלבד הצורך בהחלפת המצמד בסטפוויי (שכאמור אני ממש לא ממליץ עליו בלי שום קשר), אין אצלנו שום הבדל נראה לעין ברמת האמינות.

כל עוד נצמדים לשילוב המנוע - גיר של רנו, אתה מקבל רנו. חסכו כסף באבזור, בבטיחות, במראה. לא עושה רושם מניסיוננו שהאמינות נפגעה, והדאסטרים אצלנו הם אלו שנוסעים בתנאים הקשים ביותר.

• תוכן חדש...