Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לבעלי ה298 GTI, לרכב יש פוטנציאל שיפורים אני יודע בוודאות,

אבל יש מקומות שמתעסקים איתה?

לדוגמה עם הואגיות לדוגמה יש הרבה סדנאות והרבה חברות שמפתחות תוכנות ושאר הדברים.

פורסם

אין לך יותר מדי מה לשפר ברכב מבחינת כח, גם 208 זה גדול עליו לדעת רבים.

קודם לומדים לנהוג טוב, לוקחים כמה קורסים טובים.

אחרי זה לומדים עוד קצת.

אחרי זה עוד קצת.

ואז פונים לשיפור התנהגות ולא שיפור כח, כי כח לא חסר פה.

פורסם (נערך)

לאחר מחשבה מעמיקה האיביזה והלאון הידנית יורדת מהפרק עקב 3 דלתות,

ההתלבטות כרגע היא בין הלאון 1.4 FR לארונה 1.0 FR PRO

מבחינת מחיר ההבדל לא מהותי

כמובן שהארונה תיהיה חלשה יותר, אבל מאובזרת יותר.

צריך לעשות נסיעת מבחן לראות איך מרגיש המנוע הזה על הג'יפון הזה.

עוד שאלה למי שיודע, במחירון של הלאון יש תוספת צבע ב1980 ש"ח וצבע מיוחד ב2975 ש"ח

אבל לא רשום איזה צבע נחשב לרגיל ואיזה מיוחד ?

דעתכם ?

עריכה אחרונה על ידי Mega
פורסם

לא הבנתי למה האיביזה יורדת, היא 5 דלתות, אין גרסת 3 דורות לאיביזה בדור הנוכחי, ובכללי הם הולכות ופוחתות עקב דרישה נמוכה.

ממה שהבנתי האיכות חומרים בארונה זהה לזו שבאיביזה.

לא הצלחתי להבין אם יש חשיבות לדינאמיות , אבל ברור שעקב מרכב מוגבה הארונה נחות יותר בהיבט זה.

מצד שני הביקוש לקרוסאוברים גדל.

פורסם

בתור בעלים של לאון 1.4 ידנית חדשה, אני לא מבין את ההשוואה. הלאון גדולה יותר, מרווחת יותר, יושבת יותר טוב על הכביש (MQB VS MQBA0) שהאיביזה מורכבת עליה, בכללי התמחור של ה 1.5 איבו הזה נראה לי תמוה, הזכירו פה את ה 208GTI והיא באמת עדיפה על האיביזה. קיצר, קח תלאון, אוטו מדהים.

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

אבזור עדיף , גם בטיחותית וגם נוחות , מנוע חזק יותר , הגרסה הזו קיבלה שבחים על הנאה מנהיגה , לא חושב שתתאכזב.

לדעתי כנראה החבילה הטובה ביותר במחיר הזה למי שלא מחפש הוט האצ' , אבל צריך לראות איך האוטו במציאות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע למה הלאון 1.4 DSG FRהתייקרה ב2000 שח ?

המחיר שלה היה 136900 ועכשיו 139K

שאלתי אותם בפייסבוק ולא קיבלתי מענה, אבל מה שידוע לי זה לא כי הבקרת שיוט האדפטיבית מוצעת כסטנדרט

• תוכן חדש...