Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרתי את הרכב שלי שהיה מבוטח בחברת שלמה סיקסט וביטלתי את פוליסת צד ג׳ שהייתה לי באינטרנט באמצעות אישור המכירה. הבעיה שלי היא שהם לא מוכנים לבטל את פוליסת החובה אם לא אשלח להם בדואר את הפוליסה המקורית שכבר לא נמצאת בידי.

האם זה חוקי? מה אני יכול לעשות במצב כזה?

פורסם

חוקי

היכן הפוליסה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם לא תצליח להשיג את תעודת ביטוח חובה, תכתוב הצהרה לחברת הביטוח שהספח המקורי אבד לך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם לא תצליח להשיג את תעודת ביטוח חובה, תכתוב הצהרה לחברת הביטוח שהספח המקורי אבד לך.

זהו, שהם לא זורמים עם הרעיון הזה. יש לי דרך להכריח אותם לקבל את זה? לא נראה לי הגיוני שאיבדתי את התעודה אז הלך הכסף.

פורסם

יש לך סוכן או שמדובר בביטוח ישיר?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הדרך המהירה זה למצוא את הקונה, להסביר לו יפה שבכל מקרה הביטוח הזה לא תקף לגביו ולבקש עוד יותר יפה שיחזיר לך את הטופס.

אם זה לא יוצא לפועל, לשלוח לחברת הביטוח הודעה (מתועדת!!!) בה אתה דורש לבטל מיידית את הביטוח והצהרה שאיבדת את הטופס.

אם חברת הביטוח מסרבת לבטל ולהחזיר את ההפרש עד סוף תקופת הביטוח, תצטרך לתבוע בתביעות קטנות.

פורסם
הדרך המהירה זה למצוא את הקונה, להסביר לו יפה שבכל מקרה הביטוח הזה לא תקף לגביו ולבקש עוד יותר יפה שיחזיר לך את הטופס.

אם זה לא יוצא לפועל, לשלוח לחברת הביטוח הודעה (מתועדת!!!) בה אתה דורש לבטל מיידית את הביטוח והצהרה שאיבדת את הטופס.

אם חברת הביטוח מסרבת לבטל ולהחזיר את ההפרש עד סוף תקופת הביטוח, תצטרך לתבוע בתביעות קטנות.

אני מנסה להביא את התעודה מהקונה, זה קצת מסובך כי האוטו נמכר לאוטו סנטר ואני לא יודע מי הקונה.

בכל מקרה, אני עובד על זה אבל מנסה למצוא דרך עוקפת.

אם הם מצהירים במפורש באתר שלהם שנדרש לשלוח להם את הפוליסה המקורית במקרה של מכירה, אני לא בטוח שתביעות קטנות יתפוס. מה העילה שלי?

פורסם

אין דבר כזה, קנס של מאות שקלים על איבוד חתיכת נייר.

זה ההבדל בין סוכן לחברה ישירה.

היה לי בדיוק כזה מקרה, והסוכן שלי הנחה אותי בדיוק איך לפעול. הוא כמובן ביטל את הביטוח על סמך ההצהרה שלי. למה? כי בלי שאסביר , היה ברור לסוכן, שאם הביטוח לא יבוטל, לא אחדש אצלו ביטוח לרכב חדש , דירה וכו..

בביטוח ישיר זה אוסף של פקידים סחירים שלא איכפת להם משום דבר, וכל פעם מישהו אחר עובד מולך.

פורסם (נערך)

זה החוק

(ב) בוטלה הפוליסה לבקשתבעל הפוליסה, יחזיר בעל הפוליסה את תעודת הביטוח המקורית למבטח כתנאי מוקדם לכניסתהביטול לתוקף; אבדה תעודת הביטוח המקורית, נגנבה או הושחתה, ימסור בעל הפוליסהלמבטח הצהרה בכתב שתיחתם בפני המבטח או סוכן הביטוח בדבר נסיבות האבדן, הגניבה אוההשחתה שיצוין בה כי הרכב עדיין בבעלותו או בחזקתו (להלן – ההצהרה).

(ג) ביטול הפוליסה על ידי בעל הפוליסה ייכנס לתוקפובמועד החזרת תעודת הביטוח המקורית או במועד מסירת ההצהרה למבטח.

המואדם זו החובה

המוכחל הוא מספר מקרים בהם הצהרה תספק ובתנאי שהרכב עדיין בחזקתך או בבעלותך.

אלה לא מתקיימים במקרה של פות"ש.

הסיבה להתעקשות היא כי בעל הרכב החדש שבידו תעודת הביטוח יכול לטעון כי זה הסיכום בינו לבין המוכר שהפוליסה תישאר בתוקפה גם אצלו עד לסיומה.

פעל מול אוטו סנטר שיפעלו אצל הרוכש לקבל חזרה את התעודה.

בדוק אולי בכלל הרכב טרם נמכר?

מה שולד כתב הוא הגמשה של החוק על ידי הסוכן וחברת הביטוח שמולה עובד הסוכן מול הלקוח הנאמן

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הבנתי, תודה ישה. אני פועל מולם, לצערי זה לא פשוט. ממש מבאס אותי שנפלתי על דבר כזה במיוחד שהביטוח חודש לא מזמן.

פורסם

אני בבעיה דומה אך מעצבנת עוד יותר.

גם כאן מדובר בשלמה סיקסט, הטופס היה בידי ושלחתי להם בדואר רשום את התעודה יחד עם אישור העברת בעלות של הרכב לטובת ביטול הפוליסה, כבר חודש שזה נמצא אצלהם ולפי מספר המעקב של הדואר הוא התקבל אך הם טוענים שלא הגיע אליהם דבר ולא מוכנים בשום אופן לבטל את הפוליסה.

הדרישה שלהם כרגע זה להשיג את בעל הרכב החדש ולהביא ממנו צילום של תעודת ביטוח חובה חדשה שהוא עשה במקומי אך לצערי איני מצליח להשיגו בשום צורה.

אני לא מבין למה ביטול של ביטוח חובה זה פעולה כלכך מסובכת ב2017? כבר מתחיל להתייאש, מדובר על סכום לא קטן של 2400 שקלים על ביטוח שחודש פחות מחודשיים לפני מכירת הרכב..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

^^^

במקרה שלך שלח להם את אישור הדואר הרשום שזה הגיע לידם ותן להם 14 יום לבטל מהיום שזה התקבל אצלם ולהחזיר את הכסף

לא ייעשה, תביעות קטנות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...