Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מישהו כאן שותה קפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב נספרסו:

לפני חודשיים בערך הייתי בצרפת. בחצי או יותר מהמסעדות שאכלנו בהן, כולל דוכנים של קינוחים מאנשים בעלי שם בתחום, הקפה הגיע ממכונה של נספרסו. הופתעתי ממש.

חיובי. נתקלתי בכך בטיולי לפרובאנס דרך ליון ואנסי. כמעט הכל נספרסו, ואיפה שלא - הקפה היה מזעזע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Saeco Intelia Deluxe

המכונה עלתה לי איזה 750 דולר. הקפה לא יוצא יותר טעים מנספרסו לא משנה איזה סוג קפה אני משתמש ב...

הסופר אוטומטיות הן פשרה. אספרסו טרי בלחיצת כפתור, אבל הרמה ממש לא גבוהה. אני עובד על למכור את המכונה שלי ועובר לידנית. אני רוצה לקנות את Rancilio Silva יחד עם המטחנה של Rockie ועם PID כדי שהטמפ' של המים תצא מהמכונה בצורה אחידה.

מכיוון שאני חובב קפה גדול, חשוב לי שמנת האספרסו שלי תצא משובחת.

איזה מכונה יש לך?

היתה לי בעבר מכונה סופר אטומטית של saeco וגם הייתי מאוכזב מאיכות האספרסו לומרות שהשקעתי בקפה איכותי. עברתי לנספרסו ואיכות השוט השתפרה .אבל לאחרונה אני רואה הרבה תגובות של אנשים שיש להם מכונות סופר אוטומטיות שנשבעים שהקפה שלהם עולה בהרבה על הנספרסו( טוב זה ברור מכונה טוחנת קפה איכותי וכו כו בתאיוריה זה הגייוני ) אני מנסה להבין אם הם רק מנסים להצדיק את ההשקעה או שיש דברים בגו. יש למשיהו נסיון מוצלח עם מכונה סופר אוטומטית?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני חושב ש99 אחוז מההבדל בין קפה טוב לקפה פחות טוב הוא עניין של שכנוע עצמי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים אתה צודק חלקית, בסופו של יום זה עניין של טעם אישי ואני פחות חושב שנכון להגדיר את זה במונחים של איכות. אפשר להכין למישהו אספרסו במכונה של 30k ועדיין הבן אדם ישבע שהנס של עלית יותר טעים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא קשור למחיר המכונה אלא לאיכות הקפה עצמו ודרך ההכנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מת על קפה.

יש לי בבית rancilio silvia עם מטחנה.

זה הדבר הכי קרוב שיש למכונה אמיתית של בתי קפה.

שורה תחתונה, עברתי למכונת קפסולות בשביל הנוחות. הקפה פחות טעים, אין מה לעשות. אבל הנוחות שווה את זה.

מי שרוצה לקנות את המכונה ואת המטחנה במחיר מגוחך, מוזמן לפנות בפרטי.

פורסם

דוד שלו, אסור לפרסם בפורום!!!1!1111!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני חושב ש99 אחוז מההבדל בין קפה טוב לקפה פחות טוב הוא עניין של שכנוע עצמי.
שכנוע עצמי (שמושפע מאוד משכנע חיצוני כמו פרסומות והמיתוג)) הוא אכן מרכיב משמעותי שלדעתי מוביל 80% אחוזים מהציבור. ברגע שאתה עושה את הסויצ' להערכה של קפה ממקום נקי ו"אובייקטיבי" (העזר שכנגדי מהווה אסמכתה לא רעה לעניין) קשה מאוד לחזור אחורה.

לפני בערך 12 שנים הגיע לידי מכונת נספרסו, נסעתי לבוטיק האקסקלוסיבי בכיכר המדינה (שהיה היחיד באותן שנים). וכששתיתי את הקפה הייתי בטוח שזה הקפה הטוב ביותר בארץ כפי שהוכח ע"י "מבחן הקרמה [emoji23]. לקח לי שנה להתפקח.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

בבוקר מכין כוס קפה הפוך, במשך היום שותה עוד 3 כוסות אספרסו כפול.

לוקח חצי דקה להכין כוס אספרסו במטחנה + מכונת Ascaso Dream שיש לי.

את המכונה קניתי בספרד ב2700 ש"ח, לפני כ10 שנים, בזמן שבארץ עלתה 5000 ש"ח.

את המטחנה קניתי בארץ ב1200 ש"ח.

הייתי קונה קפה מבית קליה בירושלים, בחודשים האחרונים עברתי לפולים של ארומה שנמכרים בשקית אדומה וכתוב עליהם "לקפוצ'ינו", כי הם ממש הפתיעו אותי לטובה. גם קל למצוא בכל מקום בית קפה של ארומה. עולה 150 ש"ח לק"ג. מה שהם מוכרים בשקית שחורה וכתוב "לאספרסו" פחות טעים.

שבוע הבא אנסה את הקפה של Hans.

פעם בחודש אני צריך להשקיע כחצי שעה בניקוי המכונה.

יש לי גם מקינטה של ביאלטי אבל אני לא אוהב את הקפה שיוצא ממנה.

במשרד, אם אני חייב קפה, יש לי קפסולות Dharkan של נספרסו. זה היחיד שעשוי מ100% ערביקה אבל זו עדיין פשרה עלובה.

בשבת שותה נסקפה טייסטרס צ'ויס עם מעט חלב, כי אסור להשתמש במכונה.

20171130_181123_resized.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

למה אסור להשתמש במכונה בשבת?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כי החבר מלמעלה אמר. או הרבי.

נס קפה אפשר להכין מהמיחם שהוכן מבעוד מועד.

נס אם זה קפה (ולמרות זאת אני שותה כמה ליטרים של המשקה הזה כל שבוע).

מישהו יודע מה זה דוס (או דו"ס)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי לוקח ממך אותה אבל אני נמצא בארה"ב

אני מת על קפה.

יש לי בבית rancilio silvia עם מטחנה.

זה הדבר הכי קרוב שיש למכונה אמיתית של בתי קפה.

שורה תחתונה, עברתי למכונת קפסולות בשביל הנוחות. הקפה פחות טעים, אין מה לעשות. אבל הנוחות שווה את זה.

מי שרוצה לקנות את המכונה ואת המטחנה במחיר מגוחך, מוזמן לפנות בפרטי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
מישהו יודע מה זה דוס (או דו"ס)?

Disk Operating System

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מישהו יכול לומר לי מה זה הקפה הזה שאני תמיד רואה בסרטים של הוליווד בסצנות הדיינרס? מין קפה כזה שחור שמוזגים מתוך קומקום. הוא בהחלט נראה מסקרן, יש אפשרות לטעום כזה בארץ?

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• תוכן חדש...