Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התראה בפולו 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פולו שנת 2007 עם 75,000 ק"מ.

עשיתי לה טיפול לאחרונה לפני 5000 ק"מ בנובמבר שנה שעברה.

לאחרונה, בכל פעם שאני מתניע את הרכב, קופצת לי ההודעה הבאה במד האוץ.

אשמח להבין מכם מה היא אומרת?

Polo.jpeg

בתודה מראש,

פורסם

תודה רבה.

אבל טיפול 10,500? יש דבר כזה?!

הרכב עבר 5000 ק"מ השנה..אולי זה תזכורת מבוססת זמן ולא מרחק שעבר.

אני תוהה מה צריך לכלול טיפול שכזה, אם בכלל, כי הרכב עבר טיפול לפני 5000 ק"מ בלבד.

פורסם

טיפול מבצעים כל 15 אלף או אחת לשנה , אתה אומר שהרכב עבר 5 אלף ק"מ ועברה כבר שנה?? הגיע הזמן לטיפול שנתי..

ה10500 יכול להיות שהוא אומר כמה נשאר לטיפול הבאה עוד 10500 ק"מ אם מוסיפים את ה5000 שלך.. שזה 15000 יוצא..

אצלי בפולו תמיד שהייתי מגיע כמעט ל15 אלף ק"מ המחשב היה מתריע לי שיש עוד כ500 ק"מ לטיפול בכל הנעה..

אצלך זה קצת שונה כנראה בגלל שעברה שנה ועשיתי רק 5000 , הוא כבר מתריע לך עקב השנה , אבל מודיע לך שיש לך עד לטיפול הבאה עוד 10500 ק"מ.. (בשביל לעגל 15 אלף)

פורסם

אוקיי. נשמע הגיוני.

האמת היא שאף פעם לא שמעתי על רכב שמודיע מראש על טיפול מתקרב (הייתה לי מאזדה וטויוטה ועכשיו יש לי אופל).

אני רק תוהה אם רכבים מהשנתון הזה צריכים לעבור טיפול כל 15,000 או כל 10,000?

בזמנו, בטויוטה קורולה (97') שלי, הייתי עושה טיפול כל 10,000 ק"מ.

פורסם

במקרה שלך זה לא ממש משנה, אתה לא מגיע לא ל - 10,000 ולא ל 15,000 אז אתה עושה כל שנה בלי קשר לקילומטרז.

עד כמה שזכור לי ההנחיות של היצרן הן טיפול כל 15,000 - אני אישית מקצר את זה ל 10,000 בכל הרכבים שלי.

פורסם

הרכב עבר 5000 ק"מ השנה..אולי זה תזכורת מבוססת זמן ולא מרחק שעבר.

התזכורת מבוססת זמן ומרחק.

היא סופרת שנה או 15.000 אחרי שמאפסים אותה.

אם עברת 15.000 בחצי שנה, היא מתריעה אחרי 15.000.

אם עברת בשנה 5000, היא מתריעה אחרי שנה.

יש את זה בהמון מכוניות כבר הרבה שנים.

• תוכן חדש...