Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15K פורד S MAX אקובוסט 2 ל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

חברים שלום.

ברשותי S MAX 240BHP עם מנוע אקובוסט 2 ל', עד עכשיו ברכבים הקודמים טיפלתי לבד עם עזרה של חברי הפורום + ספריי היינס.

לאחר בירור מול ההוצאה לאור של ספרי היינס באנגליה, מה שיש להם זה רק S MAX עם מנועי דיזל ללא בנזין כלל.

שיטוט ביוטיוב לא הניב יותר מידי ( או שלא חיפשתי טוב), האם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג מידע.

אודה מראש לעוזרים.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• ספונסר פורום
פורסם

מה אתה צריך לדעת?

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

בס"ד

בעיקרון אני מעוניין לבצע טיפולים לבד כגון החלפות שמנים פילטרים תושבות וכו'

פורסם

יש ביוטיוב המון סרטונים, לא מצאת משהו ?

במקומך הייתי מטפל ברכב במוסך מסודר - מורשה - מומחה ולא עושה טיפולים לבד, זה רכב רגיש לתחזוקה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

בס"ד

בעיקרון החלפת שמן, פילטר שמן, פלגים, ופילטר אוויר לא אמור מדע בדיוני

פורסם

בס"ד

מה אמור לעזור ספר רכב (שאותו יש לי) חוץ מאיזה דברים להחליף ומה לבדוק ומתי?

• תוכן חדש...