Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם מישהו יכול להמליץ על אפליקציה (גם כזאת בתשלום אם מדובר בכמה שקלים) שעושה resize לתמונות, חשוב שגם העותק המקורי ישמר.

ניסיתי כמה אפליקציות כאלה מ play store, כולן על הפנים, הייתה אחת שעבדה כמו שצריך מבחינת פונקציואנאליות אבל גרמה לתקיעת מערכת הפעלה בכל שימוש שני בערך.

תודה.

פורסם

אולי אני מפספס משהו, לא ראיתי שם פיצ'ר כזה.

אני מתכוון ל resize, שינוי נפח של הקובץ המקורי על ידי הורדת רזולוציה, לא ל crop שזה חיתוך הקובץ המקורי.

פורסם

תודה, זו בדיוק מה אחת מאלו שאני נסיתי. לא שמישה, גורמת לתקיעת מערכת הפעלה.

פורסם

האם הסיבה שאתה רוצה לכווץ את התמונות היא בכדי לפנות שטח זיכרון או בכדי לשלוח אותן באימייל/וואצאפ או גם וגם ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הורדתי את Adobe Photoshop Lightroom CC ונסיתי, יש שם מלא אפקטים אבל דווקא את מה שאני צריך אין...

• תוכן חדש...