Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר לשאול - היכן מהדרום ? כלומר היכן אתה עובד ?

האם זה קפלן/ אסותא / אסף הרופא או בית חולים אחר בדרום ?

אני בכוונה ציינתי את אסותא/קפלן /אסף הרופא ביחד - מאחר ו-2 האחרונים סובלים ממחסור באנשי צוות עקב כך שעברו לאסותא.

אם יש ביקוש גם בבתי חולים אחרים - אני אשמח לדעת (בשביל הידע שלי ואולי מקום עבודה פוטנציאלי בסיום הלימודים)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכים עם ה"גלים", אבל מדובר בגלים שנעים בין הרבה ביקוש להמון ביקוש.

מה שכן, כפי שהיטיבו לציין לפניי, נדרשת התמקצעות וסף הדרישות המקצועי עולה, כמו בכל מקצוע בעשורים האחרונים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הביקוש לצוות סיעודי אינו גבוה כפי שאתה מתאר. זה נע בגלים.

לגבי רופאים - הביקוש הוא בעיקר למתמחים. בסיום ההתמחות - עשויה להיות בעיה למצוא תקן פנוי (תלוי מה תחום ההתמחות. בהרדמה למשל, יש מחסור רציני )

מאחר ופתחו את אסותא אשדוד - אז נוצר פיק בביקוש. אני מאמין שירגע תוך כחצי שנה.

הפעם הבאה שצפוי פיק ודרישה ענקית לאנשי צוות זה אם וכאשר יפתחו את הקריה הרפואית בקריית-אתא (אזור חיפה).

תסלח לי על הניסוח הבוטה, אך אתה חי בעבר.

עתיד ורוד בארץ - לא בהכרח (ראה את תגובתי למעלה).

דרישה גדולה לאחים/אחיות בחו"ל - היה נכון בעבר. כיום מקשים את הדרישות, לעיתים עד כדי דרישת חובה ללימוד החומר מחדש במוסד הכשרה בארץ בה אתה מבקש לעבוד (קנדה/ אוסטרליה שעבר היו יעד מועדף - כמעט ולא מוכנים לקבל אנשים מבחוץ. גם בארה"ב יש הקשחה רצינית בדרישות - לא רק בגלל השטויות של טראמפ).

למרות דבריי, אינני טוען שאין ביקוש בכלל. יש ביקוש, אך זה משהו לא קבוע.

באזור הצפון - ממש קשה למצוא עבודה.

אזור המרכז - הדרישה הצטמצמה מאוד.

אזור הדרום (למעט אזור אשדוד והסביבה) - לא ידוע לי מה המצב שם מבחינת ביקוש לעובדים.

גילוי נאות : אני סטודנט לסיעוד, ובהתחלה גם אני "ידעתי/ חשבתי" שיש ביקוש ענקי לאחים/אחיות. כיום אני מעט יותר מעורה בעניינים, ויודע שזה לא בדיוק המצב (אם אתה טוב, ומוכן להתגמש מבחינת מקום עבודה - יש לך סיכוי טוב למצוא עבודה)

עם כל הכבוד, אתה סטודנט לסיעוד,אתה לא אח מוסמך עם הרבה שנות נסיון שמכיר את כל התמונה. אז במקומך לא הייתי מדבר בכל כך נחרצות על המצב בשוק.

אני מניח שדיברת עם כמה אחים בבתי חולים וקיבלת תמונת שווא עגומה.

תזכור דבר חשוב - כמעט תמיד שתדבר עם אנשים על מקום העבודה שלהם - הם לרוב יקטרו, יקצינו את השלילי ויגמדו את החיובי.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

אישתי אחות מוסמכת עם תואר שני. עובדת במקצוע כבר כ-10 שנים במיון ילדים וייעוץ הנקה באחד מבתי-החולים הגדולים בחיפה.

לא היא ולא כל החברות שלה מהלימודים התקשו למצוא עבודה בתור אחיות בבתי-החולים בחיפה.

היתרונות:

- תנאים סוציאליים טובים

-רווחה

-ביטחון כלכלי ותעסוקתי: קביעות, משכורת טובה יחסית (אך עדיין לא הולמת את ההשקה הפיזית והנפשית)

- אפשר לקבוע את אחוז המשרה שאתה רוצה לעבוד: בין פעמיים ל-6 ימים בשבוע.

-אפשר לעבור קורסי התמחות/להתקדם לתפקידים ניהוליים שכמובן מתורגמים בסוף ליותר כסף.

החסרונות:

- עבודה קשה מכל הבחינות - פיזית ובעיקר נפשית, אין כמעט שעות מתות, כל הזמן צריך להיות בפוקוס וכל טעות עלולה לעלות ביוקר ולפעמים בחיי אדם.

- העבודה ממשיכה איתך גם כשאתה חוזר הביתה - בניגוד לעבודה במשרד/מפעל, את כל ה"חוויות" אתה לוקח הביתה, חושב ומתעסק בהן גם כשהעבודה נגמרת וכו'. חוסן נפשי חובה.

-עבודה במשמרות 365 ימים בשנה, כולל חגים (גם כיפור), שבתות וכו'. כשיש משפחה זה אפילו יותר קשה. וכדי להרוויח משכורת יפה צריך לעבוד לפחות 4-5 פעמים בשבוע.

שורה תחתונה: למרות שאולי זה נשמע לא כזה נורא, לא הייתי ממליץ למישהו/י שלא מתחבר לתחום ללכת לעבוד בתור אח/ות, אחרת הוא לא ישרוד שם.

אני יודע שאני הייתי בורח אחרי 5 דקות, לא בשבילי. אישתי, לעומת זאת,ממש אוהבת, למרות כל הקשיים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...