Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, דבר ראשון רציתי להגיד תודה- לפני 3 שנים המליצו לי פה על יונדאי אקסנט 2008 וחוויתי ממנה בעיקר נחת, אז תודה.

אני מעוניין לעשות טרייד אין באחת החברות הגדולות, הדרישות שלי הן כאלה:

להוסיף 40-50 אלף ש"ח.

רכב אמין, מרווח( 2 ילדים קטנים), לא זולל דלק, לנסיעות עירוניות ובינעירוניות יום יומיות.

עשיתי סיבוב אתמול ברוב החברות הגדולות ויצאתי עם שתי הצעות עיקריות.

ראשונה-אלדן-קיו ריו 2014 יד ראשונה מליסינג עשתה 64 אלף ק"מ מבקשים תוספת של 48 אלף ש"ח.

הרכב עבר בדיקה מטעם אלדן בקומפיוטסט בו נמצאו בשלדת המרכב הממצאים הבאים: תקוני מרכב,משמעות נמוכה=סימני פגיעה דופן ימין, מעיכות שריטות בצבע+פגמים,נזק לפגושים, דלת קדמית ימנית פגומה.

האם להתרחק כמו מאש? האם לתת הזדמנות ולקחת לבדיקה במכון אחר?

שנייה-שלמה סיקסט-קיו ריו 2014 יד ראשונה מליסינג עשתה 81 אלף ק"מ מבקשים תוספת של 48500 ש"ח.

אין משהו מיוחד בבדיקה שלהם חוץ משריטות קלות.

בשתי ההצעות כלולה אחריות, באלדן לשנתיים ובשלמה לשנה. שתי הרכבים מגיעים אחרי השבחה והכנה (לא שאני יודע מה זה אומר).

האם חוץ מאלה הייתם מציעים לי לבדוק רכבים אחרים?

תודה מראש לעונים.

פורסם

לדעתי בחברות הליסינג אתה מקבל מעט מאוד כסף על הרכב שלך.

הייתי מנסה למכור אותו בשוק הפרטי ולהתמקח במכירה, זה כנראה יאפשר לך לקנות רכבים טובים יותר בתקציב שלך או לפחות לקנות את הרכבים שהציעו לך במחיר נמוך יותר.

בסך הכול אקסנט אמורה להיות סחירה יחסית, היא לא נחשבת רכב בעייתי או משהו בסגנון הזה.

מעבר לכך, שווה גם לבדוק בחברות הטרייד אין הגדולות כמו אוטודיל, קרסו טרייד אין וכלמוביל טרייד אין, אולי יש להם רכבים טובים להציע לך מידיים פרטיות במצב טוב עם ק"מ סביר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אולי מנסים להיפטר ממלאי.

בכל מקרה, ל-"קיה ריו" יש מספר תתי-דגם:

ידני / אוטומט?

סדאן (4) / האצ'בק (5 דלתות)

מנוע 1.2 / 1.4?

רמת אבזור LX / EX?

לדעתי הלא-מלומדת זה נשמע יקר, בייחוד לזו עם ה"משמעות נמוכה בשלדה".

פורסם

מכור את הרכב שלך לבד ותבוא אליהם עם מזומן. המחירים לא יהיו שונים בהרבה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...