Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש סוללת התנעה בחירום (jump starter) קומפקטית במחיר נמוך ככל האפשר ושתעשה את העבודה (טעינת מצבר הרכב בלבד).

ראיתי ב-ebay הרבה סוללות סיניות במחיר נמוך.

האם למישהו יש ניסיון עם סוללה כזו שאינה מותג וגם טובה?

אשמח לשמות או לינקים.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אני לא אומר שכל הסיניות גרועות אבל! יש בעייה בשליחת מוצרים עם מצברי ליתיום לארץ.

הרבה מהמוצרים פשוט לא יגיעו וישלחו לשולח - תתכונן לזה.

קובי

:-)

פורסם

אני קניתי לפני כשנה מאיביי . הגיעה בלי בעיה.

לא יצא לי לנסות להתניע איתה.

אני משתדל להטעין אותה, למרות שמראה שהיא מלאה, פעם בחודש.

פורסם

גם אני הזמנתי אחת מאיביי, הגיעה יחסית מהר.

עם זאת, מוצהר כי היא 20,000mah - בעוד שבבדיקה שלי (עם מכשיר

ייעודי) יש בפועל כ 3,500mah בלבד (נבדק מספר פעמים).

המוכר טוען בתוקף כי מדובר במוצר פגום וכי הוא מבקש לשלוח הפעם מוצר תקין.

הסברתי למוכר כי גם המוצר שישלח כעת, ייבדק באותה דרך בדיוק, אך הוא טוען בתוקף

כי הוא בטוח שהמוצר שקיבלתי תקול וכי במוצר שישלח באמת יש 20,000mah.

פורסם
שלום לכולם.

אני מחפש סוללת התנעה בחירום (jump starter) קומפקטית במחיר נמוך ככל האפשר ושתעשה את העבודה (טעינת מצבר הרכב בלבד).

ראיתי ב-ebay הרבה סוללות סיניות במחיר נמוך.

האם למישהו יש ניסיון עם סוללה כזו שאינה מותג וגם טובה?

אשמח לשמות או לינקים.

תודה מראש לעוזרים.

אני קניתי מאתר "אלי..." ומאוד מרוצה!, וזה הוכיח עצמו בשימוש שנידרש כבר מעל 10 פעמים.

מעבר לזה יש חיבורי טעינה של USB 1A 2A / לטלפונים / מחשבים ניידים. תאורה בהירה / תאורה חירום והכל במקביל!

הכל -FIX.

עבד מצויין על הרכב המשפחתי שלי , ואף לפני חודשיים עזרתי לאדם בדרך שהיה בכלל רכב יותר גדול ומסוג טנדר!, אבד תמיד בפעם בפעם הראשונה.

המוצר הוא סיני.

מאז רכשתי עוד מספר יחידות לבני משפחה קרובים.

עלות ממוצעת 210 שקלים.

פורסם

כיצד בודקים?

תודה מראש.

אפרופו , יש לי אחד סיני מאתר "אלי", אולם לא בדקתי אותו , הוא עובד מצויין, עלה לי לפני שנתיים 210 ש"ח.

מעניין אותי כיצד בודקים MHA?

פורסם

^ בעזרת המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/USB-LCD-Voltage-Current-Capacity-Tester-Power-Charger-Mobile-Battery-mAh-Meter-/253137249385?roken=cUgayN&soutkn=swZLFz

ביצעתי טעינה מלאה, לאחר מכן הטענתי בעזרתו את המיני אייפד - הגיע לכ 60% - המודד הראה כי "עברו" כ 3,000 mah.

ביצעתי מספר בדיקות, כולל עם טעינת מכשירים אחרים והתוצאה הייתה דומה מאוד. גם כשטענתי את ה"פאוור בנק" ממצב ריק למלא,

מדובר היה במספרים דומים.

אציין כי אני לא זוכר מספר מדויק של mah שמדדתי במכשיר, אם המספר המדויק קריטי למישהו אני יכול לאתר אותו (צילמתי

את המודד לצורך משלוח למוכר).

אם אין לך מכשיר כזה או דומה, לצורך קבלת אינדקציה בדבר סדר הגודל האמיתי, אתה יכול לטעון את הפוואר בנק

ואז להטעין בעזרתו באופן מלא מכשירים שאתה יודע כמה mah הסוללה שלהם. לא תקבל תשובה מדויקת, אך כן

תקבל כיוון.

המוכר סיפק היום מספר מעקב חדש, לטענתו הפעם הוא שולח מכשיר תקין שיש בו 20,000 mah, לצערי אני

סקפטי בקשר לזה, אבל נחיה ונראה (מבחינתי גם אם מדובר יהיה לפחות ב 12,000 mah מתוך ה 20,000

המוצהרים, אסתפק בכך ולא אדרוש ממנו משהו מעבר לכך).

פורסם
^ בעזרת המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/USB-LCD-Voltage-Current-Capacity-Tester-Power-Charger-Mobile-Battery-mAh-Meter-/253137249385?roken=cUgayN&soutkn=swZLFz

ביצעתי טעינה מלאה, לאחר מכן הטענתי בעזרתו את המיני אייפד - הגיע לכ 60% - המודד הראה כי "עברו" כ 3,000 mah.

ביצעתי מספר בדיקות, כולל עם טעינת מכשירים אחרים והתוצאה הייתה דומה מאוד. גם כשטענתי את ה"פאוור בנק" ממצב ריק למלא,

מדובר היה במספרים דומים.

אציין כי אני לא זוכר מספר מדויק של mah שמדדתי במכשיר, אם המספר המדויק קריטי למישהו אני יכול לאתר אותו (צילמתי

את המודד לצורך משלוח למוכר).

אם אין לך מכשיר כזה או דומה, לצורך קבלת אינדקציה בדבר סדר הגודל האמיתי, אתה יכול לטעון את הפוואר בנק

ואז להטעין בעזרתו באופן מלא מכשירים שאתה יודע כמה mah הסוללה שלהם. לא תקבל תשובה מדויקת, אך כן

תקבל כיוון.

המוכר סיפק היום מספר מעקב חדש, לטענתו הפעם הוא שולח מכשיר תקין שיש בו 20,000 mah, לצערי אני

סקפטי בקשר לזה, אבל נחיה ונראה (מבחינתי גם אם מדובר יהיה לפחות ב 12,000 mah מתוך ה 20,000

המוצהרים, אסתפק בכך ולא אדרוש ממנו משהו מעבר לכך).

יש לי כבר את המכשיר מזמן.

השתמשתי בו עד כה לדעת רק לדעת כמה מתח V יוצא.

אני יבדוק בשלי גם.

פורסם

יש לי אחד סיני עלה 200 שקל מEBAY יש בו כניסת USB לטעינה, פנס וחיבור להנעת הרכ, מחזיק כבר שנתיים.

עזר לי להניע את הרכב הקודם כשהמצבר נגמר במפתיע בסוף נסיעה לעבודה. פעמיים.

עזר לי להניע לחבר שנתקע בבית שלו, מספר פעמים.

תמיד זה הניע בפעם הראשונה, בלי צרות.

ממליץ ++

פורסם

סוללה של AKAI ב300 שקל מאוטו דיפו. אולי יש באיביי יותר זול, אבל הייתי חייב את זה "כאן ועכשיו" כשקניתי אותה.

הצילה אותי כמה פעמים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הסוללות הנטענות הזולות המיוצרות בסין הן באיכות גרועה. זה ידוע.

• תוכן חדש...