Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה בעצם יש ברז בחדר האשפה? פעם אנשים היו שוטפים את הדלי שאיתו היו מורידים את האשפה , היום כולם משתמשים בשקיות ניילון

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומנם אני לא סובל משכן ממורמר אבל לגבי ברז לשימושי הבניין יצא לי להתקל.

1. לגבי השכנה הצדק איתך וזה לא משנה אם היא התרגלה לחנות שם עשרים שנה, לא רשום בטאבו של הדירה שלה, לא חניה שלה, זאת חניה לשימוש כללי של דיירי הבניין ואין לה זכות לבוא ולהתמרמר עלייך למרות שהיא אישה מבוגרת. תעמיד אותה במקום ע"י פניה לאנשים הנכונים וסוף פסוק.

2.לגבי הברז מים, אני גם גר בביניין קומות, בהתחלה היה לברז חיבור מהיר, ואז להפתעתי החיבור המהיר נעלם(כמובן שהשימוש בברז של הבניין סוכם מראש עם הוועד בית ואף הוצע לוועד בית השתתפות בעלות המים, אך קיבלתי ממנו אישור לשימוש אחת לשבוע ללא כל עלות, טוב נו מידי פעם אני מקפיץ אותו לאן שהוא צריך בעיר או עושה לו איזה טובה קטנה אחרת כנראה זה התשלום,אז בכיף). כמו כן שני שכנים נוספים משתמשים בצינור לשטיפת הרכב. הקטע ההזוי שהם פותחים עליי עיניים בזמן שאני שוטף עם שני דלאים של 10ל' וגרניק(שבתכלס אמור להיות הרבה יותר חסכוני משטיפה עם צינור פתוח ודלי של 20ל'. כמובן כל מי שפתח את הפה קיבל תשובה בהתאם לדרך שנגש אליי.

לסיכום על החנייה כולם אמרו לך בערך אותו הדבר ולגבי המים, אם הוועד בית מאשר שימוש אין בעיה שתשתמש, זרוק לו בהגזמה 40 שקל כל חודש ושהדיירים יקפצו, אם אתה חושש שיעזו וונדליזם לאוטו אפשר לקנות היום מצלמות IP מאיביי/עלי במחירים נוחים ולמקם את המצלמה ככה שיראו את הרכב.

פורסם
מה אתה שובר את הראש .יש לך מונה מים למטה תחבר ברז אחרי המונה שלך בבניין וזה סוף הסיפור לא צריך לשלם את כל חשבון המים של הבניין.אתה יוכל להחליט או שכונות טובה או מלחמה עם השכנה .גם בבניין שלי כל אחד רשם חניה פרטית אפילו שאני יודע שזה שקר אז אני מחנה את הרכב במקום אחר .

יש בניינים בהם מונה המים סמוך לדירה, גם אם זו קומה 20.

חוץ מזה, פות"ש חושש שישתו לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. אני המום שיש חוק שאסור למשוך צינור מים מהחלון. חייב לדעת מי ההזוי שחוקק אותו.

2. לשלם 10 שקל על שטיפה של רכב לוועד של הבניין על המים זה הרבה יותר מהוגן ואני לא חושב שאתה צריך לתת לאף אחד דין וחשבון אלא אם יש מישהוא שמפריע לו עצם נזילת המים על רצפה בחניה :) (בבניין שלך אני כבר לא יודע...), גם אם היית אזם זר מהרחוב מישהוא שלא מוכן לתת לך להשתמש בצינור מים שלו בחצר תמורת מחיר הגון ביותר הוא לא פחות ממרושע.

3. לגבי החניה אתה צודק אבל אני בהחלט מבין את הרגישות, אני אישית חונה בחניה משותפת יחידה בבניין ולמזלי אין דייר שמפריע, כשיגיע אחד כזה בהחלט יהיה מצב לא נעים.

שיהיה לך יישוב טוב בדירה החדשה, מקווה שיש לך חניה :)

פורסם

יש תקנות בעניין, ושטיפת רכב בצינור עלולה לתת לך צינור.

לגבי תשלום לועד - לדעתי זה הוגן, אבל חייב להיות בהסכמה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לדעתי השכנים צודקים בעניין המים זה לא לשימוש פרטי אלא אם כן בהסכמת הוועד,

זה כמו בסוכות שתמיד יש שכן שבשיא החוצפה מושך כבל חשמל לסוכה מהבניין ולא מהדירה שלו.

לא הייתי שובר את הראש בעניין החנייה לפעמים אתה לא יודע איך זה יגמר (וונדליזם ברכב).

ובמקומך לא הייתי יוצר דרמות כשאני דייר זמני.

עריכה אחרונה על ידי dds
פורסם

ולדעתי התחלק לכם השכל.

ההורים שלי גרים (ואני גרתי שם עד לפני כמה שנים) בבניין עם 9 דירות, מתוכן יש חניה בטאבו ל6, השאר מסתדרים עם מה שיש במגרש, כולל אחד שהשתלט על חניה וזה לא מפריע לאף אחד כי יש מקום לכולם, כך או אחרת ואם לא - אז ברחוב.

אני שוטף עם צינור, מהברז המשותף, לפעמים גם עוזר לחברים עם הצינור אבל מצד שני - אם יש בעיות אצל השכנים אני עוזר להם והם עוזרים לנו - זה נקרא יחסי שכנות טובים.

אגב חצי מהדיירים הם אנשים מבוגרים והבניין חולק מגרש חנייה עם בניין נוסף שגם בו לא חסר זקנים.

ב20 שאנחנו פה היה זקן משוגע אחד בבניין השני, וזהו.

מה שאני מנסה להגיד הוא, שמספיק שתעזור כמה פעמים לגברת עם סלים במדרגות כדי שהם ישחררו ממך.

מצד שני - תבהיר להם שאתה לא פראייר, רק תזכור - צעקות במגרש חניה כשחם בחוץ לא עובד, לדבר ברגוע בהחלט כן.

אם יש למשוגעים מנהיג - רד עליו עם עוגיות ותסביר לו שאתה לא מחפש לנצל אף אחד וזה באמת כמה שקלים שהצעת לשלם אותם, ותגיעו לאיזה סיכום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
יש תקנות בעניין, ושטיפת רכב בצינור עלולה לתת לך צינור.

לגבי תשלום לועד - לדעתי זה הוגן, אבל חייב להיות בהסכמה.

רק להבהיר, שאני לא התכוונתי למשוך צינור מהבית כדי לשטוף איתו ישירות את האוטו, אלר כדי למלא את הדליים (קשה לסחוב 4 דליים מלאים במורד 4 קומות. זה גם עלול לטפטף בדרך, ואז וועד הבית...).

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

להוריד צינור של 15 מ' ולגלול אותו בסוף? גם לא כיף. שלא לדבר על העלות (צינור + גלגלת + אקדח + מתאמים זה עניין של איזה 200 ש"ח אם לא יותר)

פורסם

כד של מי עדן נשמע אחלה אופציה

או 2 דליים של צבע נקיים עם פקקים.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לדליי צבע יש מכסה, לא פקק. עניין של סמנטיקה.

לי יש דלי של 20 ליטר מהימים שבהם "קלין" שיווקו משחה לניקוי כלים בדליים כאלה. משמש אותי לשלב המים הנקיים מזה 28 שנים. למי הסבון אני משתמש בדלי סטנדרטי של ספונג'ה (10 ליטר). ואת שני אלה אני סוחב, בגילי המופלג, במעלה 2 קומות במדרגות.

פורסם

תפתח חלון, שים 2 דליים למטה ותתחיל למלא אותם מהחלון מקומה 4, אם מישהו יתלונן שאתה משפריץ מלא מסביב תגיד לו - "מה אני כבר יכול לעשות? למלא דלי למטה בפח אשפה לא מרשים לי"

• תוכן חדש...