Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 0.9 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה , אני עומד לרכוש קליאו 0.9t ידני , ואני קצת מעורר בגלל המנוע הקטן

יש למישהו המלצות על הרכב ? או בעיות איתו ?

אשמח לכול חוות דעת תודה לעוזרים

פורסם

הקליאו נמצאת מספיק זמן בשוק וגם המנוע, לא מכיר בעיות איתו.

יתרונות , נמצאת בצד המאובזר יותר של הסופרמיני הידניות ( הרוב ערומות מאבזור ) , מושבים נוחים אבל כיול קשיח למתלים , מאחור המרווח לרגליים מצומצם.

עוד אופציה עם מנוע טורבו רק קצת יותר יקרה היא האיביזה החדשה שמגיעה עם מערכות בטיחות מקוריות מהחברה בניגוד לקליאו (חוץ מהגאז' והאיביזה שאר המכוניות בקטגוריה מגיעות רק עם מוביל איי בהתקנה מקומית ).

פורסם

מסכים לגמרי עם דברי יואב לגבי הקליאו,

האיביזה החדשה זריזה גם כן, כאשר היתרון שלה הוא במרווח האחורי ומושב אחורי נוח יותר לצד תא מטען גדול יותר.

לי אישית המושבים הקליאו מרגישים מעט רכים יותר אבל לאיביזה מושבים עם תמיכת צד עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חרשתי את הארץ עם המנוע הזה (אבל בדאצ'יה) ולא היתה לי איתו שום בעיה לעלות את העליות של ערד, חיפה, רמת הגולן וכו.

זה לא המנוע הכי נעים ומעודן בעולם (מעט רועש והפעולה שלו לא ממש לינארית) אבל הוא מנוע טורבו, יש לו מספיק כח והוא די מהנה.

• תוכן חדש...