Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתבאס בשבילך. תחזור אליו לתיקון חוזר.
זה היה ככה מהתחלה ווא אמר שזה הסוג מנוע. נשמע לי משונה
פורסם
איך נעשה הכיול של המחטים ?
מהירות לפי מחשב

מד חום ודלק לפי "נקודת אפס שיש בדרך כלל ברכבים"

מצד שני המד של החום בגובה שהוא אמור להיות.

פורסם

הנושא מעניין מאוד. בעבר שהייתה לי גולף דור 2 (לפני 25 שנים) ביצעתי כיול למד הדלק לפי הנחיות שקראתי בספרות של HAYNES, התהליך היה מייגע.

איזה כייף לי :)

פורסם

"מד מהירות זה קצת בעייתי ומסוכן, צריך ליסוע עם הרכב 50קמ"ש ולהררכיב אותה על 48קמ"ש תעזר עם מישהו שינהג לך על 50 קמש בעזרת gps.

או שאתה יכול לחבר סורק תקלות ולקרוא פרמטרים של מהירות רכב vss להגביה את הרכב וליסוע באוויר על המהירות הזו."

לדעתי עדיף להושיב מישהי על הברכים של הנהג ובזמן הנסיעה לנסות להכניס את המחט למקומה. :?

בחייאת יקיר, השיטה הזו לא מעשית ועדיף לא להמשיך לדון עלייה.

פורסם

אתה ממשיך להתעלם מנסיעה באוויר ( להגביה את הרכב על בוקים) חיבור סורק תקלות וקריאת פרמטר vss. וכך בדיוק עשו לבחור כיול עובדה שהוא אמר בעזרת סורק.

הרעיון שלך נשמע טוב מאוד.

פורסם (נערך)
אתה ממשיך להתעלם מנסיעה באוויר ( להגביה את הרכב על בוקים) חיבור סורק תקלות וקריאת פרמטר vss. וכך בדיוק עשו לבחור כיול עובדה שהוא אמר בעזרת סורק.

בכדי להחזיר את המחט למקומה מספיק להניע את הרכב ואין צורך לעלות את הרכב על ליפט ולנסוע במהירות של 40-50 קמ"ש ואז להחזיר את המחט במהירות זו למקומה.

אני בכלל לא בטוח שהרכב היה ליפט.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
נהרסו המנועי צעדים

שלושתם הוחלפו אצל ויקטור ספידומטורים בפתח תקווה, החלק הזה עולה לא מעט לצערי, בכל אופן המנועי צעדים שיש כרגע כל הזמן מתאפסים בכיבוי מנוע ושומעים את הקליקים, ולוקח להם זמן בהנעה להגיע לנקודה הרלוונטית (נשארים על 0 ומתקתקים במשך 5 עד 10 שניות)

היי, כמה עלו מנועי הצעד של לוח השעונים ?

אני הזמנתי באיביי מנועי צעד תוצרת סין ב-10 שקלים עבור שברולט קפטיבה. נקווה שיעבוד.

פורסם
היי, כמה עלו מנועי הצעד של לוח השעונים ?

אני הזמנתי באיביי מנועי צעד תוצרת סין ב-10 שקלים עבור שברולט קפטיבה. נקווה שיעבוד.

מקוריים באיביי 49 דולר

כשקניתי אצל ויקטוד כל אחד עלה 280 שח עם העבודה והמעמ

פורסם

לא ברור לי למה פירקת המחטים, בכדי להחליף נורות, אין צורך לבצע פירוק כל כך עמוק - הגישה לנורות הוא מאחורי הלוח.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
מקוריים באיביי 49 דולר

כשקניתי אצל ויקטוד כל אחד עלה 280 שח עם העבודה והמעמ

לדעתי הייצרן הרכב לא מוכר מנועים ללוחות שעונים. מה שראית כנראה של יצרן צד שלישי אשר מייצר את המנועים. סה"כ קיימים בעולם מספר ייצרנים בודדים שמייצרים את המנועים הייעודים ללוחות השעונים והגדול מכולם הינו ייצרן שוויצרי.

http://www.jukenswisstech.com/products/x27/

פורסם
לא ברור לי למה פירקת המחטים, בכדי להחליף נורות, אין צורך לבצע פירוק כל כך עמוק - הגישה לנורות הוא מאחורי הלוח.

כל רכב בנוי בצורה אחרת , אתה מודע לזה?

הגישה לנורות מתחת ללוח פלסטיק הן מולחמות על הלוח החשמלי עצמו

לדעתי הייצרן הרכב לא מוכר מנועים ללוחות שעונים. מה שראית כנראה של יצרן צד שלישי אשר מייצר את המנועים. סה"כ קיימים בעולם מספר ייצרנים בודדים שמייצרים את המנועים הייעודים ללוחות השעונים והגדול מכולם הינו ייצרן שוויצרי.

http://www.jukenswisstech.com/products/x27/

אתה צודק וממה שהבנתי זה אותו מנוע שמשתמשים בטויוטות. הכוונה במקורי היא שהוא תואם למה שהיצרן שם.

• תוכן חדש...