Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר יד 2 פיקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו יש מישהו מוכר פיקנטו שנת 2013 ..

יד ראשונה ליסינג פרטי . יד 2 פרטי. אני אהיה יד 3. עברה 80 אלף קמ . מנוע גיר שילדה מתחייב .

הוא רוצה עליה 34 אלף . שווה ?

ויש עוד משהו מסוכנות my car ראשון לציון . שנת 2014 ב42 אלף . יד 1. עברה 50 אלף . הבחור בסוכנות מתחייב לבדיקה יש ספר טיפולים הכל מוסך מורשה. לא עברה תאונות.

אני לא ידוע אם לקנות רכב שבעבר היה מליסינג בשל ירידת ערך.

ומה אתם אומרים על ה2 הצעות .

פורסם (נערך)

המחירים שנתנו לך הם בסדר. אולי הראשון שווה 32 .

השני מחיר סביר וממוצע.

אין בעיה עם יד ליסינג אם זה מתומחר ומטופל נכון.

נשאר לראות אותן במציאות וכפוף לבדיקה שלך.

אם הן מוזנחות תעבור הלאה יש כאלה מאות...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא יודע מה לעשות .. לקחת דגם של 2013 בזול או 2014 ולהוסיף 10 אלף

אני חוסך לטיול אחרי צבא .. זה ההתלבטות.

מצד שני לא באלי להפסיד על הרכב.

יש הבדלים בין 2013 ל2014 מבחינת דלק ?

פורסם

לדעתי אם אתה ממש חוסך כסף להוסיף 10 אלף על הרכב היקר יותר זה הרבה כסף - באם הזאת עם ה80 אלף מטופלת כמו שצריך ולפי הספר סך הכל גם אם יהיה סיכוי לתקלות הן לא יהיו בסך של 10 אלף שקל - גם לגבי ירידת ערך כנראה המרחק בינהם לא יהיה רחוק.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זו נבלה וזו טרפה.

בשוק הלא מי יודע מה,יהיה קשה למכור רכב 2013 יד 3 ותצטרך אח"כ לרדת הרבה במחיר- לא מומלץ.

לגבי ה 2014- תמוה מדוע רכב עם ק"מ כזה מגיע למגרש פרטי (תאונה /כל סיבה אחרת רק הבדיקה תספר)..

תחפש אחת פרטית לחלוטין,שהיתרון שלה הוא אחריות מלאה 7 שנים על מנוע וגיר (בניגוד לליסינג שנותן 3 שנים וזהו).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי עם מישהו שמוכר פיקנטו נסעתי על האוטו שלו .. האוטו לא חסכוני בכלל .. והוא לא לוחץ ומתפרע אשתו נוהגת על הרכב.

הרכב גם לא סוחב בנסיעה .

פורסם

לטעמי פיקאנטו זה רכב מצוין שלא משתלם לקנות יד שניה.

המחירון שלה יורד לאט יחסית לרכבים אחרים כך שבעבור אותו מחיר אתה יכול למצוא רכבים טובים יותר\חדשים יותר.

פורסם

הספלאש אופציה טובה ותהיה זריזה יותר, הייתי בודק גם מזדה 2 וסוויפט אשר ידועות בזריזות שלהם, לגבי המזדה כדאי לקחת את רמת איבזור דינמיק.

הם גם לא חיסכוניות במיוחד אבל לפחות זריזות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני חוסך לטיול אחרי צבא .. זה ההתלבטות.

מצד שני לא באלי להפסיד על הרכב.

כמה זמן אתה בכלל מתכנן להחזיק את הרכב (עד הטיול)?

כמה חודשים יארוך הטיול?

והכי חשוב להבין:

אתה הולך להפסיד כסף על הרכב, על כל רכב שתקנה בחייך.

רכב לא משביח עם השנים אלא רק מאבד מערכו.

תענה על השאלות ששאלתי ונבחן אם לרכוש ולמכור רכב זה הצעד הכי כלכלי ונבון עבורך.

• תוכן חדש...