Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין להעביר את הסלולר שלי לכרטיס אשראי שלי ושיהיה על שמי, כלומר לקוח חדש כביכול.

אני ב 012 ואני רוצה להשאר ב 012, פשוט עם חבילה חדשה וכלקוח חדש.

חשבתי פשוט להצטרף דרך האתר עם הסים שיש לי, אך לא ברור לי אם זה יעבוד.

מישהו ניסה משהו כזה?

נ.ב.

שלחו לי טופס העברת בעלות למספר, לא מעוניין בדרך הזו.

פורסם

התקשר 1800-055-888 ושאל את הנציגים

אני העברתי כך את המספר של בני על שמו, תאמין לי, אני ממש לא זוכר את התהליך ,אבל הוא היה פשוט מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת היא שיתכן שעברתי בין 012 לפרטנר. עשיתי כל כך הרבה ניודים שאני לא זוכר באיזה מהם העברתי בעלות.

מכל מקום, זה מספר הטלפון של שירות הלקוחות של 012 מובייל, הם מסתירים אותו במעמקי האתר שלהם אבל גוגל מוצא הכל.

חוץ מזה - שעות העבודה של המוקד הטלפוני קצרות ככל שמשרד התקשורת מתיר, ואל תצפה לשירות מהימים הטובים של אורנג' של האצ'יסון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא ברור מה אתה רוצה בדיוק.

מה זאת אומרת "כרטיס אשראי שלך ושיהיה על שמך"?

כיום על שם מי הקו, ובאיזה כרטיס הוא משולם?

אם הקו לא שלך, הדרך היא כפי שאמרו לך - העברת בעלות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מה שאני אוהב אצל 012 זה שאתה יכול להתחבר, להיות לקוח במשך שנים ואז להתנתק בלי צורך לדבר עם נציג כלשהו.

בכל מקרה יש לך כאן את כל הדרכים ליצור איתם קשר, הם בטוח יתנו לך תשובה יותר טובה:

https://www.012mobile.co.il/support/CustomerService#/32032

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...