Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מדינה בה היא נמכרת, הטרנספורטר יקרה ממתחרותיה.

ותמיד היא היתה מכונית נאה ונעימה לנהיגה, בייחוד בדורות האחרונים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי השינוי הגדול מאוד שעברה טרנספורטר בשנת 1991 - מעבר מנוע אחורי לקידמי, דור 4 וכל הדורות הבאים נראים די דומה.

דורות 5 ו 6 הם רק עידכונים לעיצוב של דור 4, לא עיצוב חדש לגמרי. בדיוק כמו עם הגולף, שומרים על המוכר ולא משנים אותו.

פורסם

אני חושב שהיעדר העיצוב ברכבים כאלו הוא מהות העיצוב - זה משדר סוג של ספרטניות שאתה מצפה לה ברכב עבודה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

זה לא העדר עיצוב. זה עיצוב תעשייתי אשר מטרה שלו היא פחות למשוך לקוחות. מכיוון שבחירת מסחרית חדשה לא מתבצעת על פי רוב על סמך עיצוב.

שימו לב שכל המשאיות של יצרנים שונים נראות אותו דבר. גם אוטובוסים עירוניים.

באוטובטסים לתיירים משקיעים יותר בעיצוב כי לתייר יש אפשרות בחירה והוא יכול לבחור חברת תתחרום שיש לה אוטובוסים מעוצבים יותר.

אגב, שימו לב למשל למסחרית חדשה של יונדאי H350. היא כל כך דומה למרצדס ספרינטר/פולקסווגן קרפטר שתחילה שאפשר לטעות ולחשוב שמדובר בשיטוף פעולה בין היצרנים ולא דגם נפרד.

למה יונדאי עיצבו את הרכב ככה? לדעתי בדיוק בגלל שזה מראה מוכר של מסחריות מעל 3.5 טון והן רוצים להתחרות ב"גדולים" בתחום הזה.

פורסם

שימו לב שכל המשאיות של יצרנים שונים נראות אותו דבר.

אולי זה רק אני, אבל משאיות כבדות מהשנים האחרונות עוד איכשהו נראות טוב. לא כך רכבים מסחריים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

ברכב מסחרי לא מקובל ולא חכם להקריב מרחב הפנים לטובת העיצוב, מה שקורה הרבה ברכבים פרטיים. והצורה הכי פרקטית היא קוביה .

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אולי זה רק אני, אבל משאיות כבדות מהשנים האחרונות עוד איכשהו נראות טוב. לא כך רכבים מסחריים.

הן נראות טוב, אבל נדיר מאוד לראות משהו ממש חדש בתחום העיצוב. אותה קבינה יכולה להיות על פס הייצור 15-20 שנה, רק מעדכנים אותה.

פורסם

או הסוואנה , שנמצאת איתנו מ2003 ולאורך זמן קיבלה יחידות הינע מודרניות יותר ושדרוג קל לפנים הרכב , אבל הרכב נשאר דיי אותו הדבר במהלך השנים.

Sent from my MX5 using Tapatalk

פורסם

לא מ 2003 אלא מ 1996.

וונדורה שלפניה יוצרה משנות ה 70 ללא שינוים גדולים עד 1995. דווקא עיצוב חיצוני של וונדורה לדעתי לא רע.

זה נכון לכל כלי הרכב המסחריים. החלפת דגם כל 10-15 שנה או יותר ולא כל 5-6 שנים כמו בפרטיות.

למשל דוקאטו משנת 1981 עד היום החליף רק 3 דגמים.

פורסם

יש גם מסחריות יפות. לפחות בעיניי. לפחות אחת.

בתמונה זו קיה בונגו, היא הגיעה לארץ כיונדאי כלשהי לפני כעשר שנים. מקסימה לגמרי לטעמי.

Kia.jpg

פורסם

בונגו זה מאזדה במקור. נמכר בארץ בשנים 92-94 בערך כ Mazda B2000.

הרכב שבצילום נמכר בארץ כקיה K2700.

פורסם

לארץ הגיעה KIA Ceres, אני זוכר שעוד היה להן מזגן מורכב על הגג, כמו באוטובוס

220px-Kia_Ceres_truck%2C_early_version.jpg

הייתה לזה גם גרסת וואן, BESTA, לא בטוח אם הובאה לארץ. היה דגם של מזדה, שיוצר ברישיון.

a01b5acbc65f0b9294829d1fc26e96f0.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קיה Ceres היה האוטו הקוריאני הראשון בארץ, ב 1992.

קיה בסטה הגיעה כמה שנים מאוחר יותר.

• תוכן חדש...