Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בכביש 1 י-ם ת"א, למישהו ככל הנראה עף צמיג וזה שלפני עלה עליו והעיף עלי, היה חתיכת בום, כשיצאתי מהרכב חשכו עניי!! טמבון שחור והשתחררו כמה קליפסים בצד.

יש את מי לתבוע לצורך תיקון?

2017-08-07 12.31.11.jpg

פורסם

לא נראה שיש פגיעה בצבע, תעבור עם IPA(אלכוהול) על המקום,לא ירד, אז פלסטלינה,עדיין לא ירד הכל אז פוליש ידני עדין.

אני כמו שזה נראה הטמבון יכול לחזור למצב תקין לחלוטין(לא נראה שיש צבע שירד) לגבי קליפסים גש לפחח שיחזיר לך אותם,אם התומכים בצידי הטמבון נישברו מדובר ב300 שקל לתומך

פורסם

אני בספק אם מדובר בצמיג. במהירות של כביש 1, צמיג אמור היה לעשות נזק הרבה יותר גדול.

בלי שום קשר, אם זה היה צמיג והוא היה מנתר לכיוון השמשה הקדמית זה יכל להגמר אחרת לגמרי.

• ספונסר פורום
פורסם

היי

אתה יכול לצלם את הקליפסים המשוחררים/שבורים?

מבחינת הצבע, מניח שהסימן ניתן להסרה ברמה כזו או אחרת (לא בטוח שייצא מושלם, אבל יכול לחסוך צביעת טמבון).

לא התייחסו לעניין התביעה, אבל לדעתי לא יהיה הרבה את מי לתבוע כל עוד אין צד ג' מוגדר ומוכח...

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...