Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס בדיקה יונדאי i30 premium

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

FullSizeRender.jpgשלום חברים.

מכון הבדיקה אומר שהכל בסדר אבל

הטופס בדיקה לא כל כך ברור( שמתי לב שיש היכרות הין המוכר למכון)

מצורף טופס הבדיקה אנא דעתכם בבקשה.

עריכה אחרונה על ידי Tesfao
פורסם (נערך)

תאונה חזית כנראה לא קטנה.תבקש דוח שמאי מהתאונה ותראה איך הם מתחילים להתחמק. אוטו מוזנח נוסע בלי מים. למרות המחיר הזול תעבור הלאה. יש כל כך הרבה i30 במגרשים...

מי שילם על הבדיקה ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

כמו שאמרו קודמיי, עושה רושם של רכב מוזנח.

יש עוד המון i30, חפש אחת במצב יותר טוב.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

רכב מוזנח שכדי לתקן ליקויים יעלה לך כבר כמר רכב אחר בלי כאבי ראש כמו שכבר אמרו יש ככ הרבה למכירה אז רק חפש אחר

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני שלמתי על הבדיקה אבל בקטנה לסכום שאני הולך להוציא על האוטו פחות 5k מהמחירון.

אגב תודה לכולם

עריכה אחרונה על ידי Tesfao
פורסם

תודה לכולם.

נראה שאני אוותר על הרכב וזה בעיקר בגלל הסעיף על מרכב ושילדה , החליפו שם יותר מדי חלקים שנוגעים לשלמות הרכב.

פורסם

חבל שרק "נראה לך" ותר על הרכב לטובתך עם 3 סימני קיראה,הרכב הזה יגרום לך רק צרות.

נשמע,שמדובר בסוחר ממולח היטב,שמנסה למכור רכב אחרי תאונה לא פשוטה מקדימה עם החלפת חלקים ,שלרובם יש משמעות מסחרית (לא בהכרח בטיחותית) אבל מניסיון רע,תגיד תודה על הסכום הקטן שעלתה הבדיקה והמשך הלאה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...