Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

התחדשתי ב308 פרימיום

הסאונד לא משהו

לדעתי הבעיה היא ברמקולים

האם מישהו כאן שידרג את הרמקולים הקדמיים

המלצות למתקין מקצועי ואמין באיזור המרכז

תודה

פורסם

תקציב?

מחפש להשקיע במערכת בצורה רצינית או סתם להחליף רמקולים?

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם
אני לא מחפש להתפרע לא צריך Street Music ...

התחושה שלי שהרמקולים לא משהו...אז רוצה להתחיל איתם...

תקציב עד 1000

לאו דווקא להתפרע אבל ב1000 הייתי כבר מביא קומפוננטים נחמדים של פוקאל ומגבר יד 2 ל2 ערוצים רק על מנת לפתוח את הסט ואתה תהנה לדעתי.

פורסם

אתה יודע מה המידה של הרמקולים בדלת של פיז'ו 308 או שניתן להתקין אותם במקום אחר ברכב

ומקום מומלץ לקניה והתקנה ?

פורסם

תראה, לי יש לדוגמא סיטרואן c4, פיגו וסיטרואן הן יצרניות צרפתיות ורוב החלקים שלהם דומים האמת. אם אין משהו מיוחד אצלך אז 6.5 בקדמי. אם התקציב הוא כמו שאמרת 1000 שקל ואתה לא בדיוק מאלו שמחפשים להשקיע אלא רק לשמוע ברמה טובה יותר אז קח אפילו סט רמקולים 2way של hertz מהסדרה dieci שלא אמורים להעלות יותר מ600 ש׳׳ח כולל התקנה (בזמנו התקנתי ב550 כולל ההתקנה) ותקבל אחלה תמורה.

אבל שים לב - אתה יכול אפילו לקנות זוג רמקולים ולהרכיב בעצמך, ממש פשוט. 3 ברגים בכל צד של הדלת, מוריד את הפאנל, מסיר את הרמקולים הקיימים ומחבר פלוס לפלוס ומינוס למינוס. (תחבר הפוך והפאזה תתהפך, יכול להזיק לטווח ארוך או אפילו לא להזיק אבל הרמקולים יוציאו אותות מעוותים יכול להיות).

בקיצור, יספיק לך לדעתי מה שהצעתי אם אתה לא מאלה שמחפשים דברים רציניים יותר, אז בנוסף לזה ואם אתה לא רוצה לשבור את הראש על הפירוק העצמי ואתה מעדיף כבר הכל קומפלט ואתה מהמרכז, גש לרדיו שהרבני בפתח תקווה.

פורסם

חיבור פאזות הפוך לא יהרוס כלום, לא בטווח הקצר ולא בטווח הארוך וגם לא יוביל לשום עיוותים.

מה שיכול לקרות זה שאם צד אחד מחובר נורמלי וצד שני הפוך, עלולים להיווצר גלים קול הורסים (הפוכים) שיבטלו זה את זה. הפגיעה מורגשת בדר"כ בתחום הבאס.

שימוש בפאזות בכיוונים שונים יכול להיות שימושי גם כחלק מ-Time Alignment "אנלוגי".

לא תמיד פשוט להתקין באופן עצמאי רמקולים תחליפיים, שכן המקוריים נמצאים לעיתים על הגבהת פלסטיק שכזו (ומחוברים עם ניטים למשל) שלא ניתן לחבר אליה בהכרח רמקול אחר, ואז מומלץ לפרק ולהרכיב טבעות MDF או תושבת ייעודית אחרת.

מה זה אזור המרכז מבחינתך?

חפש גם קצת בפורום בנושא.

פורסם

OMER - תודה על העצות הצצתי על HERTS נראה מעניין

TOM - תודה גם לך אני באיזור פתח תקוה ואלך על מתקין בשביל לא להסתבך...

בזאפ יש רק שני דגמים אמשיך לחקור

• תוכן חדש...