Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג בשווי עד 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש פה לכן מתנצל אם זו שאלה שהייתה בעבר, למרות שחיפשתי בFAQ

אני מחליף עבודות וצריך בבקשה המלצה לרכב חדש מליסינג רמה 2 עד שווי של 130,000 ש"ח (לפי מה שהוכתב לי).

הקריטריונים שאני מחפש לפי סדר עדיפויות :

1. נוחות בישיבה לנסיעות ארוכות (יהיה בין שעתיים לשלוש שעות על הכביש מינימום כל יום).

2. מזגן חזק בדגש על קירור.

3. גיר אוטומט רגיל (לא רובוטי).

4. מושב אחורי מרווח (שיכיל 2 כסאות ילדים ואופציה ל 3 בשנה שנתיים הקרובות).

5. בגז' גדול.

כרגע אני נוהג ב i35 שעונה על סעיפים 3-5 אבל לדעתי לא ממש נוחה לישיבה בנסיעות ארוכות וגם המזגן עובד יפה רק אם זו נסיעה, אם יש פקק אז לא משהו.

כמובן ככל שהתקציב יהיה יותר נמוך ככה גם אשלם פחות בשווי מס.

אשמח מאוד להמלצות

תודה רבה

פורסם

נראה לי שטויוטה קורולה תענה לדרישות - רק כדי שתבדוק שהישיבה נוחה לי - כי נוחות זה לעיתים דבר סובייקטיבי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ה-130 זה סף ממש קשיח? יונדאי איוניק יכולה לדאוג לך לשווי שימוש נמוך אבל המחיר הוא 136K.

לא נהגתי בה הרבה אבל היה לי דיי נוח, הכיסא לא רע.

היה דיי חורפי אז המזגן לא ממש נבדק אבל בהיברידיות אמור להיות בסדר בעמידה כי הוא שואב חשמל מהסוללות.

יש שם גיר רובוטי כפול מצמדים שעובד מאוד טוב, מה הסיבה להעדפה של אוטומטי פלנטרי?

במושב האחורי היא לא הכי מרווחת, אבל גם לא חסר מקום, לא יודע איך זה יהיה ל-3 כיסאות.

אם לא איוניק אז שברולט קרוז יכולה להיות אחלה.

דיי חזקה, מרווחת, גיר אוטומטי ותא מטען לא רע בכלל למרות נתון רשמי לא משהו. מזגן גם לא בדקתי כי נהגתי בה בשיא החורף.

פורסם

למה לא רובוטי? יש רובוטים אמינים לא פחות מפלנטריים...

אם נדבקים לדרישות שלך אחד לאחד:

1. קרוז

2. קורולה - בעצמי נוסע על אחת כזאת בליסינג, נוחות טובה.

3. אימפרזה החדשה

תוריד את ההמנעות מרובוטי ויתווספו לך לא מעט אפשרויות כמו רנו מגאן.

לדעתי תוכל לקבל את האיוניק אם ממש תרצה, אפילו שהיא עולה יותר למעסיק. תחזיר את ההפרש בחסכון בדלק...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אם אפשר לחרוג ממש טיפה מהתקציב, סיטרואן c4 פיקאסו קצרה עונה בדיוק על כל הסעיפים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שברולט קרוז החדשה נוחה ושקטה מאד, מרווחת מאחור, בגא'ז נוח להעמסה, ויש לה גיר פלנטרי.

לא מבין את האנשים כאן שדווקא הולכים נגד השעון ומציעים רכבים עם גיר רובוטי, לא חסר מתחרות בקטגוריה.

פורסם

ברור שפיקאסו עדיפה לתצורה של 3 כסאות בטיחות.

אני הייתי פוסל רכבים ללא פתחי מיזוג לאחור במקרה שלך. נדמה לי שלאסטרה אין.

ההבדל בעלות הליסינג למעסיק יהיה דיי גדול בין קורולה/אסטרה לפיקאסו.

פורסם

תודה רבה לכל מי שהגיב, עזרתם לי

גם חיזקתם לי את התחושה לגבי השברולט קרוז וטויוטה קורולה וגם קיבלתי המלצות חדשות שלא חשבתי עליהן :

סיטרואן C4 פיקאסו, אימפרזה חדשה, רנו מגאן גרנד קופה והיונדאי איוניק.

לגבי התקרה של ה 130K אני לא בטוח אם אפשר לחרוג אני אבדוק את זה

ומי ששאל לגבי הגיר הרובוטי, אני מעדיף שלא מניסיון קצר עם רכב כזה, לא נהניתי מחווית הנהיגה.

תודה גם אביעד על הטיפ לתשומת לב לכך שיהיו פתחי מיזוג מאחור, זה בהחלט חשוב.

פורסם

לפיג'ו בארץ יש רק רובוטי חד מצמדי שצריך לתפעל אותו בצורה דומה יותר לידני מאשר אוטומט, לאוקטביה ולמגאן יש גיר כפול מצמדים שמתנהג הרבה יותר קרוב לאוטומט, אל תפסול עד שתנסה.

פורסם

הקרוז יותר שקטה ומבודדת מהקורולה וגם חזקה בופן משמעותי, החיסרון העיקרי בעיני הוא ההסתפקות במובילאיי ומחסור במערכות בטיחות.

אותו הסיפור גם ברנו גראנד קופה ובאימפרזה.

האימפרזה היא אחת המשפחתיות הכי נוחות בעיני אבל יחידת ההנעה חלשה והאבזור דיי קמצני.

סיטרואן פיקאסו הוא לגמרי הרכב האידיאלי למשפחה והחסרון שלו זהה עם מחסור במערכות בטיחות אקטיביות.

• תוכן חדש...