Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, חדש בפורום ועם שאלה לגבי רנו מגאן 2008:

יש לי רכב רנו מגאן שנת 2008 שלאחרונה המאוורר שלו פועל לאחר סיום הנסיעה.

דבר זה לא היה קורה לי בעבר והתחיל בחודש - חודשיים האחרונים וקורה גם לאחר נסיעות קצרות.

בנוסף(לא יודע האם קשור) התגלתה דליפה של שמן מנוע באוטו( מדובר על טווח הימים האחרונים), לא יודע האם קשור אך אציין זאת בכל מקרה.

האם זה שהמאוורר פועל גם לאחר כיבוי האוטו הוא הגיוני? האם יכול להיות קשור לדליפת השמן? או שיש משהו אחר ברכב?

תודה מראש :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

אתה בהחלט יכול לצפות למאוור עובד במגאן 2 אחרי הכיבוי בימי הקיץ

תעקוב שאין נזילות ומפלס נוזל הקרור תקין.

רק על סמך הסימפטום הזה לא הייתי ממשיך לחקור הלאה

פורסם

תודה רבה על התשובות!

אני בהחלט רוצה ללכת ולתקן את התקלה בדליפה.

לצערי - לא הרבה מוסכים באזור רחובות מתעסקים עם רכבי מגאן 2... (חויתי את זה כשניסיתי להחליף נורה ומוסך אחר מוסך סירב לבצע את ההחלפה).

היום מצאתי מוסך שמוכן לעבוד על מגאן ואנסה מחר להביא את האוטו לתיקון, למרות שהם ביקשו שאביא את האוטו שבוע הבא.

אבל נראה לי שבעיה כזאת לא סובלת דיחוי...

• תוכן חדש...