Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה בתקציב של 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים רכב משפחתי שיתאים לזוג פלוס שני כסאות לתינוקות.

שיהיה חסכוני מבחינת צריכת דלק וטיפולים, עם תא מטען גדול (עדיפות לרכב 5 דלתות).

הנסיעות היומיומיות הם כשעה ביום באיזור שטוח (כביש החוף) ופעם בחודש נסיעה של שעתיים לגולן.

אין העדפה לגיר מסוים.

התקציב הוא 35K פלוס מינוס.

נשמח לעזרתכם

בנוסף, שוקלים לקנות באחד המגרשים של חברות הליסנג ונשמח לדעתכם בעניין

תודה!

פורסם

כשאתה אומר שאין העדפה לגיר מסוים, אתה מתכוון שגם ידני זו אופציה?

אם כן, קצת מעל התקציב שהגדרת תוכל למצוא פיג'ו 2008 ידנית. יש ביד 2 שני אקזמפלרים באזור, אחד ב-44 ואחד ב-47. אני מניח שזה לא מחיר סופי לאף אחד מהם.

בגדול, מדובר ברכב די חדש, מאובזר, חסכוני ובטוח (למחיר, כן?), אבל לא חזק, וכנראה לא מאוד סחיר. ותוכל אפילו להגיד שקנית ג'יפ!

אם כל הצרפתי-ידני הזה מרגיש קצת יותר מדי avant-garde, תמיד יש מיצובישי לנסר, יונדאי i30 או קיה סיד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ללא 5 דלתות אבל מרווח אמין מאוד וחסכוני (בונוס גם נוח) יש את הניסן טידה,

סיד סטיישן גם אופציה מתאימה ומענינת (נסו לבמצוא אחת עם הגיר 6 הילוכים).

פורסם
כשאתה אומר שאין העדפה לגיר מסוים, אתה מתכוון שגם ידני זו אופציה?

אם כן, קצת מעל התקציב שהגדרת תוכל למצוא פיג'ו 2008 ידנית. יש ביד 2 שני אקזמפלרים באזור, אחד ב-44 ואחד ב-47. אני מניח שזה לא מחיר סופי לאף אחד מהם.

בגדול, מדובר ברכב די חדש, מאובזר, חסכוני ובטוח (למחיר, כן?), אבל לא חזק, וכנראה לא מאוד סחיר. ותוכל אפילו להגיד שקנית ג'יפ!

אם כל הצרפתי-ידני הזה מרגיש קצת יותר מדי avant-garde, תמיד יש מיצובישי לנסר, יונדאי i30 או קיה סיד.

התחלנו להסתכל על פיגו 2008 וראינו שמבחינת מחיר יש הצע סביב ה50k

שהיא גדולה ושהצריכת דלק שלה טובה (במיוחד ב1.6 דיזל)

איזה דברים צריך לשים לב אליהם ברכב הזה ספציפית? מחלות ידועות?

בנוסף, מישהו מכיר את טרייד מובייל בחיפה? המלצות/ המלצות לברוח מהם?

תודה לכולם

פורסם

ה-2008 דיזל רחוקה מאד מהתקציב. אבל אחותה הסיטרואן C3 פיקאסו די קרובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה בטוח שיש בארץ 2008 עם 1.6 דיזל? יש אותו בהרבה רכבים של PSA, אבל לא זכור לי שגם ב-2008 (אולי אתה מתבלבל עם ה-208?)

בכל אופן, ל-2008 היו מנועי 1.6 בנזין פחות מוצלחים, ומנוע 1.2 בנזין, אטמוספרי או מוגדש. הידניות הגיעו רק עם האטמוספרי למיטב ידיעתי. בתקציב שלך אתה קרוב לידניות הזולות, או אולי ל-1.6 האוטומטי, שפחות מומלץ.

עוד אופציה אם דיזל ידני נשמע לך מעניין תהיה הסיטרואן c3 פיקאסו, אבל רובם או מחוץ לתקציב או עברו ק"מ לא נמוך. מנוע הבנזין ב-c3 פיקאסו פחות מוכר בארץ (למיטב ידיעתי הגיע רק ברכב הזה), הייתי שואל מוסך שמבין בזה אם זה היה מעניין אותי.

אני לא מכיר בעיות ידועות ב-2008, כמובן שמומלץ לקחת לבדיקה מטעמך וכו וכו.

אני מסכים איתך

פורסם

נמכרו בדיוק 60 יחידות עד היום 30 ב2016 ו-30 ב2017

C3 פיקאסו תוכלו למצוא בתקציב מ2011 או 2012 רובוטי חד מצמדי רק 2012. (עד 2011 שווקו ידניות בלבד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה בטוח שיש בארץ 2008 עם 1.6 דיזל? יש אותו בהרבה רכבים של PSA, אבל לא זכור לי שגם ב-2008 (אולי אתה מתבלבל עם ה-208?)

בכל אופן, ל-2008 היו מנועי 1.6 בנזין פחות מוצלחים, ומנוע 1.2 בנזין, אטמוספרי או מוגדש. הידניות הגיעו רק עם האטמוספרי למיטב ידיעתי. בתקציב שלך אתה קרוב לידניות הזולות, או אולי ל-1.6 האוטומטי, שפחות מומלץ.

עוד אופציה אם דיזל ידני נשמע לך מעניין תהיה הסיטרואן c3 פיקאסו, אבל רובם או מחוץ לתקציב או עברו ק"מ לא נמוך. מנוע הבנזין ב-c3 פיקאסו פחות מוכר בארץ (למיטב ידיעתי הגיע רק ברכב הזה), הייתי שואל מוסך שמבין בזה אם זה היה מעניין אותי.

אני לא מכיר בעיות ידועות ב-2008, כמובן שמומלץ לקחת לבדיקה מטעמך וכו וכו.

אז מחיפוש ביד 2 אין בנמצא 1.6 דיזל אז הכיוון כרגע הוא לבנזין

אני מבין שהמומלץ הוא 1.2 אבל לא הבנתי מה זה מנוע אטמוספרי או מוגדש (ואיך אני יודע על זה) ולא הבנתי אם עדיף ידני או אוטומט בדגם הזה

לגבי C3 פיקאסו, ממה שראינו (והרכבים ביד 2) זה נראה רכב שמשמש בעיקר לעבודה עם קילומטרז גבוה וצורה פחות נחמדה :|

אז נשאיר אותו כאופציה הפחות

תודה רבה לכולם על התשובות

ושבוע טוב

פורסם

מנוע אטמוספרי הוא מנוע ללא טורבו, מוגדש הכוונה עם טורבו (או מגדש על, אבל את זה אין פה בכל אופן).

ה-2008 שווקה בארץ בהתחלה עם מנוע 1.6 אטמוספרי וגיר אוטומטי מיושן, השילוב הזה פחות מוצלח (כי המנוע קצת בעייתי והגיר פחות נעים ועם 4 הילוכים בלבד). במתיחה הפנים (2015 אאל"ט) השילוב הזה הוחלף במנוע 1.2 טורבו וגיר מוצלח יותר. אלו יהיו רחוק מאוד מהתקציב שלך.

כמו כן, היא שווקה עם גיר ידני ומנוע 1.2 אטמוספרי, זה השילוב שלדעתי איכשהו מתקרב לתקציב שלך. כמובן שהיא תהיה יותר חלשה, אבל לנסיעה סטנדרטית במישור זה מספיק לגמרי.

אני מסכים איתך

פורסם

אז היום יצאתי קצת להסתובב והלכתי ללוינסקי טרייד (היבואנים של פיג'ו וסיטרואן) וקיבלתי את ההצעה הבאה:

פיג'ו 2008 אקסס 1.2 שנת 2014 גיר רובוטי יד ראשונה 58.5 אלף קילומטר

מבדיקה שנערכה לה השבוע בקומפיוטסט (לטענת המוכר מישהו שבא לקנות ובסוף התחרט אבל השאיר את תוצאות הבדיקה, כמובן שאעשה בדיקה בעצמי גם) כל המכלולים שנבדקו תקינים חוץ מהסעיף של "שלדת מרכב" ששם רשום ככה:

תקוני מרכב, משמעות נמוכה=נזק לפגושים,תקוני מרכב וצבע, סימני פגיעה מאחור,מעיכות,שריטות בצבע +פגמים, סימני פגיעה צד שמאל.

הסתכלנו על הרכב וראינו כמה שריטות בפגוש מאחורה ובצד של הרכב (לא נראה משהו רציני מידי)

ראינו עוד בדיקה שעשו לרכב וגם בה היו פחות או יותר אותם המילים לגבי הסעיף של שלדה ומרכב והשאר היה נקי.

ההצעה שקיבלנו היא 53 אלף

מה דעתכם?

תודה

פורסם

נהגת עליה? הגיר הרגיש לך בסדר? לא היו קפיצות בהחלפת הילוכים?

אני מסכים איתך

פורסם
נהגת עליה? הגיר הרגיש לך בסדר? לא היו קפיצות בהחלפת הילוכים?

לא נהגתי עליה

מעולם לא נהגתי על רובוטי אז אין לי מושג איך בכלל אני אמור להרגיש או איך אני יודע אם הוא בסדר או לא

באופן כללי הדגם הרובוטי נחשב בסדר או שהוא פחות ממולץ כמו ה1.6 אוטומט?

המון תודה על העזרה!

• תוכן חדש...