Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעי VW בימים הקרובים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכל מתגמד כאשר חושקים ב״חבילת ריפודי עור״. 21,000 ש״ח!

עור זה הדבר האחרון שהייתי רוצה בריפוד במושבי הרכב, במיוחד בקיץ הישראלי וגם אם היו נותנים לי את זה בחינם.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
אשכרה. לא יודע כמה אנשים יהיו מוכנים לשלם 7K ש"ח עבור שדרוג כ"כ מינורי.

לטעמי זה שינוי מגניב ביותר שנמצא בדיוק במקום בו אבחין בו כל הזמן. לגבי המחיר, שבעת אלפים זה באמת יותר מדי אבל באזור ארבעת אלפים זה יכול להיות להיט גדול.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אפשר להניח שיהיו הנחות אגרסיביות על פולו בגלל הדגם החדש?

מהמחירים שמסרו לי בסוכנות, ממש לא. על ה-1.2 קומפורטליין הם מפחיתים 4,000 ש"ח ומוסיפים איתוראן סייב וחיישני רוורס. בהנחה שהלקוח מעוניין בטרייד אין ההנחה קטנה ל- 2,000 ש"ח. בגולף הבסיסית ההנחה היא אלפייה בלבד וכן ניתנת תוספת האבזור, כאשר לגבי הגולף אם מתבצעת עסקת טרייד אין הנחה אלא ניתן האבזור בלבד.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
מהמחירים שמסרו לי בסוכנות, ממש לא. על ה-1.2 קומפורטליין הם מפחיתים 4,000 ש"ח ומוסיפים איתוראן סייב וחיישני רוורס. בהנחה שהלקוח מעוניין בטרייד אין ההנחה קטנה ל- 2,000 ש"ח. בגולף הבסיסית ההנחה היא אלפייה בלבד וכן ניתנת תוספת האבזור, כאשר לגבי הגולף אם מתבצעת עסקת טרייד אין הנחה אלא ניתן האבזור בלבד.

עלוב ביותר !

פורסם

בשורה התחתונה,

אם כיום אני נכנס לסוכנות, כמה הנחה אני יכול להוציא מהם על Comfortline 150 ממחיר הרשמי של 144K?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם לא תטריח את עצמך לסוכנות לא בטוח שתדע...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...